24 nov 22, 23:46:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391883 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
Gato
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #150 Dátum: 08 jún 19, 19:23:30 »

Soul Hunter

Egy Yin dinasztia korában játszódó történet, amikor a dinasztia haldoklik, mert a császárt megbabonázta Dakki, egy halhatatlan démon (egyelőre ennyi infó elég) és ő adja az utasításokat helyette. Emiatt a jó oldalon álló halhatatlanok főnöke leküld egy Taikoubout nevű halhatatlant, hogy állítsa meg a gonoszt és ad neki egy Paopei-t (a halhatatlanok által használt fegyver) és egy spirituális állatot. Miután sikerül jó gyorsan belátnia, hogy nem fognak könnyen menni a dolgok, főszereplőnk elindul, hogy szerezzen pár erős tagot a csapatába. Nos, ennyi lenne az alaptörténet.

Elég sablonosan hangzik a történet, de a végére jóval érdekesebb lesz. A szereplők kinézete eltántoríthatja az embereket (főleg Sibu, akit még a végén is legszívesebben lelőttem volna), de ettől függetlenül szerintem megéri adni neki egy esélyt. Engem először a humora fogott meg. Aztán elég WTF volt, amikor hírtelen felbukkantak teljesen modern dolgok benne. Soha nem fogom elfelejteni azt az abszolút nem odaillő Tenkát sem, aki szakadt farmerben mászkál és a Paopei-e egy lézerkard fénykard. Arra készüljetek, hogy némelyik nevet nehéz lehet megjegyezni és van, ahol elég lassan halad a történet. Egyébként többször előfordul benne, hogy egy-egy szereplő kiszól a nézőkhöz ezzel áttörve az ún. negyedik falat.

Opening: http://youtube.com/watch?v=oyWdolTR4ZY (mindig mutatnak benne az aktuális részből jeleneteket 2 helyen, ez pl. a 2. részé)
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.264
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 19, 19:27:12 írta Gato » Naplózva

A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
Sai_perv
Újonc
*

« Válasz #151 Dátum: 08 jún 19, 21:50:56 »

Nekem az idei két nagy kedvencem az a Mononoke ( Ayakashi Bakeneko spin-off)
Egy vándorló 'sima' ( saját elmondása szerint ikszdé) gyógyszerárus, aki a mononokék és ayakashik ellen küzd...
Imádom ahogy kikészítették ( mintha fametszeten játszódna) és a történeteit is! Nagyon egyedi.^^ Horrornak szánták, de ezt csak ritkán veszem észre. Nevet oh, és 12 részes. Sajnos... :'((( ( Meg az a +3 amiből csinálták. Az Ayakashi -Bakeneko)

http://www.youtube.com/watch?v=iV4MeFbju9c

És a TekkonKinkreet volt!^^-
Egy film. A Studio 4C csinálta, és 8 évbe telt ( nem tudom hogy bírták ki!^^;;;  Bár tuti azért volt ennyi idő mert kb. maroknyian vannak és általában csak 10 perces cuccokat csinálnak. pl. Comedy.)
Mázli hogy megvehető itthon is DVD-n, csak jó helyen kell keresni kacsint.
Két srácról szól akik árvák és Kincsváros a "játszóterük". Kuro és Shiro. ( Ismét a fekete/fehér téma)
Elég szabadon kezelik a gravitáció és stb. törvényeit. Mondhatni hogy ők a jólismert kis 'górék' Kincsvárosban. Kuro komolyabb, felnőttesebb és sokszor vérre megy. Shiro a kis autista alkat, aki legtöbbször oylan mintha drogos lenne. ikszdé A történet igazából szerintem a változásokról szól... mivel Kincsvárost is elkezdi átalakítani a 'pénz' egy Hebi nevezetű pasas kezei alatt... Kuro előszeretettel nevezi Kincsvárost az Ő városának. És úgy is kezeli. Kiiktatja azokat akik kárt okoznának egyetemben a trónkövetelőkkel. Shiro nélkül elborul. (Elmozdul a fekete-fehér egyensúly. na ná. XDD)
Közös álmuk hogy egyszer eljutnak a tengerhez és ott építenek házat.^^
Elöljáróban ennyit... igazából nem akarok semmit lespoilerezni.

Fokozottan ajánlom!!^^ Mindenképpen megéri egyszer megnézni, mégha a történet nem is a legeredetibb...

http://www.youtube.com/watch?v=U9LnbgA1K28

Végén pedig a Sayonara Zetsubou Sensei .^^ Elsőre irdatlannagy agyatlan hülyeségnek tűnhet, de ha továbbnézi az ember megjelenik a tömény és dúrva társadalomkritika. ikszdé ( Többek között...) Mi erre nagyonis élveztük. Nevet A készítők.... SOK mindent jól látnak. hehe
Ráadásul nekem az egész képivilága nagyon bejön. *____* No meg *Sensei fan*  Nyelvesít
Bár néha már nekem is sok volt... bevallom 'férfiasan'. ikszdé

Két évada van, az első 12 a második ( Zoku Sayonara Zetsubou Sensei )13 részes.

« Utoljára szerkesztve: 08 jún 19, 21:51:59 írta Sai_perv » Naplózva

Kuru kuru Kuru!!  ikszdé .:Mononoke:.
*__* BJD / ~DA~ / Nitro+Chiral
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #152 Dátum: 08 jún 20, 13:28:49 »

Ezek tényleg jó animek. Sai_perv  azt esetleg megkérdezhetném, hogy az aláírásodban ez a (jó)pali melyik animeban szerepel? Egyáltalán.. ő egy anime szereplő?  Pirul Nevet

On: még mindig a Hikaru No Go.
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 20, 13:29:30 írta Chidori » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Sai_perv
Újonc
*

« Válasz #153 Dátum: 08 jún 20, 17:44:14 »

//off:
Hát persze.^^ De sajnos ( nagyon sajnos ikszdé) nem animéből van, hanem egy RP játékból ami még ki sem jött.: Sweet Pool
Egy Nitro+Chiral nevű bandától.^^ Imádom őket... nagyon sajátosak.
 Itt a több játékuk.
Roleplay, és BL. Bár ez az utolsó kicsit erősen feszegeti a határokat a kannibalizmus főtémájával.^^;
De a pasi hot! ikszdé És a többi is...
Ps: a többi játékuknál ajánlanám meglesésre a Lamento-t és az alatta lévő Togainu no Chi-t ha jó pasikat akarsz látni kacsint  //off

~on:
Eszembe jutott még a Gankutsuou ( The Count of Monte Cristo) és a Mushishi is mint ajánlani való.^^
Mindkettő irdatlanul jó. : >
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 20, 17:47:58 írta Sai_perv » Naplózva

Son111
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #154 Dátum: 08 jún 20, 20:13:15 »

háááát én nekem egy itt még nem felsorolt anime jutott az eszembe de aszt csak 2010 felé aggyák le az animmexen elvileg ismertetőt nemtok adni a neve geidoyusu aki szereti az inuyasha naruto vagy a yu yu hakusot annak ez tetszeni fog
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #155 Dátum: 08 jún 20, 21:57:32 »

A "geidoyusu"-t biztos hogy jól írtad? Mert utánna kerestem és abszolúút de Zéró találat.
Naplózva

Son111
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #156 Dátum: 08 jún 20, 21:59:44 »

igen jól írtam de kurva kevlés helyen van fönn de ha megkérdeztem haverom hogy holvan fönn megadom az oldalt
Naplózva
Sai_perv
Újonc
*

« Válasz #157 Dátum: 08 jún 21, 14:04:02 »

Tényleg érdekes, mert még az egyik legnagyobb anime és manga adatbázisban sincs találta a nevére... ikszdé;
Így ahogy van egybe van írva? Vagy nem lehet hogy az angol címével szokott szerepelni?
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #158 Dátum: 08 jún 21, 14:49:48 »

Az hagyján, de még a keresőmotorok sem találnak semmit se. Google Yahoo stb abszolút zéró.
Megpróbáltam Horaganával is, úgy lett két találat, de egyik se anime.

Próbálkoztam szótagokra bontva, mássalhangzókat kicserélve zöngés/zöngéstelen változataira, de nincs eredmény.
Most már nem is arra vagyok kíváncsi, hogy van e ilyen anime, hanem hogy van e ilyen szó: Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 21, 14:51:02 írta Shiro » Naplózva

Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #159 Dátum: 08 jún 21, 17:00:53 »

Én gugliban és yahooban próbáltam meg de abszolút semmi. Zéró találat.
Hahó, tényleg van ilyen anime?  bye bye Pojén

Sai_perv  köszönöm a válaszod. Hát, azért kicsit szomorú vagyok,hogy nem anime szereplő az illető. Na mind1.  Mosolyog
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #160 Dátum: 08 jún 21, 17:11:38 »

Nem tom,miért érzem ezt,de szerintem ez kamu...... Gondolkozik Már ez cím is olyan lenne mintha csak betűk össze lennének rakva úgy,hogy japános lagyen..... Gondolkozik és,hogy ne legyne annyira offf,én mindnekinek bátran ajánlom a Soul Eater nevű remekművet Nevet
Naplózva
Uchiha Sasuke14
Gennin
*

« Válasz #161 Dátum: 08 jún 21, 22:11:16 »

Nem tom h szerepelt-e már ez az anime ami a Naruto és stb. mellett még nagy kedvencem. Ez az Elfen Lied. Eléggé kaszabolos és véres anime csak erős idegzetűeknek. Mosolyog
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #162 Dátum: 08 jún 22, 20:35:37 »

Már maga a tény hogy animaxon kiadják de még a japánok se tudják hogy van e ilyen  Nevet Na de nekiugrok egy próbát megér. Btw Soul Eatert szeressük Nevet

Shiro te meg nem tudsz linket adni az avad és az aláirásodban szereplő animehez. Kb 3dik részig láttam anno és tetszett is de egyszerűen senki nem fordítja  :/
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #163 Dátum: 08 jún 22, 22:02:21 »

http://hsbsitez.com/ -regelsz és dirctbe jön lefelé. amúgy a 24. részig van már felirat
Naplózva

Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #164 Dátum: 08 jún 23, 11:07:58 »

http://hsbsitez.com/ -regelsz és dirctbe jön lefelé. amúgy a 24. részig van már felirat

Köszi, amugy nem tudod miért van azt hogy letöltöm aztán megn em tudom lejátszani? na meg mindig leáll a szerver, alig tudom tölteni Neeem
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins