25 ápr 18, 03:37:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 434296 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1620 Dátum: 13 nov 17, 00:36:30 »

Tudnátok olyan harcolós vagy csak sima animéket mondani, amikben szerepel az úgynevezett '' aréna '' klisé?
Itt úgy értem, mint pl a yu yu hakusho-ban a sötét harcművészetek tornája vagy a Fairy tail-ben a nagy mágiajátékok. Tehát egy olyan esemény, ahol sok ellenfél összeméri erejét. Mindegy milyen formában, csak harc legyen és élvezhető.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1621 Dátum: 13 nov 17, 02:43:39 »

Szóval amiben van tournament?

Star Ocean EX.... nem igazán emlékszem már mert régebben láttam mint dinoszauruszt, de aszem van benne.
C: The Money of Soul and Possibility Control
Kiba
Shaman King
Rekka no Honoo
Accel World

« Utoljára szerkesztve: 13 nov 17, 02:45:12 írta Shiro » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1622 Dátum: 13 nov 17, 16:30:41 »

Most láttam egy elég jó animét.

Arról szól, hogy végigsöpör speciális egy szél a világon aminek következtében, mindenki elveszíti az emlékeit és visszasüllyed egy ősember szintjére. Egy fiú jön ki csak úgy ebből az egészből, hogy újra megszerzi a tudást. Ő kalandozik és találkozik egy csajjal, akiről később kiderül, hogy egy ufó és az ő népe okozta ezt, aztán szeretkeznek és vége lesz az animének.

Kaze no Na wa Amnesia a címe. Nekem eléggé bejött.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1623 Dátum: 13 nov 18, 02:54:57 »

Hú, ez ismerős.
Nem üldözi valami végig a srácot? Valami gép vagy mi akarja megölni, nem?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #1624 Dátum: 13 nov 18, 08:59:33 »

ezt mintha lattam volna Gondolkozik bar ez a furcsa csajba szeretbele a pasi aztan lefekudnek es vilagvege lesz haat ez elegge mirai nikki filingu Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 18, 14:26:46 írta Hakuu » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1625 Dátum: 13 nov 18, 13:24:29 »

Igen, kergette őt egy robot is, de igyekeztem csak a lényeget kiemelni. Nevet
Naplózva
Ichirou
Újonc
*

« Válasz #1626 Dátum: 13 nov 20, 20:54:35 »

Sziasztok!
Valaki tudna nekem shonen/és ehhez hasonló animéket ajánlani ?: )

Amiket már láttam: (van köztük nem shonen is, csak felsorolom)
Naruto/Naruto Shippuuden
Fairy Tail
Shingeki no Kyojin
Sword Art Online
Deadman Wonderland
Ao no Exorcist

A Bleach és Dragonball, One Piece-t ne írjátok, ezeket nem néztem meg, és szerintem nem is fogom, bár ki tudja.
Nem rég óta csöppentem bele az animék világába, körülbelül 1 éve és nagyon megszerettem őket, de inkább a shonen féléket.
Előre is köszi! : )
Sziasztok!
Naplózva

Λиιмε ғαп
Shiro
Moderátor

« Válasz #1627 Dátum: 13 nov 20, 21:58:23 »

Sónen és efélék:
Megpróbálom kezdeni néked a dolgot a klaszikus kultusz animékkel. Mivel nem igen vagyok jó rövid ismertető írásában, de azért ha tudok próbálok pár szót is írni, de éppen ezért linkelni fogom hozzá az openinget, és/vagy az endinget. Ha az tetszik, akkor nyugodtan adhatsz esélyt az animének.

Neon Genezis Evangelion (25 rész). Óriás ufók támadnak a Földre és az emberiség legfőbb fegyvere ellenük néhány óriás robot, amikhez pilótákat mentálisan sérült fiatalok közül soroztak.
A Robotos ufós harc csupán háttere a történetnek, s sokkal inkább a karakterdrámára fókuszál.
Opening http://www.youtube.com/watch?v=ikfipjeNdnI

Inuyasha (sok rész) Egy lány beleesik a kertjükben lévő kútba, ami egy időkapu és a japán középkorba viszi. meglepődve tapasztalja, hogy régen igen csak sok démon és szellem kószált  környéken.
Opening: http://www.youtube.com/watch?v=mcIrwjbCtbY

Great Teacher Onizuka (GTO) (43 rész)
Az egykori banda vezér, attól az ötlettől vezérelve miszerint tanárként felszedhet pár fiatal anyukát és imponálhat a pályakezdő csinos tanárnőknek, az oktatást választja hivatásának. Persze terve nem úgy sül el mint ahogy elképzelte, és a dolgot tetézi az is, hogy igen csak problémás nebulókat varnak a nyakába

ha láttad a Veszélyes Kölykök c. filmet, akkor szerintem ez az anime is tetszeni fog neked
Film ismertető: http://www.filmkatalogus.hu/Veszelyes-kolykok--f2026

Opening: http://www.youtube.com/watch?v=0QmhYcWUwVo

Wolfs Rain (25 rész) Arra nem emlékszem mi a történet, csak arra, hogy jó. Farkasok vannak benne, akik illúzióval elhitetik magukról, hogy ők emberek.

