noemimi-chan
|
 |
« Válasz #8670 Dátum: 15 dec 13, 19:36:51 » |
|
Kikérem magamnak, sört ittam, és csak azt emlegettem, hogy "hamar haza kell mennem, mert holnap tanulni kell".  Te kémkedtél utánunk? :o
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8671 Dátum: 15 dec 13, 19:37:57 » |
|
Most találtam a hátizsákomban egy felespoharat, aztán eszembe jutott, hogy tegnap este osztogattak valami promó ajándékot 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #8672 Dátum: 15 dec 13, 19:40:12 » |
|
Mmimiivaan, Luna, te már komolyan egyetemista vagy? :O Én meg azt hittem valamiért, hogy kb felső tagozatos általános suliba jársz, vagy nagyon max ilyen veréb gimnazista, vagy valami.  Hát, én még örülök annak, ha valaki fiatalabbnak hisz a 19 évemnél.  Itt a 24-25 éves nagyon jó pasik azt gondolják az ő korosztályuk vagyok.  Aztán mikor közlöm, hogy elsős vagyok pszichológián, kicsit pislognak mindig.  Pedig szerintem pont, hogy tökéletes lenne a korkülönbség.  A 19-20 évesek is olyan gyerekesek még. A legdurvább meg az, hogy világképük az nem sok van. Inni, koncertezni... hova költözzek legközelebb?  Engem meg mindig kinevetnek, hogy olyan kis naiv vagyok. És első benyomásra sosem sikerül az értelmes énemet mutatnom, hanem előjön belőlem a szőke nő. Kedden vizsgám van, és iszonyat rosszul vagyok.  Beszedtem valami vírust...
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #8673 Dátum: 15 dec 13, 19:43:29 » |
|
Mi volt az a barna lötty amit osztogattak?Borzasztó volt...és az sem segített hogy utána Lew a pofámba tolta a páleszt 
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #8674 Dátum: 15 dec 13, 19:45:27 » |
|
Szerintem Unicum szilva, de nem biztos... tudom, hogy azt általában kedvelem. 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8675 Dátum: 15 dec 13, 19:50:27 » |
|
Igen, az Unicum szilva volt, nálam is van a cuki világító kulcstartó meg a felespohár.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #8676 Dátum: 15 dec 13, 19:51:26 » |
|
Olyan volt mintha kőolajat ittam volna  enyhén szénsavasat.Baszki akkor Sabakunak onnan volt az a feles pohár a nyakában?Be akartam húzni.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #8677 Dátum: 15 dec 13, 20:15:17 » |
|
Tényleg, nálam is ott van a felespohár a táskába valahol  Majd suli előtt ki kéne venni. Finom volt az az unicum szilva, de miért milyen értelemben akartál behúzni? Mit vagy kinek?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #8678 Dátum: 15 dec 13, 20:23:32 » |
|
Olyan poharat ami a nyakadban volt  akkor adták az unicum mellé nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8679 Dátum: 15 dec 13, 21:12:02 » |
|
Tudtok füstölt halas recepteket? Voltunk adventi gyertyagyújtáson ingyen forralt borért és egy bácsi nevetségesen alacsony összegért árulta a kilós füstölt pontyokat, így hoztunk, mert olyat még nem ettünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #8680 Dátum: 15 dec 13, 23:50:59 » |
|
Lew nyomult nagyon.
Szvsz ha nem lett volna pasija simán összejött volna Tök jó végre ki tudtam kelni az ágyból  Miután elköszöntem Miniéktől szerintem még részeg voltam, azért nem voltam annyira rosszul. És a fájdalom csillapító pálinka kombó nem volt a legjobb ötlet lel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #8681 Dátum: 15 dec 14, 08:49:43 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 02:58:36 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #8682 Dátum: 15 dec 14, 09:54:53 » |
|
Jó páran egyemisták innen,a fórumról,de én pl egyáltalán nem tartom gáznak őket. Ha más nem is,de látványos az biztosan lesz a Függetlenség napja 2.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 14, 09:59:36 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #8683 Dátum: 15 dec 14, 10:49:57 » |
|
Egyáltalán nem értem miért lennének "gázosak" az egyetemisták. Hogy jutottál erre a következtetésre Niku?
Vagy már nem is jár ki egy kis kikapcsolódás? Azon kívül, hogy tanulunk, beadandót írunk, bejárunk a suliba elvégezni az ottani dolgunk, majd még bemegyünk dolgozni, (mert azt is kell, ha nem akarunk teljesen csórók lenni) mást ne is csináljunk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8684 Dátum: 15 dec 14, 12:53:17 » |
|
Elkezdtem játszani ma a Life is Stranggel. Hatalmas duma Maxtől, hogy a FF a harc szelleme az egyik legjobb Sci-Fi film... x'D Van pofája a Square Enixnek. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|