Lew
|
|
« Válasz #690 Dátum: 14 júl 24, 22:29:06 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 24, 22:31:52 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #691 Dátum: 14 júl 24, 22:32:06 » |
|
Ez a gyenge jellem dolog, meg valóban megesik, sajnos a rosszabb hadseregekben főleg. Azonban a szívatásnak is vannak fajtái, nem biztos, hogy geciségből csinálja, egyszerűen a hadseregben így tanítják a feltétel nélküli engedelmességre a katonákat. Ez egyfajta pszichikai teszt, ha ennyit se bírsz elviselni (egy bunkó ordítását), akkor semmi keresnivalód a csatatéren sem, ahol azért ennél rosszabb dolgok is várnak rád.
Erről a Band of Brothers jut az eszembe. Ott az első részekben szerepelt az egyik ilyen parancsnokuk, Herbert M. Sobel (David Schwimmer) aki egy köcsög, kicsinyes ember volt. Direkt megetetett spagettit a katonáival, majd azonnal kilométereket futtatott velük. Viszont a katonákat össze kovácsolta az utált, de kiképezni még sem tudott olyan jól. Mégis egyet értek Gdat-kal, egyszerűen, ha a kisugárzása,a megjelenése olyan akkor tudják, hogy csak egy dobásuk van, különben ki lesznek cseszve az egészből. Van egy módszere a parasztságnak és hogy lekiabálják a fejüket, megalázzák őket állandóan, de ennél mégis van jobb módszer. 4 ------------------- Lew:XDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 24, 22:33:04 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #692 Dátum: 14 júl 24, 22:32:31 » |
|
Szóval én vagyok az, aki menekül a meleg hajlamai elől? Gdaték képe viszont szerintem fail. Minek orákulum egy olyan embernek, akiről animét is csináltak már?(az első kép viszont epic)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 24, 22:33:41 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #693 Dátum: 14 júl 24, 22:34:08 » |
|
Vicces nekem a Segal szerintem, meg örülök, hogy Coelhoval vagyok egy csapatban. Minagin nagyon röhögtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #694 Dátum: 14 júl 24, 22:43:30 » |
|
Lew, jó lett. Most pedig mindenki kapcsolja ki az internetet, és nézze meg a Csillagközi Invázió című filmet. xD Egyébként amit Gdaték mondanak, azzal én is egyetértek, tiszti, és különösen főtiszti szinten. Ott már az üvöltözés nem segít, sőt, kifejezetten nem oda való. De az egy teljesen más sportág.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #695 Dátum: 14 júl 24, 22:45:40 » |
|
Nem érződött, de próbáltam poénra venni a mondandód. Veled nem lennék cinikus, mert te jó arc vagy! És csak az erősek maradnak meg itt és a makacsok. Meg az emósok, mint te , Micsudi és én. [/quote] Köszönöm ez jól esett és miért ti emosok vagytok ? én szerintem nem A katonaságról annyit, hogy én nem szeretem a feltétel nélküli engedelmességet, és ott ez követelmény bár így a mondanivalómnak semmi köze a kiképzéshez, azt nem volt lehetőségem, szerencsém meg tapasztalni, de szerintem egy csupa kitüntetéses veteránt, sokkal könnyebb tisztelni, és elfogadni a tanításait, mint egy olyan férfiét/nőét aki idősebb testvérem lehetne Engem a csuklyás csóka érdekel, hogy ő ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #696 Dátum: 14 júl 24, 22:48:24 » |
|
Zavart érzek az erőben. Túl sokszor értünk egyet Saphirával. Vagy ez a vihar előtti csend a totális háború előtt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #697 Dátum: 14 júl 24, 22:50:34 » |
|
Jót nevettem. :D Lehet, hogy az Uralkodó, Ayumi? Vagy, ha nagy csavart szeretnénk, akkor... Saphira? Egyszer volt egy nagyon jó dokumentum film, az Idegen légió vs. Egyesült államok katonasága. Húúú nem emlékszem pont mik voltak benne, de arra igen, hogy az idegen légiósok kicsit brutálisabbak voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #698 Dátum: 14 júl 24, 22:52:45 » |
|
Ez a katonás szívatás akkor volt igazán gáz amikor még sorkatonaság volt. Én pl eldönthetem (nőként a sorkatonaságnál is eldönthettem volna, de tegyük fel hogy pasi lennék) hogy annak mennék e vagy sem mert nem erőszak a disznótor, ha nem bírom a feszkót nem megyek katonának. De amikor kötelező volt akkor az is bele kellett vágjon aki nem akar (jó út az idegbajhoz). ------- Alakulgat a sztori.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 24, 22:55:32 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #699 Dátum: 14 júl 24, 22:55:20 » |
|
Jót nevettem. :D Lehet, hogy az Uralkodó, Ayumi? Vagy, ha nagy csavart szeretnénk, akkor... Saphira? Nálam Lámpás lenne az aki betölthetné a csuklyás szerepét. "Ám" lenne oka szövetkezni a fórumlakók ellen... x'D De persze ez Lew storyja, úgyhogy várjuk a frappáns folytatást! (Lew csinálj topicot ehhez a képregényhez, hogy együtt legyen az egész.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 24, 22:57:26 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #700 Dátum: 14 júl 24, 22:55:37 » |
|
Nyissatok spoiler topicot a képregénynek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #701 Dátum: 14 júl 24, 22:57:24 » |
|
Fent vagyunk egy naruto-kunos fórumon, ahol senkit sem érdekel a naruto, csak Lew képregénye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #702 Dátum: 14 júl 24, 22:58:42 » |
|
Arra gondoltam, hogy ugye Lew szerepeltetett egy töröltet (Morause), akkor miért ne szerepeltethetne bannoltat is. Mi van ha mondjuk Loah a főboss vagy hogojoo.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #703 Dátum: 14 júl 24, 23:01:27 » |
|
Fent vagyunk egy naruto-kunos fórumon, ahol senkit sem érdekel a naruto, csak Lew képregénye.
Az animék kora elmúlt, már gáz, most jön az új kor: Lew világa! Csodálkozol, hogy Naruto brutális harca nem érdekel senkit? (Bár most hogy mondod, el kellene majd olvasnom pár új fejezetet. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #704 Dátum: 14 júl 24, 23:04:02 » |
|
Hát, amúgy ezerszer érdekesebb karakterek vagyunk, mint a Naruto beliek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|