24 nov 13, 07:33:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fate/Stay Night - Unlimited Blade Works  (Megtekintve 65971 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Soul
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #195 Dátum: 15 máj 10, 00:00:38 »

Nah, eljött ez a pillanat is. Az első rész amikor egy kicsit tényleg csalódtam a Ufotable-ben. Szomorú Félreértés ne essék, a rész nagy része  hozta a szokásos színvonalat, sőt, valszeg én vagyok az egyetlen akit ez az apróság zavar....
DE.
A VN-ben Shirou NEM kézzel hárította Archer kardjait az UBW-n belül. Egyszerűen fogta magát és lemásolta az egész kardesőt úgy ahogy volt. Nevet Már az előző adaptációban is zavart, és reméltem hogy itt nem hagyják ki, de kivételesen ezért most jár a fekete pont. :/

Ezt leszámítva nagyon jól sikerült minden, az egész rész gyönyörű mint mindig. Mosolyog
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #196 Dátum: 15 máj 10, 00:58:44 »

És sajna Archer megint csak nem mondta végig a "varázsigéjét", csak pár sort. Szomorú

Itt a novelben sem mondja végig amúgy.

Egyet viszont nem értek:
Amikor Archer nemes illúziójában Shiro elkezdi kivetíteni a kardokat és összetördelni velük Archer pengéit, akkor az a nagy villanás mi? Shiro megtöri Archer nemes illúzióját, aztán pedig elájul a megerőltetéstől? Vagy pedig csak simán a sok kivetítés okozta fáradtságtól dől ki, és csak akkor tér magához, amikor Archer már megszüntette a nemes illúziót?

Is-is. Shirou elkezdi lemásolni a kardokat, aztán végül lemásolja mindet, olyan "kardeső" formájában, mint Archer, de azt már nem muatták, aztán Archer egyszerűen kikapcsolja, ha jól emlékszem és utána elájul.

valszeg én vagyok az egyetlen akit ez az apróság zavar....
DE.
A VN-ben Shirou NEM kézzel hárította Archer kardjait az UBW-n belül. Egyszerűen fogta magát és lemásolta az egész kardesőt úgy ahogy volt. Nevet Már az előző adaptációban is zavart, és reméltem hogy itt nem hagyják ki, de kivételesen ezért most jár a fekete pont. :/

Pedig amúgy szerintem itt pont az volt. Az volt az a rész, amit nem muttatak. Gondolom később lesz rá egy visszaemlékezés féle, amikor Shirou Archerrel harcol, csak szerintem nem akarják előre lelőni.
Vagyis nekem valahogy ilyen érzésem van.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #197 Dátum: 15 máj 16, 19:51:03 »

19. rész

Remélem, arra is lesz magyarázat, hogy mi volt az a "vissza"emlékezés, amikor az a valami elkezdte befonni a felnőtt Shirou testét.

Hát, elég gány is az, amikor az egyik pillanatban még a csaj combjaival vagy elfoglalva, a következőben meg egy öklöt kapsz az arcodba. ikszdé

Saber visszaemlékezésében érdekes volt a fehér páncélos szőke illető, aki egy piros Excaliburt(?) forgatott... Asszem volt már ez a jelenet párszor, de most tudtuk először jobban szemügyre venni.

Még Shinji is nézett egy sort azon, amikor Rin beolvasott Kirie-nek. ^^"

A végén király volt, amikor az egyik kezdte el és a másik fejezte be a "Trace on!"-t. ^^
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 16, 19:54:14 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #198 Dátum: 15 máj 17, 04:28:55 »

Remélem, arra is lesz magyarázat, hogy mi volt az a "vissza"emlékezés, amikor az a valami elkezdte befonni a felnőtt Shirou testét.

Az a világ reprezentációja, ahogy a "lelkéért" cserébe Shirounak erőt ad. Nekem abszolút tetszik, ahogy megoldották, mert a "világ" a fate/ szerint egyfajta reprezentációja a világ/a természet/ a bolygó akaratának, de inkább koncepció, mintsem létező dolog mégis létezik, de ugyanakkor mégsem. Ha meprobálnám ezt rendesen elmagyarázni 3 oldalas lenne a HSZ, szóval maradjunk annyiban, hogy egy tudattalanul tudatos természeri léttelen létforma, ami koncepció szinten vezérli a világot ezért létezik.

Saber visszaemlékezésében érdekes volt a fehér páncélos szőke illető, aki egy piros Excaliburt(?) forgatott... Asszem volt már ez a jelenet párszor, de most tudtuk először jobban szemügyre venni.

