24 nov 23, 09:55:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 578 579 [580] 581 582 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1111129 alkalommal)
0 Felhasználó és 34 vendég van a témában
Luna-san
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #8685 Dátum: 15 dec 14, 13:20:43 »

Az egyetemisták nem gázosak. És az is teljesen oké, ha az ember 20-22 éves koráig nem igazán tudja, mit is akar a jövőben. A mai világban jócskán kitolódik a kamaszkor. Nekem csak a komolytalan személyekkel van bajom. Akikkel semmiről se lehet beszélgetni szinte, mert a videójátékokon, meg a zenei stílusokon kívül nem sok fogalma van a világban zajló dolgokról. Én szeretem, ha valaki okos és van véleménye sok mindenről. Ettől függetlenül lehet hót laza az illető, szeretheti a bulikat, de legyen meg a kellő esze. És nem hiszem, hogy túl nagy elvárásaim vannak azzal, ha olyan barátokat szeretnék, akik valamennyire az én szintemen mozognak. Még az egyetemi csoporttársak között is ég és föld a különbség. Az egyes karokon tanulók minimum 60-70%-a nem végzi el azt a szakot, amibe először belekezdett. És ez nem feltétlen azért, van, mert az illető ostoba és nem tanul, hanem, mert rájött, hogy valami más való neki és általában legkésőbb a 3. próbálkozásra már eltalálják, mi az, amit el akarnak végezni tisztességesen.
Nekem jó a pszico, nem gondolkodom máson. Nagy álmom volt bekerülni. Mosolyog
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #8686 Dátum: 15 dec 14, 18:40:02 »

" A vércsop, alacsony zöldség, magas keményítõ -és sótartalom, füstölt hús (Correa elm: nitrozó - nitrátok)"

Mindig minden carcinomára az A vércsoport hajlamosít. Szomorú Szomorú Szomorú
Naplózva

Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #8687 Dátum: 15 dec 14, 23:10:39 »

...
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 02:57:44 írta Nikuccia » Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #8688 Dátum: 15 dec 15, 11:44:20 »

Gondolom van különbség a műtősnővér meg az idősek otthonában ágytálcserélő leányzó közt, ezért kell tanulnia az előbbinek.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #8689 Dátum: 15 dec 15, 14:08:52 »

Nos végre van időm leírni a talis élményeimet Nevet

Kelek reggel 8-kor, reggeli gyorsan lezuhanyoztam, aztán 1 kis Hearthstone.
Délben hívnak, hogy meg kéne csinálni 1 munkát tegnapra. Megcsinálom látom fél 2.
Gyors sms Verának, hogy kések egy órát és rohanás a vonathoz. Sajnos szegény Verának későn szóltam és utólag megtudtam, hogy már kint várt a keletin amikor befutott az üzi. Sry még egyszer Nevet
Megérkezek ( +20 perc késéssel ) hívom Verát, hogy hol van. Mondta hogy a tudja a tök már hanyadik vágány elején. Elindulok jobbra remélve, hogy jó felé megyek. Jó felé mentem.
Találkozunk, dumálunk. Nagyjából képet kapok az emberekről, majd elindulunk a kocsma felé. Közben azt is megtudtam, hogy Pesten nem kell venni jegyet a trolira, meg a villamosra.
Beérünk a kocsmába és mindenki nagyon örült nekem. Gyors pacsi mindenkivel, nyugtázom, hogy felismertem mindenkit, majd mivel látom, hogy mindenki előtt ott a sör, én is kérek gyorsan egyet. Gyorsan megiszom, közben befut Sabaku és nem sokkal később Seva.
Kikérem a második söröm és mire elfogyasztom a többiek is végeznek az elsővel lel
Megjelenik Gdat és Coelho, nagyon örülünk nekik, de Gdat olyan extázisba esett a kicsit túlságosan is megnőtt hajam láttán, hogy azt hittem helyben megskalpol Nevet
Telik az idő iszogatunk, Sabaku néha tesz 1-2 rosszalló megjegyzést a mechakra, de elengedem. Szegény kezd berúgni nem tudja mit beszél Nevet
Gyors kaja, majd vissza a kocsmába. Egyszer csak odajön 1 csaj, hogy kérünk-e Unicum szilvát megkóstolni. Megkérdem kaphatok-e kettőt, amit udvariasan elutasít. Megisszuk. ( megjegyzem szerintem finom volt ). valaki meghívott még 1 Unicumra. Nem emlékszem ki volt, asszem Mini, de köszönöm szépen Nevet
Ebben a pillanatban éreztem úgy, hogy elő kell vennem a pálinkámat. Gyorsan töltöttem is mindenkinek aki kért. Mindenkinek nagyon ízlett. Innentől kicsit zavaros mi is történt. Volt a raszta szlovák csaj, aki nagyon tetszett, de nem emlékszem az arcára, sem a nevére Nevet
Innentől az a kövi emlék, hogy elindulunk a házba. 2 random arc odajön hozzánk, kezembe nyomnak valami szutyok bort. Azt hazudom nagyon finom, majd finoman megmondjuk, hogy tipli van. Felmegyünk a házba bontok 1 sört és innentől se kép se hang Nevet
Reggel kelek és érzem, hogy nem vagyok jól. Gyorsan Azazel megszán 1 fájdalomcsillapítóval ami segített Nevet Mini nézett vonatot, buszt. Indulás előtt, még volt 1 kis pálinka amivel nem tudtunk mit kezdeni. Gyorsan levertem, majd tudatosult bennem, hogy kb 20 perce vettem be gyógyszert. Na de mi baj lehet, go a vonathoz.
Vonaton alvás, majd visszaérve a koliba iszonyú fejfájás közepette alvás tovább Nevet
Tegnap egész nap vizsgára tnaultam, szóval ezért nem tudtam írni, de viszont legalább meglett hármassal Nevet