Opening: http://www.youtube.com/watch?v=G9kaex00BMs
Ending: http://www.youtube.com/watch?v=gUlFNBOy4XE

Full Metal Alchemist Brotherhood. (kb 50 rész) Agy fiatal testvér pár az alkimia segítségével megpróbálja feltámasztani halott anyjukat, ám számuitásukba hiba csúszik és hatalmas árat fizetnek tetteikért. Ed az egyik karját és a lábát veszíti el az öccse Al pedig az egész testétől megfosztatik.

Opening (régi sorozaté, mert szerintem jobb) http://www.youtube.com/watch?v=gjNFjfufowQ

hasonlósági extra:

SAO: Tower of Druaga és Log Horizon
Fairy Tail: (nem mondom a One Piece-t Pojén) Legyen mondjuk a Magi

« Utoljára szerkesztve: 13 nov 20, 21:59:12 írta Shiro » Naplózva

Ichirou
Újonc
*

« Válasz #1628 Dátum: 13 nov 20, 23:20:40 »

Köszönöm szépen!: )
Amint lesz időm, átnézegetem amiket küldtél, most viszont megyek.
Még egyszer köszönöm!!!!

Edit: Áá, tudtam, hogy kifelejtettem valamit. : D
Azt még hozzá tenném az utóbbihoz ebben a hsz-ben, ha így könnyebb ajánlani, hogy valami olyat, amiben emberfeletti képességek is vannak, tehát pl. Narutoba jutsuk, FT-ben mágia, DW-ben a bűn ágai és hasonlók.
Egyébként ne nézzen senki olyannak aki csak várja, hogy más írkáljon neki és nem keres magától, AA-n már nem egyszer szétnéztem elég alaposan, de ott egyedül a Ao no Exorcist-et találtam, ami meg is tetszett.
Tehát köszönöm szépen előre is!
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 21, 00:18:56 írta Ichirou » Naplózva

Λиιмε ғαп
Shiro
Moderátor

« Válasz #1629 Dátum: 13 nov 21, 09:17:53 »

Azt azért gondoltam, hogy az olyanokat keresed, amikben van valami természetfeletti erő, ezért is próbáltam olyanokat írni. Kivéve a GTO-t.

Amikor elkezdtem animézni, előtte Dragon Ballon nevelkedett gyermek voltam.
Animében harcoljanak. ami annyit tesz, hogy püföljék egymást, amíg az egyik földre nem kerül, lehetőleg nem halálos sérülésekkel, hogy az illető majd egy újabb csatában újra harcolhasson.

S ezért pl a Bleach megnézése előtt már olyan problémám volt, hogyha kardal harcolnak, és valaki győz, akkor a másik biztos meghal. Ezen meggyőződésem miatt nem akartam megnézni. Aztán belekezdtem, és kiderült úgy harcolnak kardal, hogy a másik nem hal meg, ami most meg pont hogy zavar.

plusz egy:

Shakugan no Shana (3x25 rész) Egy gimnazista fiút fényes nappal a város forgatagában megtámad egy szörny, az eseményt különös módon egyedül csak ő érzékeli, hiszen a környezete számára megfagyott az idő. Ez mit sem segít azon, hogy a szörny az étlapjára tűzte a nebulót. Végül egy fiatal lány menti meg, aki egy lángoló kard segítségével elintézi a szörnyet.

A Lányt meglepi és tudatára adja a fiúnak, hogy fura módon tud mozogni a szörny által létrehozott varázsmezőben, valamint azt a tényt is közli vele, hogy ő már halott, mivel korábban már felfalta egy hasonló szörny és most csupán egy hátramaradt illúzió ami rövid időn belül szertefoszlik, és a létezésének emléke is kitörlődik a világból.

Opening: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=K817FNV7dz8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=K817FNV7dz8</a>

Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1630 Dátum: 13 nov 21, 09:42:31 »

Akkor a Hunter X Hunter (2011)-et ajánlom neked. Abban meglepően jól kidolgozott képességrendszer van. Jelenleg a 105-ik résznél jár.
A vadászok azok akik szerte az egész földön, olyan veszélyes feladatokat vállalnak el, mint bűnözők elkapása, vagy ismeretlen helyeken kincset keresni. A főszereplő a 12 éves Gon, akinek az apja is vadász de már régen eltűnt. Gon hiszi, hogyha ő is leteszi a híresen nehéz vadászvizsgát talán egy nap rátalál az apjára.
Az OP-ja: http://www.youtube.com/watch?v=5j9lU2_NaUM

A Bleach és a One Piece is jó. főleg, ha never ending Shoueneket akarsz. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1631 Dátum: 13 nov 28, 00:16:24 »

Nos, miután végigolvastam a Gantz mangát, az anime kissé csalódás volt.  Tudtok valami Psyren és Gantz féle betegséget ajánlani?
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1632 Dátum: 13 nov 28, 15:16:38 »

Corpse Party de szigorúan csak a manga. Az anime csalódás ( ova ) volt.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1633 Dátum: 13 nov 28, 16:43:32 »

Berserk
Umineko no naku koro ni
Hellsing
Shiki
Shigurui
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1634 Dátum: 13 nov 28, 20:17:51 »

köszi a válaszokat. Ilyen sorrendben fogom átnézni őket.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins