Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 aug 23, 22:00:08 » |
|
Én ebből még csak az első részt tudtam megnézni, de csak ajánlani tudom, engem rögtön megfogott^^ Igazából először az OST-jét hallottam, aztán megtaláltam az animét is, és hú... a grafika gyönyörű, főleg a hátterek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 aug 23, 23:17:16 » |
|
Serei no moribito az egyik kedvencem Ha valakit érdekel hasonló stílus a Sword of the Stranger, annyi külömbséggel hogy utóbbi egy movie, de még milyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 aug 24, 09:50:15 » |
|
Én utolsó 2 résznél tartok (Seirei) és engem nagyon megfogott szerintem valami eszméletlen anime és a grafika az valami csodálatos + a zenék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 aug 29, 17:37:49 » |
|
AA-n található képek nagyon megfogtak, az elsők között lesz az anime a letöltési listán, amint megkapom a gépem
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 okt 24, 20:20:41 » |
|
Hakushaku to Yousei ---> ongoing 13 részesre tervezett eddig 3 rész jött ki... saját vélemény: az OP zenéje rögtön megtetszett képileg meg hát mondjuk elmegy... a sztori érdekesnek néz ki eddig ( 2 rész után ) a főszereplő eléggé hasonlít Tamakira az Ouranból de sebaj... habár elég vicces (lehet csak nekem ) hogy egy másik szereplőnek Mamo-chan Miyano Mamoru a hangja xD ajánlom hmmm... mindenkinek aki szeretne egy aranyos/vicces/drámai(?) tündéres sztorit, bishiket, farkast (ezzel nyertem meg Saphit... ő is fogja nézni XP) egy próbát megér mindenkinek xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 24, 20:48:19 írta verdict »
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
TexA86
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 okt 24, 20:41:53 » |
|
Sziasztok! Tudna valaki egy olyan helyet ahol az "Akane-iro ni Somaru Saka" sorozathoz gyártanak feliratot? Tudom hogy nem ajánló, (de annak is elmegy ,mert jó kis animének igérkezik)! Sajna nem találtam olyan topikot ahol feliratokkal foglalkoznának, Gome!
|
|
|
Naplózva
|
Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban! Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!! És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!! Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 okt 29, 11:46:37 » |
|
Karas Nos ezt az animet azoknak tudom ajánlani, akik az akció és a misztika megszállottai, és mindezt nem vetik meg modern köntösbe bújtatva.
Van egy japán városunk, ahol a lakosokat különös lények pustítják, kiszívva belőlük az emberi nedveket. Ezt, a város örzője, Yurina, nem nézheti tétlenül. Mint minden város örzője, ő is létrehoz egy Karast, hogy az szálljon szembe a különös démonokkal. Egy ilyen feladat hatalmas felelősség, mivel egy Karas óriási erővel rendelkezik (tárgyakat tud előteremteni a semmiből, stb). Ám a Karasok ellenségesek egymással szemben, nem bíznak egymásban, mivel régen egy Karas társa ellen fordult, és megölte azt. Történetünk valahol itt kezdődik Yurina ennek megfelelően Otoha-t választja, egy kedves, másokon segítő srácot, akinek sok kedve nincs a harchoz, de a védtelen lakosságért vállalja. Innentől kezdve Otoha-nak rengeteg munkája lesz, ki kell deríteniük, hogy honnan jöttek a szörnyek és kinek a parancsára támadnak. Azt is megtudják, hogy valaki sokkal hatalmasabb személy áll e mögött, aki a város pusztulására tör...
A grafika magáért beszél, 2007-es anime, remek CGI-s darab. Mondhatják, hogy a számítógépes grafika nem tesz jót egy animenek, ez a darab rácáfol eme feltételezésre. A sztori nagyon bonyolult, mint látjátok én sem tudtam valami értelmes ismertetőt írni róla, legalább 3/4-szer meg kell nézni, hogy mindent megérts.
Csupán 6 rész, így nem hiszem, hogy bárkinek gondot okozna a letöltése. Én azt mondom, érdemes egy délutánt rászánni, engem nagyon megfogott ez a kis gyöngyszem...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 okt 29, 19:05:39 » |
|
Láttam és tényleg nagyon jó nem tudom volt e(ha igen elnézést)ez az anime tegnap fejeztem be itt az ismertető http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.729 nekem nagyon tetszett szerintem zseniális lett a szereplők jellem fejlődése nagyon jól lett ábrázolva ajánlom mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 okt 29, 21:04:16 » |
|
Hmmhmm én is ajánlok nektek egy animet ami engem fogott megxDD http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1209itt az ismertető aki gondolja nézze meg nem írok ismertetőt mert van AA-enxDD. Remélem aki megnézi nem csalódikxDD én sem tettemxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 okt 29, 22:23:16 » |
|
óó hát én ezt mikor láttam már de ez egy nagyon jó anime Heiel egyetemben én is ajánlom mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 okt 29, 22:31:10 » |
|
Amúgyén ebből egy második évadot hiányolok nagyonxDD. Viszont a korához képest nem jött ki új évadxDD. Ne értsétek félre nem öreg anime de 1 év alatt illet volna valamit alkotnixDD.
Zero no Tsukaima és Special A powaxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 okt 29, 22:40:21 » |
|
A Zero no Tsukaima powával cask egyetérteni tudok!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 okt 29, 22:50:42 » |
|
Én most Claymore-t nézek,meg az őszi termésből a Chaos Head-et követem nyomon Fergeteges anime Egy elég keméyn otaku csákeszról szl meg van benne öldöklős feeling is szal tuti siker A Claymore-ról meg nem hinném,hogy szólnom kéne egy szót is,mivle viszonylag ismert anime,és ráadásul kegyetlen jó De akinek kell itt az ismertetője: http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1029
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narin12
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
(20130814-1) AZ ELFELEDETT
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 okt 30, 20:30:31 » |
|
Na én is találtam egy jó kis animét a címe Amatsuki.Az anime főszereplője Toki aki átkerült a régi Edo korba a barátjával Shinonome Kon és ott sok kalandba keverednek. Itt többet megtudhattok az animéről http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1896Bocsika mindenkitől figyelmetlen voltam mert ez az anime szerepelt már, de akkor is nagyon jó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 01, 00:37:49 írta narin12 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 okt 31, 16:14:39 » |
|
Amiket én tudok mostanában ajánlani : 1. Prince of tennis - mint a névből kiderült egy teniszező srácról szól aki nagy karrier előtt áll de végig kell haladnia a profi karrierhez vezető úton (KB 170 rész) 2.Katekyo Hitman Reborn! ez is egy nagyon jó anime egy középiskolás fiú mint az egyik legnagyobb maffia család vezetője. Eleinte inkább csak poénok vannak aztán 20 rész múlva jönnek a bonyodalmak a harcok nem teljesen maffia leszámolás jellegűek és a főszereplő sem éppen egy hidegvérű gyilkos 3.Air Gear erről nem sok értelmeset tudok megfogalmazni kamasz srác megtanul görkorcsolyázni és a csúcsra tör érdemes belenézni. Egyenlőre ennyi most visszaolvasok hogy ezeket írták-e már
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|