Egyébként én nagyon jól éreztem magam. Mindenki hasonló volt élőben, mint ahogy elképzeltem. talán Syzy az aki kevésbé cinikus és Noe volt az akit sokkal komolyabbnak képzeltem el Nevet

Remélem én sem okoztam csalódást ha már ennyire vártatok Nevet  Kúl

« Utoljára szerkesztve: 15 dec 15, 14:09:31 írta Lew » Naplózva

Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #8690 Dátum: 15 dec 15, 14:33:07 »

Tök jó lett a beszámolód!  Nevet Örülök, hogy jól érezted magad velünk.  Mosolyog Nagyon jófej vagy élőben is, kb ilyesminek képzeltelek el. Úgyhogy nem okoztál csalódást. Legalábbis nekem nem.  Nevet
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #8691 Dátum: 15 dec 15, 15:03:50 »

Szóval Lew nem bírja a piát. Elég hamar törlődött a memo.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Azazel
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #8692 Dátum: 15 dec 15, 15:16:12 »

Tudtommal cseh volt a rasztahajú csaj, de amúgy Hanának hívták. Nevet
Szerintem amúgy leengedet hajjal még szebb lett volna. Nevet
Naplózva

"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante

"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil

"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix

"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #8693 Dátum: 15 dec 15, 15:37:13 »

Azon az estén már Lew emlegette szerbként és ukránként is, jelenleg legalább majdnem eltalálta. Nevet

Azt meg végképp nem tudom elképzelni, hogy lehetett engem komolyabbnak elképzelni, mint amilyen valójában vagyok. Elvégre szerintem a való életben is mindig csak a komolyság süt le az arcomról. Durci
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 15, 15:40:53 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Sevanna
VIP

« Válasz #8694 Dátum: 15 dec 15, 15:45:46 »

Nekem ez a rasztahajú csaj dolog teljesen kimaradt. Ez pontosan mikor volt?  Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #8695 Dátum: 15 dec 15, 15:49:58 »

Amikor Gdattal kint dumáltatok.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Sevanna
VIP

« Válasz #8696 Dátum: 15 dec 15, 15:52:00 »

Jaa akkor azért nem emlékszem.  Nevet Ha a Deák téren lett volna akkor biztos sikerül felszedni.  Nevet
Naplózva

Azazel
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #8697 Dátum: 15 dec 15, 16:09:23 »

Az nem rémlik, hogy szerbnek vagy ukránnak nevezte volna őt.

Amúgy, Seva, láthattad őt, mikor indultunk a lakáshoz és a kocsma előtt voltunk.
Ő volt az a csaj, akivel Lew ölelkezett, és közben kéregette őt, hogy ne csak az orrára, homlokára és arcára adjon puszit, hanem a szájára is.
De végül Lew csók nélkül távozott...

Habár te épp a túloldalt beszélgettél eközben, így lehet hogy ezt nem láttad.
Naplózva

"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante

"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil

"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix

"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #8698 Dátum: 15 dec 15, 16:13:02 »

...
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 02:57:19 írta Nikuccia » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8699 Dátum: 15 dec 15, 19:40:23 »

Én bírom nagyon az oroszokat, de azért ez az atombombás kardcsörtetés még tőlük is durva:

http://sputniknews.com/columnists/20151215/1031786484/russia-ready-war.html#ixzz3uPMb0Kyv
Naplózva
Oldalak: 1 ... 578 579 [580] 581 582 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins