A rész fordításával/lektorálásával voltam(tunk) elfoglalva ma jórészt. Sajna Kiru sehol ma, szóval megeshet, hogy csak holnap kerül ki legnagyobb sajnálatomra.
Ilyen jó vagy rossz volt a heti rész,hogy senki nem beszél róla?
Fúú, pocsék volt. Hogy lehet ilyet kiadni?
Tehát, szerintem a Kuzuki-s múltidézés nem volt rossz, Saber jól festett a fehér ruhában.
Igen ezek az ufotable-ös vizualizációk nagyon pöpecek. Saber fehér ruháját már a VN-ben sem értettem. Szerintem még csak nem olyan szexi rajta. Persze a harisnyatartó fétissel rendelkezők majd tuti nem értenek eggyet.
...de most volt pár dolog, ami nem igazán jött be. Először is néha valahogy a tempó túl lassú volt, néhol meg túl gyorsan halad a rész.
Hát, ez van ha egy anime rész nem csak harcolós és nem csak beszélgetős. Valahogy felemásnak hat. A Rho Aias áttörését picit lassabbra vehették volna, de amúgy nem volt kifogásom.
A rész elején még megvolt Shirou kendo kardja azután mire leérték valahogy hirtelen eltűnt.
Szerintem eltörte valamelyik gólemen. Kuzuki ellen amúgy is annyit érne, mint egy kifli.
A rész végén pedig, nem tudom,hogy VN-ben is így történt-e, de Archer kimerülten elég hamar lerendezte Kuzuki-t, aki még Sabert is megizzasztotta pár résszel ezelőtt.
Na ez pont, hogy nem hülyeség viszont. Nyilván ez nem egyértelmű valakinek, aki nem ásta bele jobban magát a nasuversebe, de a szolgákat nem lehet tradícionális evilági fegyverekkel megsebezni, csak mágiával. Caster enchantolta a korábbi harcoknál Kuzuki kezét és lábát, ezért is volt rajta az a lila aura és ezért volt olyan erős és mozgott olyan gyorsan.
Caster murdációja után még van is egy rövid rész, amikor mutatják, hogy az lejön Kuzuki kezéről. Ezek után jóval lassabb lett és még ha el is találta volna Archert, az szó szerint semmi sérülést nem okozott volna neki. Kuzuki lényegében csak a halálába menetelt és ezt ő is tudta.
Illetve akinek ezután sem esik le, kicsoda Archer annak kb sohasem fog
Na igen... Projekciót használ "Trace on" varázsszóval. Hasonlóan a főhősünkhöz van egy medálja, amiből elvileg csak egy van és, amikor projekciót kezdett el haználni egyező tüneteket tapasztalt Shirouval. Ja és véletlenül szakértője Shirou elveinek és, hogy azok milyen következményekkel járhatnak.
Vajon ki lehet...
A kövi részből, amúgy is kiderül majd már egyébként.