KOjack
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #195 Dátum: 14 ápr 20, 07:44:53 » |
|
Sziasztok,valamiért nem megy a felirat vagyis azt írja,hogy nem talál benne semmit.Mi lehet a baj?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mafu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Unknown
|
|
« Válasz #196 Dátum: 14 ápr 20, 08:54:39 » |
|
Valószínűleg valamilyen vírusirtó, vagy valamilyen hiba folytán nem jött le rendesen a felirat , próbáld meg újból letöltetni. Továbbá a feliratokat a videó mellé másold be kicsomagolt állapotban, ha esetleg ezt nem tetted volna még meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vivien_Borsos
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #197 Dátum: 14 ápr 20, 14:19:34 » |
|
Fu gyerekek.. A rész alatt végiiig viszketett a tenyerem hogy jól felpofozzam Marcsit... Amikor mondta, hogy nem szereti a hosszú hajú lányokat, rögtön elkönyveltem kettyósnak... bár amilyen fejszerkezete van, tökéletesen megfelel Alapjáraton utálom Onoderát, de ez mellett a csaj mellet, esküszöm megkedveltem. Ez a megjátszás és az a rosszullét az elején.. Tsugumi helyében rögtön húztam volna a ravaszt Minden mondatával, minden pillanatban, amikor képernyőn van, kimondhatatlan szinten irritál.. áhh :D Összeeshetne már véglegesen
|
|
|
Naplózva
|
"Moete kita zo" "... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film / "Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé." "Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #198 Dátum: 14 ápr 20, 15:46:04 » |
|
Köszönjük a kedves véleményed Vivien. Mint mindenkinek megvan a véleménye, ezért tiszteletben tartom a tied. De azért hagy mondjak el egy pár dolgot én is a legutáltabbról, Chitogéről. A karaktere, hogy Chitoge ok nélkül ütögeti Rakut annyira idegesítő, hogy én verdesnék be neki néha egyet-kettőt. Raku is megtehetné, na de akkor meg van a ez férfi? szöveg... Chitoge is összeeshetne már véglegesen. A legidegesítőbb karakter eddig a történelemben. Marika meg a legjobb. De mint mondtam, ez színtiszta vélemény, ezért ne sértődj meg ha a szívedre vetted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #199 Dátum: 14 ápr 20, 16:02:18 » |
|
Opening 2 Addig nézzétek, amíg le nem szedik. Egy kis kedvcsináló a heti részhez. A bogarak a pókhálóban a végén mondjuk elég gonosz hasonlat A kedvenc részem benne, amikor Raku leesik és az ígéret beli lány "szelleme" ott "lebeg" a háttérben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 23, 00:37:48 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #200 Dátum: 14 ápr 20, 16:37:08 » |
|
Ne kezdjetek el háborúzni.Semmi értelme, hisz mindenki tudja, hogy Ruri a legjobb! A rész végén: Ez az! Yandere! Ez majd felkavarja az állóvizet. Már ott gyanús volt kicsit, hogy mondja Rakkunak majd Chitogénak, hogy szakítsanak a másikkal.^^ A kis gyenge lány, na persze! xD Viszont most megint Chitoge a legesélyesebb annak a lánynak, akivel az ígéretet tette Raku. Marinak ezek szerint annó rövid volt a haja és Raku a hosszú hajú lányokat szereti, ahogy az első rész belli emlékeiben is szerepelt. A másik dolog, hogy Raku nem úgy nézet ki, mintha Mari lenne az a lány az emlékeiből, hanem teljesen más korról emlékezne rá.(Mármint, hogy nem vele tette a kulcsos ígéretet). Tsugumit látszik, hogy Claude tanította.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #201 Dátum: 14 ápr 20, 16:54:18 » |
|
A jelenlegi japán népszerűségi lista alapján, ahol most tart a manga amúgy: Kosaki -> Marika -> Chitoge -> Ruri -> Tsugumi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vivien_Borsos
