EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #45 Dátum: 14 okt 23, 19:22:37 » |
|
Ezt nem épp ebben a témában kellene megvitatni, de egyelőre megteszi ez a kitakarás is, így csak az tudja elolvasni, aki kijelöli az eltakart részt.
Szerintem is jo ez a kitakarás, csak jelölni kéne majd hogy milyen spoiler pl anime spoiler, magyar manga spoiler (amig le van forditva), meg rendes manga spoiler
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #46 Dátum: 14 okt 23, 23:06:39 » |
|
Utálom érte magam, de sajnos nem bírtam türtőztetni magam, és tovább néztem más fordítással, és ahogy láttam, egyre csak jobb lesz ez az egész dolog. De attól függetlenül, a ti fordításotokkal is mindig megnézem majd a részeket! Szerk: Most végeztem az 1. évad utolsó részével. Valaki nem tudja, hogy mikorra várható (angol felirattal) a 2. évad? Vagy esetleg aki tudja, hogy hol olvashatom magyarul a mangát írja meg privátban! Előre is köszönöm!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 25, 00:57:49 írta animefanta »
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #47 Dátum: 14 okt 25, 12:09:36 » |
|
Tudomásom szerint a 2. éved valamikor tavasszal érkezik. De hallottam már mást is...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #48 Dátum: 14 okt 28, 15:26:25 » |
|
Hát ami a mangában folyik az valami elképesztő Nem tudom, hogy olvassa e valaki még rajtam kívül (gondolom igen). Én most a 39. fejezetnél járok, mert magyarul még csak ott jár, de amik most történnek, fogalmam sincs, hogy ki, kivel, miért, hogyan?
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #50 Dátum: 14 nov 01, 17:26:14 » |
|
A topikban csak a magyar fejezetekröl beszélnek, vagy az újakról is? Azért kérdezem mert nem akarok spoilerbe futni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #51 Dátum: 14 nov 03, 18:15:27 » |
|
A topikban csak a magyar fejezetekröl beszélnek, vagy az újakról is? Azért kérdezem mert nem akarok spoilerbe futni Amik már kijöttek magyarul csak olyanokat láttam. Azt hiszem nemrég jött ki a 62.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #52 Dátum: 14 nov 05, 08:39:26 » |
|
Nem értem minek kérdezte meg Erent, hogy ember e vagy sem, ha teljesen mindegy, hogy mit válaszol... Az a csávó egy ki**** elmebeteg! xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #53 Dátum: 14 nov 09, 22:41:56 » |
|
Azt már esetleg lehet tudni, hogy a 2. évad mennyit fog magába foglalni a mangából? Ugye az első évad 25 rész, akkor ha a második évad is annyi lenne, akkor egész jó részekre lehet számítani. Pont az 50. fejezetben hal meg Hannes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #54 Dátum: 14 nov 20, 17:30:30 » |
|
Bármilyen extra rész, (a 25 rendesen kívűl) vagy valamilyen film van esetleg? (mint a Narutobol is volt pár ilyesmire gondolok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #55 Dátum: 14 nov 20, 18:26:59 » |
|
Én egyelőre 3 OVA-ról tudok. Azok fent vannak online, ha le akarod tölteni őket, akkor passz. Az első OVA jó, eléggé manga hű, olyan dolgot dolgoz fel, ami benne volt a mangában (állítólag, mert én nem olvasom a mangát). A másik kettő filler asszem, ebben sem vagyok biztos, merthogy még nem láttam őket De már ideje lenne megnézni őket.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #56 Dátum: 14 nov 20, 21:18:27 » |
|
Értem, majd megkeresgélem. Kösz! (végre rajtam kívül is ír valaki ide )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #57 Dátum: 14 nov 22, 17:25:24 » |
|
Egy dolgot nem értek: ha kell nekik az információ a pincéből, akkor miért nem mennek pl északra, fel a fal tetejére és ott végig Eren falujáig, biztonságban. És utána miután felderítették a környéket éjszaka belopózhatnak a házba, mikor a titánok sokkal inaktívabbak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #58 Dátum: 14 nov 22, 19:10:03 » |
|
Ahhoz, hogy fel tudjanak jutni a fal tetejére, kell hogy legyen valaki a fal tetején, aki felhúzza őket. Anélkül max. a háromdimenziós manőverövvel juthatnak fel, de akkor gyalogolniuk kell, mert a lovak és az ellátmány lent marad a fal tövében. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #59 Dátum: 14 nov 22, 23:16:31 » |
|
Azt a rakat ágyút és felszerelést is fel kellett vinniük valahogy a fal tetejére... Viszont egyik félreeső kisvárosban építhetnek a fal mellé egy fa szerkezetet amin lovakkal is fal tudnak jutni. Azt is furcsállom, hogy a koncentrikus köröket nem osztották fel pl 4 részre, hogy ilyen esetben sem a teljes lakosságot kelljen evakuálni. De persze csak én agyalom túl Leszedtem a maradék pár részt is, összességében nekem tetszett a sorozat, újszerű, szereplők is jók, a rajzolás pedig nagyon szép. A story pont kezd izgalmassá válni, az elején mikor Eren meghalt azt mondtam hu, ilyen korán főszereplőnek tűnő egyén nem szokott meghalni, de rövid időn belül megjött a válasz is. Szóval akkor 25 résszel zárult az első éved. Van infó, hogy mikorra várható folytatás animében?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|