Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #60 Dátum: 14 nov 23, 04:36:34 » |
|
Szóval akkor 25 résszel zárult az első éved. Van infó, hogy mikorra várható folytatás animében?
Mindenhol azt írják, hogy tavasszal jön a 2. évad.
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #61 Dátum: 14 nov 23, 09:02:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #62 Dátum: 14 nov 23, 13:21:54 » |
|
Nagyon-nagyon remélem, hogy nem kell rá ennyit várni...ne már... A Sherlock is csak 2016-ban jön, erre még ez is... Legalább a Trónok Harca jön tuti tavasszal, meg maradnak a heti animék. Kegyetlen a világ.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
kakuz79
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 14 nov 23, 20:26:08 » |
|
ÉN NEM OLVASTAM A MANGÁT csak az első részt mert nem érdekelt, de az anime az király, hogy ki a női titán én már amikor elöször szerepelt akkor tudtam,de ezen szerintem senkinek sem kell sokat gondolkodnia akinek van sütni valoja!!!! Nem vagyok benne 100%ig biztos csak 95%ig,de nézzem tovább az animet nem lövőm le a poént nem szokásom meg kiváncsi vagyok hogy igazam lesz-e!!! De szerintem biztos!!!! Mindegy majd meglátjuk már várom a további részeket további szép estét mindenkinek!!!!!
-Igazam volt !!! aki látta végig az animét az tudja!!!! Nem gondoltam volna hogy ilyen hamar kiderül de várható volt!! Igaz a kolosszálist, és a páncélos titán nem tudom ki lehet!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 27, 16:00:12 írta kakuz79 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #64 Dátum: 14 nov 24, 12:08:18 » |
|
Hát igazából tényleg nem nagy dolog rájönni, hogy melyik titán kicsoda.. Nagyon lehet látni, hogy melyik kire hasonlít (mármint a főbb titánok mint a kolosszális, páncélos, nőstény stb... )
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #65 Dátum: 14 nov 24, 18:10:13 » |
|
A kolosszális egész úgy néz ki, mint akinek nincs bőre... ^^" Így ő nem igazán hasonlít arra, aki. De a többire igaz. Ill. szerintem a nőstény titánnál sem elsődlegesen a kinézete alapján lehet rájönni, hogy ki is ő.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #66 Dátum: 14 nov 24, 19:08:11 » |
|
Hát, de most hirtelen nem azt fogod nézni, hogy hogyan mozog stb. hanem, hogy a haja szőke stb. (plusz az a zsidó orr) <- nem rasszizmus
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #67 Dátum: 14 nov 25, 18:28:56 » |
|
A nőstényt szinte azonnal felismertem. De a kolosszus és páncélosra ötletem sincs, hogy kik lehetnek. De ne súgjatok, majd csak megtudom Sajnálom, hogy ilyen hamar véget ért az anime. Gondolkodóba estem, hogy a mangát olvassam-e...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #68 Dátum: 14 nov 25, 18:52:21 » |
|
Ha van türelmed, várd meg az animét. A manga messze nem olyan jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #69 Dátum: 14 nov 26, 16:42:14 » |
|
Ha van türelmed, várd meg az animét. A manga messze nem olyan jó. Egyetértek veled Cápa! Valahogy a manga nem jön át annyira, mint az anime. Nagyon jól válogatják a zenéket, jók a vágások, egyszerűen minden jó!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #70 Dátum: 14 nov 28, 13:29:11 » |
|
De a kolosszus és páncélosra ötletem sincs, hogy kik lehetnek. De ne súgjatok, majd csak megtudom Hát mikor majd azok kiderülnek.. na az egy igazi WTF?! pillanat lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mokuko
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
We know
|
|
« Válasz #71 Dátum: 14 dec 23, 19:23:10 » |
|
Ezidáig csak a mangát olvastam, de mivel mindenki agyon dicsérte az animét így eldöntöttem, hogy belenézek. Hát... Eddig abban a hitben éltem, hogy a manga mindig jobb mint az anime, de az SNK rácáfolt erre. ^^ Szerintem jobban átjön az adott pillanat fontossága az animénél, ráadásul imádom a zenéit (főleg az első openinget). :3
|
|
|
Naplózva
|
Sweet Mother, sweet Mother, send your child unto me, for the sins of the unworthy must be baptised in blood and fear.
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #72 Dátum: 14 dec 23, 23:30:05 » |
|
Személyiségfüggő. Nálam, ha jól van megcsinálva egy anime, akkor a manga nem lehet jobb nála. Persze vannak olyanok, akik inkább elképzelik a dolgokat, nemtom, néha én is ilyen vagyok. Csak az a baj, hogy kevés olyan animét ismerek, ami tényleg olyan jól van megcsinálva, hogy átjöjjön minden. Na, az AoT az mind fölött áll. Történetre láttam már jobbat, de animációra, zenére, hangulatra...még nem.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #73 Dátum: 15 márc 19, 16:02:45 » |
|
Remélem jó topicba írok, de megkérdezem. Ebből tényleg lesz vlaami? Mert nekem nagyon úgy tűnik.. https://www.youtube.com/watch?v=x4vO2GRnlFc
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #74 Dátum: 15 máj 24, 20:06:01 » |
|
Sziasztok! Én személy szerint rajongok az attack on titanért. A zenék zseniálisak, a történet találó, a grafika szép. Emellett komoly társadalmi, erkölcsi és filozófiai mondanivalója van. Pl: felveti az életösztön kérdését, a társadalmi problémákat egy ilyen helyzetben, a kasztrendszert, és az ilyen, vagy hasonló helyzetekben megismerhető emberi természetet. Az emberiség kipusztulását hogyan éli meg a maradék kis közösség stb. Két nap alatt lenyomtam a 25 részt, (na nyilván ez hétvégén volt ) és az ova-kat is ajánlom mindenkinek. A manga területén a vélemények megoszlanak, én nem bírtam kivárni a 2. évadot, így folytattam a történetet a mangával. Az anime után kicsit furcsa a rajzolás, de szerintem meg lehet szokni. Akit érdekel a manga havonta jelenik meg hónap elején, szerintem érdemes folytatni, mert rengeteg csavar van benne, és az anime óta sok minden kiderült már. A 2. évad mellett idénre még van egy kis meglepetés: https://www.youtube.com/watch?v=yWXJ-jqg3is(Ha már láttátok, vagy belinkelte valaki, akkor bocsánat.) Sasukeuchiha17, a linkedet nem tudom megnyitni, így nem tudom, milyen videót küldtél. :S SPOILER! Chakra! Nekem is az egyik kedvenc jelenetem mikor Eren viszi a sziklát. De igazából tele van jobbnál jobb epic jelenetekkel. Én még a Revaille harcokat szeretem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 24, 20:13:47 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
|