24 nov 22, 11:32:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Nanatsu no taizai/A hét halálos bűn (spoileres megbeszélés)  (Megtekintve 62983 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Ures1
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Inferno -Devil King-

« Válasz #120 Dátum: 15 márc 25, 16:03:08 »

Ez nem semmi itt : az alaknak 26.000 power lv van. De a DBZ-ben ez csak mindig kevés lenne.
Meliodas teljes démon alakban mennyi lenne? Démon erejének nagy részét most talán láthatjuk, talán kicsit többet.
Tényleg nem kellet volna rosszul megírnom azt szöveget. Először én is azt gondoltam , később lett nem módon jól összekevertem a kettőt.

Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #121 Dátum: 15 márc 25, 17:53:12 »

Először is: Igen, ez igaz. Teljesen egyet értek Mosolyog

Másodszor: Oké, lehet, hogy bele kellett volna írnom, hogy "Ures 1", mert neki szólt nem neked. Bocsi a félreértésért

No problem. Én ezért szoktam idézgetni mindenkit hogy ne legyen félreértés. Nevet
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #122 Dátum: 15 márc 25, 19:32:13 »

Ha minden igaz, akkor a 114. fejezetről írtam utoljára bővebben, szóval ideje szót ejtenem a legutóbbi fejezetekről is. ^^

115. fejezet
Szóval, az Albiont a Démon Klán hozta létre, és a Tízparancsolat feltámasztásával, ő is felébredt. Ez mindenképpen érdekes, ha azt nézzük, hogy 4 klán kellett a Démon Klán lepecsételéséhez. Az Albion ereje töredéke lehet a démonokénak, mégsem tudták őt sem elpusztítani az Ősi háborúban.

Slader szavai alapján, a szürke démon formájában lévő Hendrickson is valahol 5500 környéki erőszinten lehetett.

Tetszett, hogy Arthur emberei nem teljesen haszontalanok.

Merlin pedig visszavásárolta Meliodas, Szent Kincsét, amit a fogadó megalapítása miatt adott el. A minimum az, hogy Merlin részesedést fog kapni a fogadó bevételéből ezek után. Nevet

115,5. fejezet: Edinburgh vámpírjai II. fejezet
Orlondi arca nagyon emlékeztet valakire, de nem akar egyszerűen eszembe jutni. Gondolkozik

Hoppá! Volt valami egyesség a Vámpír Klán és a Démon Klán között, de Zeldris/Zeldoris megszegte azt, és mivel nem tudta legyőzni őket, lepecsételte a Vámpír Klán-t. Erről szerintem hallani fogunk még bővebben. Ohh My God

Mókás volt látni, ahogy az 59. fejezetben említett dolgok tényleg megtörténnek. Pojén

Escanor nagyon nagy forma! Bírtam, amikor elkezdett áradozni Merlinről. A Databook azt mondja, ember, de elmondása szerint valamilyen átokkal született. Valószínűleg, azért akart még hajnalodás előtt hazaérni, mert ahogy növekszik az ereje, úgy a személyisége is megváltozik és utálja a macsó személyiségét, nem beszélve a többiekről. ikszdé

116. fejezet
A Lostvayne képessége leegyszerűsítve, a beépített Kage Bunshin no Jutsu. Az ötszörös Full Counter azért már hagyott némi nyomot maga után. Nevet

Gerharde tipikusan az a karakter, akit amikor először meglátsz, már tudod, hogy rosszban sántikál.

Az anorexiás Albion megjelenésére nem számítottam. :O

117. fejezet
Anor-Albion látszólag jobban tolja, mint az előző.

Titkon azt reméltem, hogy Jericho kapni fog valamilyen power up-ot, mondjuk Ban vérét megissza és ő is halhatatlan lesz, de csak statisztált szegényke, azon kívül, hogy megmentett egy tündért. A Databook szerint nincs mágiája, szóval egyelőre rejtély marad, hogy Ban sérülései miért nem gyógyultak be a vágásaitól, Byzelben. Ami még érdekes lehet az az, hogy Jericho idősebb Guilánál 2 évvel, a maga 18 életévével, pedig én Guilát gondoltam volna az idősebbnek kettejük közül.

Gerharde hozta, amit vártam tőle.

118. fejezet
Mivel Kingnek, a széria kezdetétől megvolt a Szent Kincse, ezért logikus, hogy nem a teljes erejét láthattuk a Chastiefolnak egészen eddig a fejezetig. King nem tűnt annyival erősebbnek a többieknél, pedig a Szent Kincsnek nem kicsit kellene megdobnia a Bűnök erejét. Látszólag, azonban nem jár mellékhatások nélkül a Szent Kincs teljes erejének felszabadítása. Mindenesetre, szép volt, King! Kúl

118, 5 fejezet: Harlequin és Helbram
Bírom ezt a párost, szóval tetszett ez a rövidke visszaemlékezés. Tetszik ez a megoldás, hogy extra fejezetként vannak a visszaemlékezések tálalva, így sem az olvasó, sem pedig a történet nem esik ki a ritmusából. Mosolyog

119. fejezet
Korábban már írtam róla, hogy Hendrickson lehet nem volt önmaga a Szent Lovag saga idején, de a Dreyfusos megjegyzése megint erre enged következtetni. Fraudrin színre lépése után nem lepne meg, ha Hendyt hipnotizálták volna korábban, vagy hasonlók.

