Így autentikusabb
Amúgy meglepően sok részletre emlékszem
---
Megbeszéltük gdattal, hogy a Westendnél találkozunk, egy hirtelen ötlettől vezérelve, már majdnem Kelenföldnél, írok a Facebookos eseményhez és nem sokkal később látom, hogy "némileg" változott a terv
Kb. 10 perc oda-vissza telefonálgatás után le is fixáltuk, hogy akkor odamegyek a Vörösmarty utcába (legalább megtudtam, hogy egy metrójeggyel is át lehet szállni a vonalak között). Némi várakozás után megjelent gdat és nem sokkal később már a lakásban is voltunk, ami nem volt olyan rossz, mint amilyenre számítottam. Kicsit ejtőztünk, lassan megérkeztek a többiek is, elsőként Syzygy, aztán gdat unszolására kettesben átmegyünk a Corvinus Caféba koktélozni (soha többet...
), útközben gdat énekelt egy századosról. Valami lángoló koktéllal kezdtük, amit gyorsan kellett inni, ez már megalapozta a későbbieket (abszintos rövid, mojitó, piña colada - ezt csak a neve miatt
és sör - igen, ebben a sorrendben...). Gdat kb. 3x ennyit ivott és semmi baja nem volt, én egy székellyel többet nem iszom.
Némi sztorizgatás után átsétáltunk a B City-be (szerencsére kettőnk közül én tudtam tájékozódni
) és a helyre belépve meghatódva konstatáltam, hogy Capac gyermeki lelkesedéssel ugrik a nyakamba "Coelhóóó!" felkiáltással, mintha csak a Mikulás érkezett volna meg
Innentől kezdve kicsit zavaros a sztori, lepacsiztam mindenkivel, jót nevettem gdat lelkesedésén Lew haját illetően, tindereztünk, valamikor az este folyamán ettem egy gyrost, kihozták a szilvás rövideket (
) és persze Hana, akinek emlékszem a nevére
Aztán valamikor (elég mókásan) elindultunk hazafelé, ott voltak valami haverkodós srácok, de nem nagyon emlékszem rájuk, aztán a lakásba beérve kb. én is kidőltem, és végül újdonsült alvótársaimmal kipihentük az este fáradalmait.
Félálomban még hallom, hogy valakik a Dragon Ballt szidják, de erre az istenkáromlásra már nem volt erőm tiltakozni, csak magamban szörnyülködtem egyesek ízlésficamán
Másnap reggel, mire felébredtem, már kb. elszállingóztak az emberek, én is erőt vettem magamon és (remélem, nem hosszú időre, de) búcsút intettem Pestnek.