Ő lenne az?
http://vignette4.wikia.nocookie.net/typemoon/images/5/5d/Battle_of_camlann.jpg/revision/latest?cb=20130327163401

Ő Mordred:
http://vignette3.wikia.nocookie.net/typemoon/images/7/76/Saber_of_Red.png/revision/latest?cb=20130819140831

Aki Saber lánya, úgy hogy Saber az "apja". Az eset a Merlin nevű incubus-nak köszönhető és magában folglal külömbőző nemiszervek növesztését... A többit a fantáziátokra bízom Nevet
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #199 Dátum: 15 máj 17, 22:32:19 »

Egy apró kérdés: Az UBW 1. részében 16:48 -nál Sakura bal kézfején az egy elhasznált vagy egy még meg nem jelent Reiju nyoma? Lásd a 3. jelet itt: http://vignette1.wikia.nocookie.net/typemoon/images/2/29/All_Command_Spells_%2B_NE.jpg Ha jól emlékszem, a régi F/SN animében ő volt Rider mestere, csak parancsba adta neki, hogy vigyázzon Shinjire és engedelmeskedjen neki. Itt, az UBW-ben, erre még nem tértek ki. És ahogy elnézem, már lehet nem is nagyon fognak.
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 17, 22:52:40 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
torda221
Chuunin
*

« Válasz #200 Dátum: 15 máj 20, 05:24:17 »

Nem szerintem ott se volt bár ezt ott nagyon nem fejtették ki de mivel renji nem.varázsló és csak szakura az akkor szakura idézte meg és a rejukat oda adta sinjinek,talán.De biztos nem volt soha mester legalábbis nem csinált semmit
Am nem hittem volna hogy annyira ugyanaz lesz benne mint a filmben konkrétan még pár mondat is.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #201 Dátum: 15 máj 20, 18:02:04 »

Shinji és Sakura is mágusok (nem varázslók. Ha varázslók lennének lekaszálnák még lehet a szolgákat is), csak Matou családból 4 generációval ezelőtt elkezdett kiveszni a mágia és egyre kevesebb mágiksu körforgással születtek az utódok, olyan szinten, hogy Shinjinek már nincs is.

Rider mestere valóban Sakura, csak 1 reijut elhasználva Shinji hamis kísérők könyvére ruházta a harc jogát, ami miatt Shinji lett a mestere hivatalosan.

Az első részben, amit mutattál, az csak egy egyszerű seb, mert mivel Shinjinek nincs mágikus reje ezért Zouken azt akarja, hogy Sakura vegye át a házat Shinji helyett, ami miatt a srác egy picit pipa Sakurára és egyebek közt veri.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #202 Dátum: 15 máj 21, 18:50:00 »

Aki Saber lánya, úgy hogy Saber az "apja". Az eset a Merlin nevű incubus-nak köszönhető és magában folglal külömbőző nemiszervek növesztését... A többit a fantáziátokra bízom Nevet
Akkor Saber a férfi mosdót használja? Vagy ez a dolog visszafordítható volt? Remélem, mert nagyon illúzió romboló lenne.  >.<# Szóval Saber voltaképpen leszbikus? ikszdé

Még Shinji is nézett egy sort azon, amikor Rin beolvasott Kirie-nek. ^^"
Erre vártam már azóta, hogy találkoztak. Nevet Epic volt Rin dühkitörése.

Hát, elég gány is az, amikor az egyik pillanatban még a csaj combjaival vagy elfoglalva, a következőben meg egy öklöt kapsz az arcodba. ikszdé
[/quote]
Erre mondják azt, hogy Instant Karma.  ikszdé

Nagy húzás volt, hogy Rin és Saber szerződést kötöttek, mondjuk logikus is. Rin végre megkapta azt az osztályt, amire vágyott.^^ Amúgy Rin elrablása csak szerintem volt teljesen felesleges Archer szemszögéből? Hisz Rin kapott 3 Reijut, amivel bármikor maga mellé szólíthatja Sabert.

Kirei mekkora játékos már. Nevet Még mindig utálom, mert orvul megölte Aizent (Rin apját, csak ugye ő volt a szinkronhangja Nevet ), de el kell ismerni, hogy tervezgetni azt tud. Viszont Gilgamesht nem értem, hogy mit tervez. Ha Kirei a Grált akarja (megint), akkor miért nem Gilgameshel csinál egy párt (megint)?

De ja vúm volt, mikor azt parancsolták Lancernek, hogy ölje meg magát.

Nem volt rossz a Shirou-Archer csavar. Így már érthető, hogy miért is akarta őt annyira megölni. Viszont, Ha Shirouból hős lett az azt jelenti, hogy túléli a Szent Grál Háborút.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #203 Dátum: 15 máj 21, 20:06:29 »

Akkor Saber a férfi mosdót használja? Vagy ez a dolog visszafordítható volt? Remélem, mert nagyon illúzió romboló lenne.  >.<# Szóval Saber voltaképpen leszbikus? ikszdé

Nem, ideiglenes volt a dolog. Erre a novel bőven elég bizonyítékot ad: (18+ kép)
(http://www.huntai.hu/galeria/Fate%20Stay%20Night/saber/saber_20110108_00024.jpg)
A második kérdés amúgy érdekes, bár a "Fate" út alapján legfeljebb biszex... Most hogy belegondolok... Szerintem komolyan az lol... (Szintén)
(http://huntai.hu/galeria/Fate%20Stay%20Night/rin_x_saber/rin_x_saber_20110108_00009.jpg)
Rin meg elvileg tényleg az, szóval... Jah...
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 21, 20:10:17 írta Exkirion » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #204 Dátum: 15 máj 23, 19:42:58 »

Ex:

Egy kérdés:
A 6. részben 16:52-től 17:10-ig a hajó, a kehely, a tőrt tartó kéz, a sivatagban sétáló férfi... azok kinek az emlékei? Vagy mit lát ott Shirou?

20. rész:

Jé, Archer-nek itt már barna a szeme. ^^
Archer mondókájába Saber is szépen beleizzadt. Hiszen ez részben őrá is igaz... ^^"
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #205 Dátum: 15 máj 23, 20:14:15 »

Ex:
Egy kérdés:
A 6. részben 16:52-től 17:10-ig a hajó, a kehely, a tőrt tartó kéz, a sivatagban sétáló férfi... azok kinek az emlékei? Vagy mit lát ott Shirou?

Hajó = Argo
A sivatagban sétáló férfi = Jászon
A kehely = Medea legendájában az aranykehely.
A tőrt tartó kéz = Medea keze és a tőr, ami valószínűleg a Rule Breaker lett idővel.

Azok Caster emlékei.
Naplózva

Revi95
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #206 Dátum: 15 máj 24, 17:35:45 »

Húúúú, emberek, tegnap este elkezdtem ma 3kor befejeztem az eddigi részeket (0-20). Hát eléggé megfogott Nevet meg azóta elolvastam az elejétől a forumot a végéig Nevet akkor azt mondjátok hogy a zero-t éri még megnézni?

Mellesleg Exkirion, a novel ennyire 18+ os? o.O
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #207 Dátum: 15 máj 24, 19:12:37 »

A zero light novelje kicsit sem viszont a VN-ben részletekbe menő szexjelenetek is vannak (Lásd a 2-vel feljebbi kommentem képei). Ugyanakkor, ha nem szereted az ilyesmit, a mirror moon realta nua patch-je felajálja a lehetőséget, hogy kicseréli neked azokat a jeleneteket a 16+-os kézikonzolos cserejelenetekre.

Én azért nem ajánlom, mert azokkal nem fogod a teljes élményt kapni és itt van történetbeli szerepe is az ilyesminek.
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 24, 19:13:11 írta Exkirion » Naplózva

Revi95
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #208 Dátum: 15 máj 24, 19:23:33 »

Én azért nem ajánlom, mert azokkal nem fogod a teljes élményt kapni és itt van történetbeli szerepe is az ilyesminek.

Jaaaa, nem azért kérdezem mert ellenemre van, nehogy félre értsd  Nevet szerintem vizsgák után ránézek a VN-re Nevet
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #209 Dátum: 15 máj 25, 12:49:00 »

Na ez a rész is eszméletlen lett. Az utolsó pár perc annyira jól sikerült hogy az utóbbi pár napban vagy 20-szor újranéztem, pedig nem szoktam ilyet csinálni. A zene is hihetetlen fülbemászó alatta (Aimer: Last Stardust), meg a képi elemek is jól össze lettek rakva. Egy kicsit még mindig zavar hogy ők is előhozatják itt Archer-rel az UBW-t, lényegében teljesen feleslegesen, de legalább egy szép hátteret kap a kis ideológiai harcuk. Mosolyog

Külön pirospont Shirou belső válaszkeresésének ábrázolásánál a kardkihúzós jelenetért. Nem tudom hogy mennyire szándékos a hasonlóság, de egyből az eredeti VN második OP-ja jutott róla eszembe (kb. 1 perctől):
https://www.youtube.com/watch?v=zjby5HxeOzo
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 25, 12:53:59 írta Soul » Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins