Azért annyira nem egyszerű mert mindennap ezzel a busszal járok. Szóval ha beégés lett volna a dologból, utána nagyon cikis lett volna, ha újra felbukkan a csaj.
Mi van akkor, ha pont ezzel nyered el a lány tetszését, hogy észre veszi, hogy úgy mond beégtél, elpirultál.
Persze, amikor sietek valahová az rohadt idegesítő lenne.
Ha egy picit is figyel, aki kérdezni akar valamit, nem olyankor ront rád, amikor te sietsz valahová.
Szerintem menő a fiúk részéről, ha leszólítanak valahol egy csajt
Életem első ilyen akciója sensei volt,
bár "konkrétum" nem lett belőle egy megszakítással azóta is beszélünk, és én nagyon imádom őt.
Pesten hallottam csoportban egy csomószor van olyan poszt, hogy vki beírja, hogy itt meg itt látott egy ilyen meg olyan lányt és hogy keresi őt. És rengetegen oltják be ezeket az embereket, hogy mekkora puhap*cs, gyáva stb miért nem szólította le stb.
Egyszer ilyet is csináltam facen, de semmi ilyen reakciót nem vettem észre, lehet csak kíméltek, és nem írták oda a véleményüket.
Learatom a babérokat.
Az orsócsont.
Hogy korrektebb legyek:
Az orsócsont (radius) egyike a két hosszú csöves csontnak az alkarban (a másik a singcsont (ulna)). A könyök lateralis (hüvelykujj felőli) oldalán található. xD
Köszönöm szépen!
Én értem kilencre jöttek, és mentünk melóba, és fél 8kor végeztünk, és még munka nélküli vagyok.