24 nov 22, 17:38:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391198 alkalommal)
0 Felhasználó és 47 vendég van a témában
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1590 Dátum: 13 nov 02, 12:05:45 »

nemmind1: Neked a JoJo's Bizarre Adventure-t tudom ajánlani, a kreativitásnak és az elmés harcoknak az iskolapéldája. Még csak a manga elején jár az anime,de már itt is vannak érdekes harcok (jó az első 9 részben még nem annyira), később pedig cak még jobb lesz.

Hakuu:
Gintamából még egy részt sem láttam, de hosszúnak hosszú, sokan is szeretik és elég magasra is szokták értékelni, szóval nem hiszem, hogy nagyon melléfoghatnál vele.

Szintén tudom még ajánlani neked is a JoJo's Bizarre Adventure-t, ami eddig még csak 26 részes, de a manga 25 éve megy és ha jól tudom animébe majdnem végig átültetik. Tavasszal jönnek ki az új részek ha jól tudom.

A Hajime No Ippo is elég hosszú, és ha szereted a sport, valamint vígjáték animéket jobbat nem nagyon találhatsz.

A Detective Conan is elég maratoninak mondható a részek száma alapján, de mondjuk ott a fő történetszál csak elvétve merül fel, szóval abból a szempontból kivétel egy kicsit, hogy a legtöbb rész különálló, de hosszúnak hosszú az biztos.

A Toriko is elég hosszú a maga eddigi 100 valahány részével, ráadásul még menni is fog egy ideig, de az anime nem túl jó szerintem.

Persze mondhatnám még a Pokémont vagy a Dragon Ballt is, de gondolom elsősorban nem ezekre vagy kíváncsi. Nevet

Ha manga is érdekel akkor persze még tudom bővíteni a listát.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #1591 Dátum: 13 nov 02, 12:23:02 »

úú köszönöm ma mindenképp bele kezdek az egyikbe  Mosolyog
Hát a Pokemont nemigazán szeretem a DB meg valahogy nekem nem jön át  Technikai KO bátyám van érte megőrülve nagyon Nyelvesít Szoktam mangákat is olvasni azok is érdekelnek de most minden képpen valami hosszú animét szerettem volna nézni  Kúl
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1592 Dátum: 13 nov 02, 15:34:39 »

Hikaru no Go is szigorúan ajánlott!
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #1593 Dátum: 13 nov 02, 16:07:03 »

Tetszik a sztorija mindenképpen megnézem  Nevet és sok részes  Szeretet
Naplózva

nemmind1
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1594 Dátum: 13 nov 02, 19:55:51 »

köszönöm már elkezdtem nézni pár animét és tetszik a bizarre adventure
Naplózva
Adri
Gennin
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #1595 Dátum: 13 nov 02, 20:39:31 »

Viszont tudtok jó never endingeseket? (op,naruto,bleach, ezeket már láttam) csak mert inkább az ilyen hosszabb animék jönnek be, ha nem is never endinges de valami hosszút mint pl a reborn, csak ne ilyen nyálas-romantikus cuccost  >.<#

Viszonylag hosszú: Inazuma Eleven. Jó története van, elég sokan szeretik, csak mo.-ra nem nagyon akar bejutni. (127 részes + a GO 48 rész + Chrono Stone 51 rész + a most futú Galaxy) Mindenkinek ajánlom, nem csak a sport anime rajongóknak, én úgy kezdtem bele, hogy rühellem a focit  ikszdé
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1596 Dátum: 13 nov 02, 20:46:56 »

Mindenképpen tudom ajánlani a "Kingdom" animét. Jó sok van még belőle és most olyan 60- résznél jár kb. Semmi romantika nincs benne.  

"Shingeki no Kyojin" ami szerintem még bejöhet neked.  

A "Magi" is jó úton halad  200- manga rész. Az anime mondjuk még gyerek cipőben járt. Most kezdődött a 2. évad nem rég.
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #1597 Dátum: 13 nov 03, 08:50:58 »

Van olyan sport anime ami jó  Nevet mindenképpen belenézek (mondjuk én az Op-ot kezdtem el úgy hogy mi ez?  smirksweat de utána nálam BEST lett  Nyelvesít azóta úgy vagyok mindent meg kell nézni és csak a végén lehet el bírálni ) És köszönöm a többi ajánlást felírtam a kis füzetembe úgy tűnik nem fogok unatkozni a következő hetekben  Szeretet De az a jó már kerestem valami jó animét ami nincs tele nyáladzással , ne értsetek félre amúgy szeretem csak se nem vagyok "szerelmes" hangulatban, meg aztán nem bírom amikor egy animének az az alapja hogy harc és barátok oda ne tegyenek szerelmeket .... a Nanába jól áll mert annak az is az alapja de ha mondjuk egy Op-ba raknának én kikészülnék ._. (Hancock még belefér az jópofa  Nevet )
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 03, 08:57:40 írta Hakuu » Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1598 Dátum: 13 nov 03, 13:19:38 »

Hát ez a Toradora engem megfogott. Nevet
Mindjárt a végére érek, de szeretném valamivel pótolni, ami ugyanilyen jellegű anime. Romantika, néha egy kis vicc, de nem eltúlzott, mint a legtöbb és komoly hangsúly van a kapcsolatokon.
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #1599 Dátum: 13 nov 03, 15:49:38 »

Hat a Toradorat még nem láttam de ajánlom mindenképpen a Honey and clover az ilyen romantikus jellegű animék közül a kedvencem meg szerintem elgondolkodtató 2 évad-os és  nagyon jó a sztori meg sok váratlan dolog is van benne Pontosan és nem csak szerelmi de mély baráti kapcsolatok is kialakulnak benne. Meg hasonló talán a Nana bár lehet láttad ezek kicsit komolyabbak. Na meg a paradise kiss  Hmm? és a Boku wa tomodachi na az vicces is nagyon  és 2 évados azis Nevet
Ha meg lehet benne egy kis fantasy/sci-fi akkor mindenképp a Tengen toppa azt nagyon szeretem meg a Guilty crown bár ezek annyira nem viccesek de tudom ajánlani és nem is olyan hosszúak. Meg talán a Rosalio to vampire  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 04, 15:21:24 írta Hakuu » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1600 Dátum: 13 nov 04, 10:36:08 »

Hát ez a Toradora engem megfogott. Nevet
Mindjárt a végére érek, de szeretném valamivel pótolni, ami ugyanilyen jellegű anime. Romantika, néha egy kis vicc, de nem eltúlzott, mint a legtöbb és komoly hangsúly van a kapcsolatokon.

Sakurasou No Pet No Kanojo - vicces slice of life
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai. - drámai, szomorkás slice of life
Denpa Onna to Seishun Otoko - vicces slice of life
Hana-Saku Iroha - fogadóban játszodó nagyon jó slice of life
Hyouka - nyomozós slice of life
Ookami Kodomo no Ame to Yuki ( movie ) - nagyon szép slice of life
Usagi Drop - a slice of life legjobbja, ennél jobbat soha nem fognak csinálni Nevet

Ezek a kedvenceim. Egytől-egyig ajánlom mindet.
Naplózva

BFG
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1601 Dátum: 13 nov 04, 18:13:06 »

Hali mindenkinek.
Tudnátok olyan fantasyt ajánlani amibe van mágia,varázslat?(A magit ismerem)
Meg jóféle kalandot is? Legyen szép grafikája, történet, szóval ilyen tipikus kalandotxd.(jól megmagyaráztam ikszdé )
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1602 Dátum: 13 nov 05, 11:35:13 »

The Tower of Drauga 1. 2. évad

Zero's Familiar 4 évados

Naplózva

traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1603 Dátum: 13 nov 06, 10:13:40 »

Előre is bocsesz ha offolok, de nem tudom hova kellene írnom és az Inuyasha topic utolsó kommentje jó pár hónapos már.
Szóval úgy tudom, hogy az Inuyasha anime részek száma 167, de nem ott van igazából vége hanem mangában tovább megy picivel? Nem tudja valaki melyik az a manga rész ahol az anime befejezi?
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #1604 Dátum: 13 nov 06, 10:39:59 »

Leüt

Az Inuyasha topikba, az Inuyasha topikba. Amit megtaláltál. Még akkor is oda, ha az utolsó bejegyzést az ókori egyiptomiak vésték fel hieroglifáikkal.
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 06, 22:37:36 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins