Mivel itt azért jelentősen magasabban repül az IQ mint a fórum más részein, itt is megkérdem:
Hogyhogy az emberek még szeretik a Naruto mangát? Hogy lehet komolyan venni?
Régebben komolyan vetted?
Persze. Jók voltak a karakterek, a történet, volt benne elég súly meg dráma. Miért ne vettem volna? A Tündér Lala pl. jobban megfekszi a gyomromat a 'dráma' miatt mint a Trónok Harca, annak ellenére hogy előbbi egy gyerekkönyv utóbbit meg nem kell bemutatni.
De erről a mangás topicba írtam bővebben
....
Azért tetszenek, mert végre megtudtunk új dolgokat Rikodou-ról, amit én már vártam (jobban belegondolva inkább azt olvasnám még, mint a mostani mangát) és végre kicsit gondolkoznak is a csatában. Persze, van még azért kivetni való, de sokkal jobban élvezem, mint a mostani Bleach fejezeteket.
Náh, mindegy
Csak annyit mondok hogy olvassam már deepebb shitet Coelho-tól mint ami mostanában ott folyik, nemrég lett eltiporva a manga egész eredeti üzenete a rikudos fejezettel.
Sabaku.
A Naruto (és a Bleach is) ízig-vérig japán. Történetvezetésében és a bennünk kialakult ragaszkodásban is híven tükröződik a japán mentalitás. Talán azt mondanám rá, hogy kapcsolatunk olyan, mint a távol-keleti unokaviszony. A manga a nagyszülő, mi vagyunk az unokák.
Évek óta pátyolgatjuk, szeretgetjük, pedig tudjuk, hogy szart sem ér. Nem mutat újat, unalmas, meguntuk, de nem dobhatjuk el, mert mégis köt hozzá a felelősség, és a lelkünk mélyén megbúvó régi emlékek egy valahavolt szebb mivoltáról, és e gondolatok mindig elénk varázsolják gyerekkorunk felhőtlen éveit, miközben azon gondolkodunk, hogy a francban lehet még életben.
Nagy teher árán ugyan, de támogatjuk, és mikor végképp elhamvad e földi lénye, elmorzsolunk egy könnycseppet, megemlékezünk a régmúltról, és azt mondjuk: "jó volt veled". Aztán továbbállunk, és örvendezve konstatáljuk, hogy végre meghalt.
Persze, ha jól tudom, japánban emellett ki is tették az öregeket az erdőbe és hagyták őket meghalni. Te ebbe a kategóriába tartozol.
A NAGYIK SZENTEK!!444NÉGY!!44!!
De amúgy meg, mondom, az egy dolog h megszokásból olvasni, I've been there, de szeretni más
Lew, végre vki akivel egyetértek
Bár Chakra hasznosabb volt eddig mindnekinél, azért örülök a morális támogatásnak.
Gondolom ezen akadtál ki Sabaku.
Egyszerű. Az emberek nem egyformák. Szerencsére.
Ez a válaszok 42-je, nem értem mi van.