Említésre került, hogy a Tízparancsolat egy bizonyos Démonkirály alatt szolgált. Remélem, Meliodasnak nem lesz köze az utóbbihoz.

Szinte vártam, hogy mikor ugrik rá az 5 Meliodas, Elizabethre. Még szerencse, hogy Slader is velük van, így beszállhat Mel gyepálásába. Merlin pedig gondoskodott róla, hogy Arthur ne láthasson illetlen tartalmat. Kiröhög

Diane, Szent Kincsének képességet természetesen nem hallottuk. Suzuki-sensei nem szeretné ilyen könnyedén lelőni. ^^

Most pedig jöjjön az elkerülhetetlen: Pojén
"És most mennyinél tart? Hány egységet ér el a harci kapacitása?"
"Messze 8000 fölött!"
"Az nem lehet! Biztosan jól látod?! Nem lehet ilyen erős!"

Személy szerint, nem írnám le Galant. Ebben a szériában, még a gyengébb ellenfelek is megúszták one-shottolás nélkül, így nem fognak egy 26000-res erőszintű tagot olyan könnyen félresöpörni. Lesz itt sírás, rívás rendesen. Nem tartom kizártnak, hogy Arthur ereje felfog ébredni és kulcsszerepe lesz a harcban.

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #123 Dátum: 15 márc 25, 22:15:32 »

Őszintén? Szerintem a Démon Király vagy Meliodas apja vagy maga Meliodas, különben hogy magyarázza meg Suzuki-sensei hogy van egy ikertestvére? Ja várj már meg is magyaráztam. Francba. ikszdé Ráadásul kettő is van neki, az egyik a fiatal énjének a mása, a másik meg az idősé. Már azon sem lepődnék meg ha mind a hárman egy ember lennének. Nevet

Egyébként ha jól akarja megoldani Suzuki a dolgokat akkor itt komoly harc lesz és lehet el is intézik a kölköket.
A démonkák valami olyat mondtak hogy kiszívták az erejüket így gondolom jó ideig nem harcolhatnak rendesen. Ergo most Meliodaséknak el kéne menni egyet edzeni. Ami reális lépés lenne lévén hogy Elizabeth ereje igen hasznos lehet ha tudja rendesen használni. Arthur erejére én is kíváncsi vagyok szóval várom már. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 25, 22:16:27 írta Kuro25 » Naplózva

Mextil General
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I'm Serious!

« Válasz #124 Dátum: 15 márc 28, 10:48:11 »

http://manga.redhawkscans.com/reader/read/the_seven_deadly_sins/en/0/119/1/page/1 itt a vámpíros story utolsó része hát escanor nem volt semmi  Nevet!
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #125 Dátum: 15 márc 28, 15:12:10 »

Az konkrét bakker.  Ördögi
Escanor nem kispályás. Ha jól értem amíg fenn van a nap addig akkora az ereje mint magának a napnak?
Kicsit sokat éjszakáztam szóval lehet nem értettem jól. Nevet

És hát kiderült hogy Zeldris, Meliodas tesója, nem mintha meglepetés lett volna, de ami fontosabb azt mondta hogy ő átkozta meg? Akkor Meliodas homlokán a jel az egy átok? Érdekes...
Naplózva

Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #126 Dátum: 15 márc 28, 16:27:49 »

Én amugy csak azt nem értem hogy a végén Escanort mért kellet kiütni, mert szerintem nem volt örült vagy valami ilyesmi!  Gondolkozik  Nevet
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #127 Dátum: 15 márc 28, 17:11:12 »

Én amugy csak azt nem értem hogy a végén Escanort mért kellet kiütni, mert szerintem nem volt örült vagy valami ilyesmi!  Gondolkozik  Nevet

Szerintem azért mert ilyenkor nem túl erős és ha lakott területre meg lehet elpusztulna más is mellette. Nevet
Legalábbis valami hasonlóra utaltak a fejezet elején hogy még Meliodasék is félnek tőle vagy mi. ikszdé
Naplózva

Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #128 Dátum: 15 márc 28, 17:24:34 »

Ilyenkor egy másik személyisége lesz. Fura módon nagy lesz az egoja, és rossz válik.
Gowtherhez megváltozásához képest gonoszabb személyisége is lehet. Merlin aztán érti a dolgát, látni szeretném hogy mit talál ki következő harcban. Lehet hogy Merlin elzárta egy olyan helyre ahol nincs semmilyen nap fény sem, de lehet hogy mégsem zárta el.?
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #129 Dátum: 15 márc 29, 13:29:22 »

119,5. fejezet: Edinburgh vámpírjai III. fejezet
Izraf erőszintje: 4890. Nem is rossz, démonmentes keretek között.

