24 nov 22, 22:29:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391480 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
kigaru
Vendég
« Válasz #165 Dátum: 08 jún 23, 16:56:12 »

sziasztok....  nekem nem az a kérdésem h mit láttam hanem h mit nem, és sajnos ez azért van mert nincs feliratom....
valaki esetleg nem cserélne vagy küldene feliratokat?
kigaru@gmail.com
előre is köszi :-))
Naplózva
Gato
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #166 Dátum: 08 jún 23, 20:20:59 »

Visszatérve a Shounen Onmyoujira, a Yoroshiku már feliratozta az egészet. Úgy tűnik, itt van MU link mindegyik részhez.

Érdemes megnézni? Amikor még friss anime volt, megnéztem az első részt, mert érdekelt, de valamiért úgy éreztem, annyi elég volt belőle. Persze lehet ebben szerepe volt annak, hogy valami iszonyú rossz nyelvtana volt a csapatnak és talán a videó minősége is rossz volt. Azóta viszont leginkább csak jót hallok felőle, így megint gondolkozok azon, hogy megpróbálkozzak vele.
Naplózva

A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #167 Dátum: 08 jún 23, 21:47:59 »

Yokai meg Szerzetesek meg démonűzők japán módra. Mit nem lehet benne szeretni? Nevet Igaz ugye én se láttam többet de szerintem ha csak minőség zavart akkor mindenképpen es neki igazán hangulatos anime nekem eddig(5. rész Nevet )
Naplózva
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #168 Dátum: 08 jún 29, 10:20:27 »

A következő ajánlót NE olvassa el az, aki teljesen normális, mivel a következő anime egyáltalán nem az!

Eme bevezető után ajánlanám a  Kamen no Maid Guy (avagy inglisül: Masked Maid Guy) című eszetlen marhaságot.
Akiszeret jókat röhögni, szereti az az elmebeteg alkotásokat azoknak ajánlom, akik nemszeretik, nos azo nézzék csak meg, mert egy próbát mindenkinek megér. (Ha csak érdekel a hangulata, vagy kivncsi vagy mennyire elborult nézd meg az op-t: http://www.youtube.com/watch?v=YU4L-wZVo_M )
A 13 részesre tervezett (szerintem több lesz, mert a 6. részben 158 nap volt kiírva az örökségig) animéből eddíg 8 rész látta meg a napvilágot.

Az anime történetéről:
Van egy 17 éves lány (a neve Naeka Fujiwara és szeret nyugodtan élni) és a kisöccse (aki rajong a cselédekért), hozzájuk egyszercsak beállít a rém gazdag nagyapjuk, hogy a lány az örököse (ő maradt Nevet). Ez még rendben is volna, de hoz magával két cseldet, akik nem a legnormálisabbak. Az egyikőjük egy 19 éves lány, aki átlagbavéve normális, de néha elborul az elméje és elöveszi a bunkóját, ugyanis az ő feladata, többekközt, kordában tartani a másik cselédet. A másik cseléd egy kb 2,5 méter magas izomagyú férfiú, aki egyébként Amerikában egyetemetvégzett és matekzseni lenne, ha nem lenne egy fehérnemű mániás állat. Ez utóbbi cseléd fegyelmezésében néha addíg mennek, hogy lángrakap, többször fekszik a saját vérében is, de ez nem fontos...
A cselédek legfőbb feladata, hogy vigyázzanak a lányra, amíg 18 nem lesz, mivel akkor kapja meg az örökséget.

Az animeaddictes ajánlóban bővebben is olvashatsz róla->http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1823

Mint már ott írták: "elmebetegeknek kötelező"!

Jó szórakozást!
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 29, 10:21:11 írta kasztor » Naplózva
Crusnik
Chuunin
*

« Válasz #169 Dátum: 08 jún 29, 12:50:38 »

Én nem tartom magam elmebetegnek de én is nézem Nevet Csak mostanába sz*rakodik a fordító csapat :/
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #170 Dátum: 08 jún 29, 12:52:52 »

Hát megnéztem az első részt... nagyon brutális xD már eleve ez a Maid Guy cucc xD
Naplózva
Crusnik
Chuunin
*

« Válasz #171 Dátum: 08 jún 29, 13:07:29 »

Oh ott még nicns is igazi poénok majd ha megjelenik az ellenfél egyik ilyen cselédje  Nevet Az a legjobb mikor megpróválja kiiktatni az érzékeit  Nevet na jó de nem spoilerezek majd nézd Nevet
Naplózva
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #172 Dátum: 08 jún 29, 13:15:14 »

Látom megjött a kedv hozzá!

Az tényleg állat, de az is jó amikor az egyik cseléd (természetesen a lány, mert a másik....öhmm Nevet) megfázik. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 05, 20:22:09 írta kasztor » Naplózva
Crusnik
Chuunin
*

« Válasz #173 Dátum: 08 jún 29, 13:18:13 »

Az is jó Nevet Meg amikor fogyókúráznak és Kousukenek sikerül lefogyni majd egy kólával viszsahízni  Nevet
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #174 Dátum: 08 júl 19, 23:57:58 »

Grave of the Fireflies
Ez egy dráma anime, méghozzá hardcore dráma fogyasztóknak. A 2. vh idején játszódik, az alapszituáció: Japán vs Amcsik
A főhős apukája katona a flottánál, húgával az anyjuk neveli, mígnem egy napon egy bombatámadás alkalmával az anyjuk súlyosan megsebesül, majd belehal sérüléseibe. A fiú innentől kezdve magához veszi kishuát, majd elmegy egy távoli rokonhoz, aki vállalta, hogy magához veszi őket. Ámde nem alakulnak számukra kedvezően a dolgok...

Az anime régi stílusú, ez leginkább a rajzoláson látszódik. Kb, ha kétszer sírnak benne, az embert mégis a nyomasztó szomorúság környékezi.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a drámát, ebben nem fog csalódni, azt garantálom. Rendkívül mély érzések finoman, ügyesen kombinálva, talán így lehetne röviden jellemezni
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #175 Dátum: 08 júl 26, 04:46:19 »

Már rég meg akartam nézni, csak sajna amit találtam azon orosz alábeszéllés volt, esetleg tudsz egy linket hozzá? Köszi!
Naplózva

Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #176 Dátum: 08 júl 27, 00:01:17 »

Ehhez engem is érdekelne egy link.  Mosolyog
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Temari-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #177 Dátum: 08 júl 30, 19:24:49 »

Bocs, ha megtöröm a témát Hehe, de valaki nem tudna küldeni egy tartalmas Karin Chibi Vampire oldalt? Vagy elég lenne annyi, hogy Usui Kenta hány éves/centi magas/kiló...stb...max. ennyi, más nem kellene... Neeem

Nagyon elvagyok. szal a kor, magasság, esetleg születésnap. Ennyi. Előre is kösz!

- - -
Már nem kell, találtam!
off: tényleg jó kis anime....
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 01, 11:44:49 írta Temari-san » Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #178 Dátum: 08 aug 01, 10:03:24 »

PÜ elküldve Shiroinak és Chidorinak
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #179 Dátum: 08 aug 21, 09:40:40 »

Seirei no Moribito (Guardian on the Sacred Spirit)

Balsa megmenti a második herceg életét, miután az ökrösszekérrel együtt a folyóba zuhan. A császárné meginvitálja a második palotába, és hogy ez nem az első eset, és a merényletek mögött maga a császár áll, ugyanis a herceget megszállta egy tende (vagy, vizidémon). A cászárnő felkéri Balsát, akit nő létére a legjobb lándzsaforgatók közt tartanak számon, hogy védje meg Chagum herceg életét. Egy szándékosat keltett tűz okozta zavargások közben sikeresen kimenekülnek a palotából, viszont a császár néhány legkiválóbb katonája utolérik őket s mivel Balsa láldzsája igen csak javításra szorul, valamin tartja magát fogadalmához, így csak súlyos sérülések árán dudnak elmenekülni...

A garafika egyszerüen szemetgyönyörködtető, a harcok reálisnak tűnőek és jól kidolgozottak (vagyis nem fognak kardccsapások kelttette örvények miatt erdőégek odalenni Nyelvesít)

Minden esetre akit érdekel az az AA oldalán talál részletesebb leírást, valamint egyebet
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1044

Naplózva

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins