Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #720 Dátum: 14 júl 25, 09:00:02 » |
|
Aes. Ez tényleg tökéletes kép lett. Megyek én is Indexes újságírónak. Úgy sem kell hozzá semmilyen szaktudás. Cserbenhagyásos gázolás. Ezt nem a Btk.-ból szedte az tuti. Végre én is Saphirának érezhetem magam, csak jogból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 25, 09:20:42 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #721 Dátum: 14 júl 25, 09:23:28 » |
|
heo, hiába reménykedtünk, béna véget ért a profilképed. ------------------------------- is that End is a flame demon >>> lol, ezek után tényleg beteljesül mindenki félelme és Natsu lesz end, mibe fogadjunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 25, 09:24:43 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #722 Dátum: 14 júl 25, 09:26:04 » |
|
Azt hittem hozzászólsz a szellemes bejegyzésemhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #723 Dátum: 14 júl 25, 09:30:31 » |
|
Az utolsó képhez nem is tudom, mit szóljak. Lew biztos lecsapna rá, hogy kiszínezze, ha nemcsak meztelen nőket színezne mindenki az FT-ből, de amúgy milyen szánalmas már, hogy eddig meg sem említették, hogy ez a mágia apáról fiúra száll, majd most hirtelen kiderül, csakhogy legyen egy démonölőnk is. Mert ebben a céhben már mindenkinek *ölőnek kell lennie.
Bocsássatok meg, hogy itt beszélem ezt ki, de akárhányszor beteszem a lábam az eredeti témába, 14 éves gyerekek a pofámba vágják, hogy 1. nem tudok olvasni 2. nem vagyok elég értelmes, hogy felfogjak egy gyerekeknek szánt elég bugyuta történetvezetéssel megírt művet 3. nem ugyanazt a mangát olvassuk 4. hülye vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #724 Dátum: 14 júl 25, 09:37:18 » |
|
Most mondanám, hogy off meg hurrdurr, de én meg (az am félelmetesen leromlott) Naruto mangával vagyok így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #725 Dátum: 14 júl 25, 09:42:17 » |
|
Indítványozzuk Cartnál, hogy nevezzük át valami jobb animére a fórum nevét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #726 Dátum: 14 júl 25, 09:45:17 » |
|
Dragon Ball vagy esetleg Death Note, más opció szóba sem jöhet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #727 Dátum: 14 júl 25, 09:48:00 » |
|
Az utolsó képhez nem is tudom, mit szóljak. Lew biztos lecsapna rá, hogy kiszínezze, ha nemcsak meztelen nőket színezne mindenki az FT-ből, d
Az ilyen képeket a legnehezebb amúgy. Tényleg ütős kép, de rengeteg meló van egy ilyen képpel. talpig ruhában lévő karaktert könnyebb kiszínezni, mint egy félmeztelent. Ezt most miért mondod? Ez az egy meztelen nős színezésem van az Ft-ből. http://graypapaya.deviantart.com/art/Goodbye-Ultear-378207396Ez is azért, mert Ultear volt az egyik kedvenc szereplőm erre ilyen szánalmas módon lett kiírva :S is that End is a flame demon >>> lol, ezek után tényleg beteljesül mindenki félelme és Natsu lesz end, mibe fogadjunk. Szerintem END valójában Igneel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #728 Dátum: 14 júl 25, 09:54:30 » |
|
Nekem az a fura, hogy hogy örökölhette Gray a démonölő mágiát, ha Zero is csak elsajátította. De nem veszem komolyan a FT-t és élvezem úgy ahogy van. Azt bírnám, ha Igneel lenne END. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #729 Dátum: 14 júl 25, 09:56:47 » |
|
Vagy Natsu igazi apja/anyja lenne END. Na az ütne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #730 Dátum: 14 júl 25, 10:08:00 » |
|
Szerintem SE Excalibur lesz END, vagy Sajt Fosterék házából, esetleg mindkettő.
Megalkottam a zöldbabos főzeléket. Olyan, mint a zöldbabfőzelék, csak kevesebb zöldbabbal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #731 Dátum: 14 júl 25, 10:09:24 » |
|
Igneel nem lehet, mert mondják, hogy Igneel nem volt képes megölni Endet. Nem hiszem, hogy azért mondták, mert nem volt képes megölni magát. Egyértelmű, hogy End valahogy kisgyerek lett, Igneel meg megsajnálta és felnevelte és nem tudta kinyírni. Amikor Zeref is mondja ezt: http://i22.mangareader.net/fairy-tail/373/fairy-tail-4818297.jpgSzerintem Natsura utal, mert olyan, mintha azt mondaná, hogy "leszámolhatsz a saját démonaiddal, vagy hagyhatod őket tombolni". Persze lehet, csak belebeszélem. De úgyis Natsu lesz az, mert azt hiszi a mangaka, hogy milyen újító történeteket talál ki, közben sablonhalmaz az egész. (Nem beszélve arról, hogy Natsu kora nem annyi, ami feltételezhető róla, ismerik egymást Zereffel, stb).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #732 Dátum: 14 júl 25, 10:11:00 » |
|
Bocsássatok meg, hogy itt beszélem ezt ki, de akárhányszor beteszem a lábam az eredeti témába, 14 éves gyerekek a pofámba vágják, hogy 1. nem tudok olvasni 2. nem vagyok elég értelmes, hogy felfogjak egy gyerekeknek szánt elég bugyuta történetvezetéssel megírt művet 3. nem ugyanazt a mangát olvassuk 4. hülye vagyok
Teljesen megértem, nálam ezért van elrejtve az összes ilyen külön rész a fórumon. Basszus már, hogy mindenkinek írnia kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #733 Dátum: 14 júl 25, 10:14:10 » |
|
Dragon Ball vagy esetleg Death Note, más opció szóba sem jöhet. >death note >jobbtopkek Max az első fele cicabogár, a második borzalmas. Végig se bírtam nézni. És ezzel sokan így vannak.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #734 Dátum: 14 júl 25, 10:23:09 » |
|
Teljesen megértem, nálam ezért van elrejtve az összes ilyen külön rész a fórumon. Nem csak nálam van így? Én csak a csevegőt és a Dragon Ballt olvasom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|