Zarrev
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #270 Dátum: 14 máj 10, 13:50:34 » |
|
Tilon, Rakunak nem kellene fizikailag visszavágni és nem kellene visszaadnia semmit sem, mert az a múltban volt, de a szavak néha többet érnek a tetteknél. Szerintem, azzal ha beoltaná, vagy csak simán flegma lenne Chitoge-val simán padlóra küldené lelkileg és egyáltalán nem "verekedne". Tehát Raku-nál az lenne a legopcionálisabb ha szavakban védené magát és egy kicsit összetörné a lánynak azt a képét magáról, hogy ő ilyeneket is megtehet. Azért nem fogják lelőni, mert "hozzá szólt".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
exorcizamus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #271 Dátum: 14 máj 10, 14:14:18 » |
|
Bocsi srácok hogy ilyen butasággal zavarlak titeket de nem tudjátok mikorra lessz elérhetö a következö rész? Kellemetlenségekért elöre is elnézést
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vakama08
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #272 Dátum: 14 máj 10, 14:34:40 » |
|
Exkirion-nak mostanság sok dolga akadt, így a részek csúszni szokta, néha az egyik utoléri a másikat, úgy hogy légy türelemmel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #273 Dátum: 14 máj 10, 18:50:02 » |
|
Rajta vagyok. De valóban. Végzős vagyok és a tanulás most priorítást élvez, pláne, mivel kövi héten vizsgázom. És az se segít, hogy 3 napja olyan a netem, hogy van fél órát aztán másfelet nincs. Belenéztem az új részbe. Új Marikás ending a rész végén, elég vicces kis utalásokkal (Konkrétan az endingben van utalva 5 olyan karakter, akik még nem voltak benne az animében )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #274 Dátum: 14 máj 10, 22:03:44 » |
|
Rajta vagyok. De valóban. Végzős vagyok és a tanulás most priorítást élvez, pláne, mivel kövi héten vizsgázom. És az se segít, hogy 3 napja olyan a netem, hogy van fél órát aztán másfelet nincs. Belenéztem az új részbe. Új Marikás ending a rész végén, elég vicces kis utalásokkal (Konkrétan az endingben van utalva 5 olyan karakter, akik még nem voltak benne az animében ) Hát remélem minél hamarabb láthatjuk kitartást és sok sikert a vizsgákhoz!
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
joker007
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #275 Dátum: 14 máj 10, 23:12:32 » |
|
Zarrev ottapont, én is verbális visszavágásra gondoltam, az azért sokkal jobban is tud ütni, mint a pofonok tömkelege... Nem egyszer tapasztaltam, hogy 1-2 jól sikerült szóval napokig hazavágtam az illető lelki világát. Am gőzöm sincs már hol tart az anime, és mennyire van Exkirion csúszásban, mindjárt végzek az Infinite Stratos második évadjával is, nem igazán izgat mikor lesz új Nisekoi rész. Lesz amikor lesz, úgyse azért késik h kib*sszon velünk, onnantól kezdve meg egy szavunk se lehet és nincs is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #276 Dátum: 14 máj 10, 23:17:28 » |
|
Belenéztem az új részbe. Új Marikás ending a rész végén, elég vicces kis utalásokkal (Konkrétan az endingben van utalva 5 olyan karakter, akik még nem voltak benne az animében ) Lesz az 6 karakter is. Ha tippelnem kellene, akkor Marika "kutyája" maradt ki, vagy Paulát az előző ending miatt nem számoltad bele. Találtam egy kedvcsináló posztert az anime utolsó részeihez. Mire hasonlít vajon a False/Zawsze in Love felirat? http://i.imgur.com/2zkHe1R.jpgNe feledjétek a gondolataitokat a verbális visszavágásról.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #277 Dátum: 14 máj 10, 23:51:43 » |
|
Am gőzöm sincs már hol tart az anime, és mennyire van Exkirion csúszásban
Többel, mint szeretnék. 16 ig van kiadva és ma jött ki a 18., de a 17. már készül. Szóval 1-el. Az utolsó arc kezdetéig (Jövő hét szombat/vasárnap) azért majd jó lenne behoznom magam, de legalább az utolsó rész kezdetéig tuti behozom magam. Hehehe. Egy crossovert azért megnéznék ilyen Ataraxia stílusban. Mondjuk nem kérdés, hogy Shiro és Raku közül ki a badassebb karakter.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 10, 23:55:26 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zarrev
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #278 Dátum: 14 máj 11, 15:17:18 » |
|
Tulajdonképpen hány részes is az anime?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oswald
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #279 Dátum: 14 máj 11, 15:42:05 » |
|
Tulajdonképpen hány részes is az anime?
20 részes, de biztos lesz 2.évad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zarrev
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #280 Dátum: 14 máj 11, 16:04:04 » |
|
Köszi! Hát remélem is, hogy lesz, mert nagyon tetszik ^.^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joker007
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #281 Dátum: 14 máj 12, 11:30:51 » |
|
Mivel elég népszerű, és a manga történetét az anime 20 résszel nem fogja beérni, szóval 100, hogy lesz második évad, csak kérdés, hogy mikor, de szerintem 1 év múlva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zarrev
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #282 Dátum: 14 máj 12, 11:42:21 » |
|
Manga és az anime között nagy eltérések vannak? Ha nem, akkor valahol megtalálom magyarul a mangát? Köszi előre is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #283 Dátum: 14 máj 12, 13:50:58 » |
|
Annyira nagyon nincsenek is eltérések. Itt-ott 1-1 panel ki van hagyva meg eddig összesen talán 4 fejezet kimaradt az animéből.
Magyarul csak a Marikás részekig van megcsinálva a manga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joker007
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #284 Dátum: 14 máj 12, 15:07:01 » |
|
Am nemtom ismeritek-e a Gokukoku no Brynhildr animét... Na abban Ryouta néha ahogy viselkedik, úgy kéne 1-2x Rakunak is Igaz orrba gyűrik duplán is, ha visszabeszél, de nem kelt mégse olyan elnyomottság érzetet Apropó új részben Rakun hányszor megy át Chitoge úthengerrel? (Azaz little kedv méker? )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 12, 15:08:15 írta joker007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|