MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8640 Dátum: 15 dec 13, 13:17:32 » |
|
Az hagyján, de nekem sem, pedig a raszták... : ((( Az este tanulsága: soha ne koktélozz egy székellyel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8641 Dátum: 15 dec 13, 13:58:16 » |
|
Nem ittunk olyan sokat pedig. Verával volt sok. Na az... Lew kurva nagy arc. Sevával tudtam egész este csak komolyan beszélgetni, azért az is kellett, ne csak a baromkodás legyen. Örülök, hogy a klónom is jól elvolt veletek. Legközelebb többet hozok és megindul a klónok támadása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8642 Dátum: 15 dec 13, 14:00:54 » |
|
Verával volt sok. Na az... Erre most lehetek büszke? Pedig szerintem most se voltál túl tiszta. :"D Lewet ahogy köszöntötted az mindent vitt. És ja, jó lenne ha legközelebb is ilyen jól ellenne a csapat, ez a hely még nekem is tetszett. :3
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8643 Dátum: 15 dec 13, 14:24:02 » |
|
Ja, örülök, hogy végre élőben is sikerült találkozni a fórumos keménymaggal, jó arcok vagytok (kivéve, akik szidták hajnalban a Dragon Ballt Hallottam ám mindent félálomban is, csak nem volt erőm tiltakozni )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8644 Dátum: 15 dec 13, 14:34:14 » |
|
Először is, én nem tartozom a fórumos keménymaghoz. Másodszor, mi mást mondhatnék, ha tényleg az?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 13, 14:41:53 írta Azazel »
|
Naplózva
|
"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante
"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil
"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix
"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8645 Dátum: 15 dec 13, 14:49:32 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 03:01:04 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8646 Dátum: 15 dec 13, 14:54:39 » |
|
Én bírom, csak gdat sokkal jobban bírja Ja, és ne bántsd a hosszú ujjaimat, szerintem tök menők
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8647 Dátum: 15 dec 13, 15:06:32 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 03:00:37 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8648 Dátum: 15 dec 13, 15:07:47 » |
|
Ja, örülök, hogy végre élőben is sikerült találkozni a fórumos keménymaggal, jó arcok vagytok (kivéve, akik szidták hajnalban a Dragon Ballt Hallottam ám mindent félálomban is, csak nem volt erőm tiltakozni ) Én voltam az egyik aki szidta, de tudom, hogy így is jó arc vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8649 Dátum: 15 dec 13, 15:09:49 » |
|
Ja, a raszta csaj akinek volt pasija De Coelho nem is próbálkozott nála nagyon, Lew nyomult nagyon. Coleho ellenben majdnem leesett a padról mind a három alkalommal mikor elárultam neki, hogy 18 vagyok. Ez már a koktélok után volt persze xD Gdat, te meg azt se tudtad már hogy Lew mit beszél, csak a hajáról ábrándoztál. A Jézusos sztori? Az csodálatos. Az Lew ex-ateista haverjáról szólt, aki egyszer borzalmasan betépve egy Jézus-szobor elé keveredett az utcákat járva, és hát meg is kérdezte tőle, hogy tud-e tüzet adni. Erre Jézus azt felelte, hogy hát minek van szeme, ha nem lát ki a fejéből, hiszen fel van szögelve a keze, hogy tudna már tüzet adni? ott a mécses, arról viszont rágyújthat, jó tekerést. A csávó azóta nem ateista, és védi azt a szobrot nagyon Én nem szidtam, de csak mert nem voltam ott már
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8650 Dátum: 15 dec 13, 15:13:23 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 02:59:56 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8651 Dátum: 15 dec 13, 15:14:38 » |
|
De, odamentem, megfogtam a kezét és bevetettem minden angol tudásomat: "You're fuckin' sexy, what's your name... we have to kiss", mosolygott is, de valamiért mégsem értékelte Nem lehetsz 18, mert 1990 után nem is születtek már emberek, ez köztudott A Jézusos sztorit most hallom csak, szakadok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8652 Dátum: 15 dec 13, 15:20:06 » |
|
Azt hiszem én most felmondok és megyek sírni a sarokba, hogy EZT nem hallhattam... *kövezzetek meg, MOST*
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8653 Dátum: 15 dec 13, 15:23:59 » |
|
Ez a sztori mikor hangzott el? XDDD Mikor épp a konyhában Minagival Capacot "ápoltuk"?
|
|
|
Naplózva
|
"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante
"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil
"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix
"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8654 Dátum: 15 dec 13, 15:40:04 » |
|
...