"A sötétség elrettent tőlem..." Ezek szerint, Escanor valójában nem más, mint Chuck Norris. Ő nem fél a sötétben, hanem a sötét fél tőle. Nyilvánvaló, hogy egyre büszkébb lesz a cimboránk, hiszen már Escanor-samaként hivatkozik magára. ikszdé

Gowther pózolása a páncélban felbecsülhetetlen. Pojén

Szóval, az árulós sztori pont fordítva igaz. A Vámpír Klán, a Démon Klán alárendeltje volt a háborúban, azonban Izraf lázadást tervezett a démonok ellen, de csúnyán besült vele. A démonok példát akartak statuálni az árulók kivégzésével és Zeldorist bízták meg, hogy vezényelje le a kivégzést. Ő viszont a lepecsételés mellett döntött és Meliodas szavai alapján, mindezt a Gelda nevű, vámpírlány miatt tette. Lehetséges, hogy ők egy pár lettek volna, vagy Zeldoris szimplán szerette Geldát?

Te... jó... ég. Szabályosan kirázott a hideg, amikor Escanor azt mondta, hogy "Bumm" és kisütött mindent. Ezzel az erővel született, de megítélés kérdése, hogy ez áldás vagy átok. Mindenesetre, éjfélkor az ereje a legalacsonyabbnak számít az összes Szent Lovag közül, de amint felkel a nap, az ereje egyre csak növekszik, amíg délben eléri a tetőpontját. Amikor ez megtörténik, akkor az ereje könnyűszerrel túlszárnyalja a többi Bűn erejét. Ohh My God
Valószínűleg, azért ütötték ki, mert a legyengült Kingben és Dianeban is kárt tehetett volna, nem beszélve a környező területekről. Az a durva, hogy mindez csak a hajnali ereje volt. :O
Bár megváltozott a személyisége, a büszke énje is látszólag szereti Merlint. Merlin el is gondolkodott rajta, hogy melyikük lehet az "igazi" Escanor. Tetszett, hogy végül meglátogatta a gyáva énjét egy piknikes kosárral és szeretné hallani a hozzá írt verset. Mosolyog

A fejezet végén, Meliodas megjegyzi, hogy 3000 év után most hallotta először a Zeldoris nevet és azon elmélkedik, hogy lehet megint fel fogják egymás ellen venni a harcot. Biztosra veszi, hogy Zeldoris, a lepecsételt állapotában is őt átkozza(szavakkal), mert a bátyja(magára hivatkozik) totális csődnek, kudarcnak számít.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #130 Dátum: 15 márc 30, 14:50:15 »

120. Fejezet: http://manga.redhawkscans.com/reader/read/the_seven_deadly_sins/en/0/120/

Az konkrét. Azt hittem kicsit könnyebb harc lesz de úgy fest még ha az erő szintje 0 is a kis barátunknak attól még nem sok esélye van Meliodaséknak. Remélem nem lesz komoly baja Merlinnek azért. Végül is bejött amit vártam, komoly harc lesz ráadásul kikapnak ahogy látom. Nem is baj kell az edzés ARC is. Nevet Viszont azért annak örülnék ha Ellie csinálna valamit hisz neki van esélye ellene. Remélem nem csak annyi lesz hogy Meliodas átvált démon módba és bumm.
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 30, 18:27:28 írta Kuro25 » Naplózva

Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #131 Dátum: 15 márc 30, 15:27:21 »

Szerintem tutira hogy nemsokára felfog tűnni Escanor is, mert elkénne nekik egy kis erősítés  Nevet Nevet!

Hát Merlinre kíváncsi leszek hogy mi lesz vele mert egyik favorit karakterem  Nevet!
Naplózva
Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #132 Dátum: 15 márc 30, 16:20:16 »

Merlin nagyobb ereje lehet, amit Gowther mondott. A fickó lenyűgöző, szinte legyőzhetetlen de nem sokáig.
Merlin képességeit illetően, képes lehet erős lények idézésére talán? Pl sárkányt kellene idéznie.
Escanor behozatala Zeldris és Estarossa elleni harcnál lesz.
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #133 Dátum: 15 márc 30, 16:23:46 »

Ja hogy ezt te így előre tudod? Ez olyan, mint ami vita most megy egy másik oldal Chat részlegében hogy Facebook-on olvasta a tag hogy a One Piece mangában mikor ér véget a jelenlegi ARC és az tuti infó. Nevet
Egyébként tényleg megtanulhatnál már helyesen írni. Vérzik a szemem minden 2. szótól amit írsz.
Naplózva

Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #134 Dátum: 15 márc 30, 16:52:08 »

Kétlem hogy annyira későn jönne, mondjuk Hedriksen arcba szerintem túlságosan is Op lett volna, de kitudja.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins