Nos végre van időm leírni a talis élményeimet
Kelek reggel 8-kor, reggeli gyorsan lezuhanyoztam, aztán 1 kis Hearthstone.
Délben hívnak, hogy meg kéne csinálni 1 munkát tegnapra. Megcsinálom látom fél 2.
Gyors sms Verának, hogy kések egy órát és rohanás a vonathoz. Sajnos szegény Verának későn szóltam és utólag megtudtam, hogy már kint várt a keletin amikor befutott az üzi. Sry még egyszer
Megérkezek ( +20 perc késéssel ) hívom Verát, hogy hol van. Mondta hogy a tudja a tök már hanyadik vágány elején. Elindulok jobbra remélve, hogy jó felé megyek. Jó felé mentem.
Találkozunk, dumálunk. Nagyjából képet kapok az emberekről, majd elindulunk a kocsma felé. Közben azt is megtudtam, hogy Pesten nem kell venni jegyet a trolira, meg a villamosra.
Beérünk a kocsmába és mindenki nagyon örült nekem. Gyors pacsi mindenkivel, nyugtázom, hogy felismertem mindenkit, majd mivel látom, hogy mindenki előtt ott a sör, én is kérek gyorsan egyet. Gyorsan megiszom, közben befut Sabaku és nem sokkal később Seva.
Kikérem a második söröm és mire elfogyasztom a többiek is végeznek az elsővel lel
Megjelenik Gdat és Coelho, nagyon örülünk nekik, de Gdat olyan extázisba esett a kicsit túlságosan is megnőtt hajam láttán, hogy azt hittem helyben megskalpol
Telik az idő iszogatunk, Sabaku néha tesz 1-2 rosszalló megjegyzést a mechakra, de elengedem. Szegény kezd berúgni nem tudja mit beszél
Gyors kaja, majd vissza a kocsmába. Egyszer csak odajön 1 csaj, hogy kérünk-e Unicum szilvát megkóstolni. Megkérdem kaphatok-e kettőt, amit udvariasan elutasít. Megisszuk. ( megjegyzem szerintem finom volt ). valaki meghívott még 1 Unicumra. Nem emlékszem ki volt, asszem Mini, de köszönöm szépen
Ebben a pillanatban éreztem úgy, hogy elő kell vennem a pálinkámat. Gyorsan töltöttem is mindenkinek aki kért. Mindenkinek nagyon ízlett. Innentől kicsit zavaros mi is történt. Volt a raszta szlovák csaj, aki nagyon tetszett, de nem emlékszem az arcára, sem a nevére
Innentől az a kövi emlék, hogy elindulunk a házba. 2 random arc odajön hozzánk, kezembe nyomnak valami szutyok bort. Azt hazudom nagyon finom, majd finoman megmondjuk, hogy tipli van. Felmegyünk a házba bontok 1 sört és innentől se kép se hang
Reggel kelek és érzem, hogy nem vagyok jól. Gyorsan Azazel megszán 1 fájdalomcsillapítóval ami segített
Mini nézett vonatot, buszt. Indulás előtt, még volt 1 kis pálinka amivel nem tudtunk mit kezdeni. Gyorsan levertem, majd tudatosult bennem, hogy kb 20 perce vettem be gyógyszert. Na de mi baj lehet, go a vonathoz.
Vonaton alvás, majd visszaérve a koliba iszonyú fejfájás közepette alvás tovább
Tegnap egész nap vizsgára tnaultam, szóval ezért nem tudtam írni, de viszont legalább meglett hármassal
Egyébként én nagyon jól éreztem magam. Mindenki hasonló volt élőben, mint ahogy elképzeltem. talán Syzy az aki kevésbé cinikus és Noe volt az akit sokkal komolyabbnak képzeltem el
Remélem én sem okoztam csalódást ha már ennyire vártatok