BFG
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1560 Dátum: 13 okt 01, 18:08:20 » |
|
a hunter x huntert és a katekyo hitman reborn még nem láttam köszönöm a segítséged
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1561 Dátum: 13 okt 01, 21:03:13 » |
|
Valaki tudna valamilyen hasonló kategóriájú animét ajánlani mint az Attack on Titan vagy a Sword Art Online vagy a Guilty Crown vagy Blue Exorcist?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1562 Dátum: 13 okt 02, 18:23:15 » |
|
A katekyo hitman reborn szerintem pont ilyen.
Tsuna célja? őőőőő ne legyek Boss? :'DD Amúgy az anime nem rossz, viszont nem érdemes folytatni a mangával. Hatalmas csalódás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1563 Dátum: 13 okt 02, 22:37:50 » |
|
Hülyeség, az utolsó kb. 2 fejezetet leszámítva a manga nagyon jó És nincs cenzúrázva se...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1564 Dátum: 13 okt 03, 04:34:15 » |
|
Az utolsó arcnak kokrétan se füle se farka. Teli random shittel. Előtte lévő arc meg már elég gyengusz volt az időutazáshoz képest és a gyűrű harchoz képest Xanxas ellen is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1566 Dátum: 13 okt 06, 06:31:19 » |
|
Produced by J.J. Abrams. Amúgy tényleg nem tűnik rossznak a trailer alapján az anime.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DenTeK
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1567 Dátum: 13 okt 10, 20:37:46 » |
|
Hello.Újra Animét Szeretnék Kérni , Dráma -tragédia kategóriában ahol tényleg szomorú a hangulat. Anohana-t,Angel Beats-t,Clannad After Story-t már láttam szóval Valami hasonló Kéne,hozzá tenném ,hogy Grafikája legyen szép mivel nem tudom úgy megnézni ,hogy ronda az emberke a feje. :S :D Ha nem tudnátok ilyen kategóriában mondani animét akkor azt megköszönném. még 1 jó kis zombie -s megtenné persze ha van.1et láttam valami high school vagy valami hasonló volt a neve ,na mind1 Ezen kivűl 1 másik zombie-sat. Vampírost NE. Vígjáték szóba jöhet Ha nem 10éves kölyök a főszereplő Előre Is köszönöm . Üdv :DenTeK
|
|
|
Naplózva
|
Dobj a farkasok közé, és zárd be az ajtót én csak attól félek,hogy a farkasoknak bajuk esik, és Amikor eszedbe jut az, hogy aligátorverembe dobsz, jusson eszedbe az is, hogy kivagyok éhezve.
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1568 Dátum: 13 okt 11, 15:42:39 » |
|
Kokoro Connect esetleg? Igaz nem a klasszikus dráma-tragédia...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DenTeK
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1569 Dátum: 13 okt 11, 16:18:26 » |
|
Kokoro Connect Ez az amikor testét Cserélnek? Mert ha az akkor nem kérem ,köszi megnéztem még 1-2 hónapja 4-5 részt belőle de nem jött be sajnos. :S Az a Baj ,h elég sok Animét néztem és elég szűk a választási köröm. Szezonosokat meg nem bírom kivárni,Én olyan ember vagyok aki 1 huzamba megnézi az összes részt az animének
|
|
|
Naplózva
|
Dobj a farkasok közé, és zárd be az ajtót én csak attól félek,hogy a farkasoknak bajuk esik, és Amikor eszedbe jut az, hogy aligátorverembe dobsz, jusson eszedbe az is, hogy kivagyok éhezve.
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1570 Dátum: 13 okt 11, 17:12:06 » |
|
Drámának az ef sorozatok szerintem tökéletesek számodra, zombis anime pedig a Sankarea. Én nem láttam, úgyhogy nem tudom hogy mennyire jó, de az alaptéma stimmel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DenTeK
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1571 Dátum: 13 okt 11, 19:19:02 » |
|
Mistich mi az a Ef? tudnál valami linket adni youtube-sat ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1573 Dátum: 13 okt 11, 19:39:19 » |
|
Hmm eléggé sok animét láttam már, de újat keresek, hát ha tudtok segíteni. Valami 16+osat keresek amin lehet jókat gondolkozni. Ami nem nagyon érdekel: Halott gyilkolászás, meg démon, vámpír ilyenek. Ilyen max, ha Soul Eater mód ábrázolt. Scool life téma, és Horror strory. Ezeket kihagynám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1574 Dátum: 13 okt 11, 19:50:22 » |
|
No akkor 16+os...
Ezek vagy valami dráma horror, vagy ecchi... (nagy részük scool life-os)
Habér ha kicsit emeljük a korhatárt.
Umineko No Naku Koro Ni
... nem jó, horror téma...
Ne érdekeljen, nézd meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|