Saphira
|
|
« Válasz #7320 Dátum: 14 ápr 24, 18:44:46 » |
|
látom te az intenzív magolás híve vagy Látom, nem értetted meg a hozzászólásom, de mindegy. Ja, csak míg másnak nem mondják el folyton, hogy csúnya, addig nekem folyton mondják, hogy nem olvassák el a hosszú hozzászólásaimat. Ennyi a különbség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7321 Dátum: 14 ápr 24, 18:53:29 » |
|
Nem, csak rosszul fogalmaztam.
Attól még marad az állításom, "szép vagy", mert így is elolvasták. Amúgy ez igaz, Lew például erőszeretettel közli veled mindig, hogy ez neki túl hosszú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7322 Dátum: 14 ápr 24, 18:55:37 » |
|
Az intenzív magolás a legnagyobb hiba, amit egy diák elkövethet. Az egyáltalán nem egyenlő a tanulással, sőt. Kivéve olyan unalmas helyeken, mint ahová Syzy jár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7323 Dátum: 14 ápr 24, 18:59:56 » |
|
Mégis ez a jellemző a legtöbb diákra, főleg a határidő miatt. "Kevés" idő, sok anyag, kevés gondolkodás, a tanulási időt inkább másra használja ki... Szegény, így sincs élete.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7324 Dátum: 14 ápr 24, 19:11:59 » |
|
Szerintem a hosszú hszek sokkal szebbek, mint a rövidek. xD Jobban néz ki egy oldal, ha inkább hosszú hszek vannak rajta, és az alák/avák is jobban érvényesülnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7325 Dátum: 14 ápr 24, 19:13:29 » |
|
Azért olyan szép a manapság csendre kárhozott vita topic.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7326 Dátum: 14 ápr 24, 19:14:21 » |
|
Kivéve olyan unalmas helyeken, mint ahová Syzy jár. T_T és nekem meg pont ez az intenzív magolás a coup de grace, mert itt elvárják a magolást és magolásközpontú a számonkérés, és a értékelés. Ezt kurvára sajnálom ebben a szakban, de ez csak hozzáállás kérdése lenne a rendszert működtetőktől. Magamon is látom amit Saphira leírt, pl: záróvizsgára egyik tárgyból 4 félév teljes anyagát kell annyi idő alatt elsajátítani (teszem hozzá mivel jogalkotás dinamikus, sokat változik, van egy tetemes része amit újra kell tanulni hogy hatályos anyagot tudj visszaadni), mint 1 félév anyagát anno. És most megy is, csak az a lélekölő hogy ebben a szakmában nem fogod felét sem használni gyakorlatban az elsajátítottaknak, míg azért orvosoknál évente nem változik az emberi test. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 19:14:54 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7327 Dátum: 14 ápr 24, 19:22:48 » |
|
Syzy, az emberi test nem változik, de az orvostudomány nagyon-nagyon gyorsan. Gyorsabban, mint a jog. Egyébként nálunk azért is felesleges a magolás, mert nem is azt kérdezik, ami a könyvben van. Legalábbis egyik intézet szokása teljesen mást kérdezni. Buktattak már meg olyan dologért demón, amit mai napig nem találok egy könyvben sem, sőt még neten sincs fent. A legjobb, hogy van 5 hivatalos tankönyvünk erre a tantárgyra, de ők kérdeznek egy 6-ikból. És még ők vannak felháborodva, ha nem tudunk egy szerzői nevet, ami soha nem látott 60 éves elavult könyvben volt megemlítve egy félmondatban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 19:42:45 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7329 Dátum: 14 ápr 24, 19:51:48 » |
|
Végre egy értelmes indokolás:
„A »cigányság« mint kategória nem elsődlegesen faji alapon értelmezhető, hanem az ekként jelzett életformát követő, faji hovatartozástól függetlenül a lakosságnak egy elkülönült, a többségi társadalom hagyományos értékeit és a már hivatkozott jogszabályok által is védett értékeket semmibe vevő csoportjaként, akik egy bizonyos munkakerülő életforma, a magántulajdont, együttélési normákat nem tisztelő erkölcsi felfogás követői”
ezzel mi a bajuk a megélhetési jogvédőnek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7330 Dátum: 14 ápr 24, 19:57:23 » |
|
Semmi bajuk nincs vele. Direkt örülnek neki sajnos, mert ez "munkát" ad nekik, egy jó lehetőséget a megélhetési jogvédésre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7331 Dátum: 14 ápr 24, 20:07:44 » |
|
Mivel itt azért jelentősen magasabban repül az IQ mint a fórum más részein, itt is megkérdem: Hogyhogy az emberek még szeretik a Naruto mangát? Hogy lehet komolyan venni? Ámbár úgy tűnhet hogy jó szokás szerint csak gúnyot űzök a fórum... egyéb elemeiből de nem, tényleg nem értem Kezdem azt hinni már velem a baj.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7332 Dátum: 14 ápr 24, 20:15:56 » |
|
A legtöbb ember már nem szereti, csak az az öt perc amíg elolvassa igazából nem kerül semmibe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7333 Dátum: 14 ápr 24, 20:17:45 » |
|
Nekem kifejezetten tetszenek a mostani fejezeteket, de Madarát egyáltalán nem tudom komolyan venni már. Olyanokat művel, hogy azt már nem tudom elfogadni regenerálódás ide vagy oda.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7334 Dátum: 14 ápr 24, 20:19:12 » |
|
Sani-chan=Pubi(minikingus)=Szandi? :O Azt hittem valami sanyi nevű "srác" bár a "syzy cica" megszólítás gyanúúús volt! Jahh és nekem a kedvenc jelem ez. De többnyire ezt szeretem használni--> (: Naruto mangát már több mint egy éve nem olvastam ^^ TenjouTenge mangán kívül mondjuk egy se izgat, de animébe többet is követek naaaaa mind1.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|