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #202 Dátum: 14 ápr 20, 20:03:35 » |
|
Köszönjük a kedves véleményed Vivien. Mint mindenkinek megvan a véleménye, ezért tiszteletben tartom a tied. Vélemény-nyilvánításnál nem sértődöm meg, csak ha próbálják rám tukmálni az enyémmel ellenkező véleményeket (nem az utóbbiról van most szó ) Igazából én is elég heves-vérmérsékletű lányka volnék, valószínűleg ezért szimpatizálok inkább Chitogeval, mint például Onoderaval vagy Marival. Nekem ők túl cukik, ami az én ízlés-határaimon túl vannak Ne kezdjetek el háborúzni.Semmi értelme Nincs itt háború, csak megnézzük a karaktereket minden szemszögből
|
|
|
Naplózva
|
"Moete kita zo" "... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film / "Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé." "Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #203 Dátum: 14 ápr 21, 23:55:54 » |
|
A lelkes fórumozóknak egy kis pillanatkép a jelenlegi rész fordításából, némi magyarázattal megfűszerezve. http://kepfeltoltes.hu/140420/Feliratozas_www.kepfeltoltes.hu_.pngAztán most már rám lesz szólva mert elkényeztetlek benneteket, szóval egy darabig csöndben leszek. Rész holnap. EDIT: Után, mivel sok volt a munka vele és Csibe sajna lefeküdt aludni, mielőtt elkészültem volna. EDIT2: Kint van. --------------------------- Most, hogy így új ending van az jutott eszembe, hogy megkeresgetem az "easter egg"eket ha már húsvét van az eddigi és a mostani endingben is. Értsd: Az easter egg ez esetben olyan dolog az endingben, ami az adott ending futása alatt még nem volt az animében. Ha találtok még nyugodtan szóljatok. Ezeket találtam: Ending 1 - Chitoge (Ebbe jó sok volt, de már egyik sem spoiler) -Chitoge naplója és Raku ajándékahttp://kepfeltoltes.hu/140422/ed1_1_www.kepfeltoltes.hu_.png-Kis Chitogehttp://kepfeltoltes.hu/140422/ed1_3_www.kepfeltoltes.hu_.png-Raku és Chitoge találkoztak gyerekkorukbanhttp://kepfeltoltes.hu/140422/ed1_5_www.kepfeltoltes.hu_.png-Chitoge kulcsahttp://kepfeltoltes.hu/140422/ed1_2_www.kepfeltoltes.hu_.png-Az ominózus próbáljuk bele jelenethttp://kepfeltoltes.hu/140422/ed1_4_www.kepfeltoltes.hu_.pngEzek már spoileresek lehetnek, bár nem sokat (semmit se) árulnak elEnding 2 - Kosaki (Csak egyet találtam az is elég képlékeny) -A bunkasai felálláshttp://kepfeltoltes.hu/140422/ed2_1_www.kepfeltoltes.hu_.pngEnding 3 - Seishiro (Szintén csak egyet találtam, de ez a mangásoknak elég egyértelmű lesz) -Paula chibi figurája a legtöbb plakáton a háttérbenhttp://kepfeltoltes.hu/140422/ed3_1_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 22, 18:05:48 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Vivien_Borsos
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #204 Dátum: 14 ápr 22, 19:20:14 » |
|
Marikát még mindig nem bírom, nagyon idegesítő ez a rámenősség, de mindegy.. Az endingek eddig sem jöttek be, ez az új sem volt különb, de az openingek közül még mindig az első a favorit. Egyébként még mindig nem Chitoge az, aki a legvalószínűbb, hogy ő vele tette az ígéretet? Jó magyartos, sebaj Viccet félretéve, eddig csak ő mondta hogy Zawsze in Love vagy micsoda. Viszont ott van még hogy Marcsi kulcsa hasonlít (nekem) a legjobban Ichijo nyakékhez.. ááá nem tudom :"D Az mondjuk biztos, hogy meg van kavarva Kíváncsi vagyok mi lesz a végén Egyébként lehet tudni, hogy hány részes lesz az első évad? Lesz-e több évad, ha nem elég neki 1?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #205 Dátum: 14 ápr 22, 19:50:16 » |
|
Kíváncsi vagyok mi lesz a végén Arra szerintem mindenki Egyébként lehet tudni, hogy hány részes lesz az első évad? Lesz-e több évad, ha nem elég neki 1?
Az első évad 20 részes lesz és még nincs bejelentve a 2., de a SHAFT-ot ismerve (akik csinálják) lesz 2. Ők ritkán szerződnek 1 évadra, ráadásul a mangához képest még sehol se tartanak (37. fejezetnél és 119 van kint jelenleg.) és amennyire tudom szuper népszerű az anime japánban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 22, 19:53:06 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #206 Dátum: 14 ápr 22, 22:28:08 » |
|
Úgy érzem, hogy ki fogják hagyni a 40, 41 és 41.5 fejezeteket(pedig látni akartam Togechit ), ha az 50. fejezetnél tervezik lezárni. Ez persze csak elmélet. Így festene akkor a maradék rész: 16. rész: 38. fejezet, 39. fejezet 17. rész: 42. fejezet, 43. fejezet 18. rész: 44. fejezet, 45. fejezet 19. rész: 46. fejezet, 47. fejezet 20. rész: 48. fejezet, 49. fejezet, 50. fejezet Az új opening jobban tetszik, mint a régi, mind hangilag mind képileg. A képi világában nagyon jó, ahogyan megjelenik az ígéretet kötő lány. A vérpókhálón pedig jót nevettem. Nem fog elbírni az a háló annyi bogarat. A Shaft lift nagyon kemény volt. Tipikus Shaft. Raku és Marika apjának beszélgetése során, egy alternatív univerzumban, Meruem, a kiméra hangyák királya éppen egy kellemetlen beszélgetést folytatott egyik testőrével, Youpival. Macskapártiként egyetértek Marikával. Paula szépen kiszőkült az endingben lévő poszteren. Belülről sötét, kívülről szőke?
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #207 Dátum: 14 ápr 23, 00:13:45 » |
|
Szerintem mondjuk az 51. fejezettel lesz vége, mert az olyan szépen keretbe foglalná a dologkat. A 40-41 szerintem is ki fog maradni (Bár remélem nem. Sei-chan ), de a 41,5 valószínűleg omakeként benne lesz. Paulát én se értem, hogy mért szőke, de az első képterveken marika is sötétbarna hajú volt, szóval még nem tutkó a dolog, és amúgy sem látjuk őt a 2. évadig, ha lesz 2. évad persze. Amúgy a SHAFT lift egy dolog ( http://kepfeltoltes.hu/140423/shaft_lift_www.kepfeltoltes.hu_.png) Az NK.247B az viccesebb mellette. 24. én 7 órakkor jön ki japánban az utolsó rész és a Bunkasai arc lesz az anime vége Bár azt már lehet csak belemagyarázom. de pont előtte van egy "Nisekoi" márkájú beléptetőrendszer is NK-15 ös típusszámmal 15. rész ugye http://kepfeltoltes.hu/140423/Nisekoi_system_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 23, 00:32:00 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #208 Dátum: 14 ápr 26, 19:11:28 » |
|
Ez a rész tisztelgés volt a One Piece előtt? Raku felmászik a fára ami mellet a legyengült Mari van. És Tolvajmacska Mari.^^ Végre láthattuk Mari aranyosabbi énjét mikor zavarba jött. Azért nem vártam, hogy Raku már is csapat megbeszélést tart és felfedi a lányoknak az igazságot. Ha nem tört volna bele a kulcs, akkor már ott helyben kipróbálgathatták volna. Szerintem pont emiatt egy ideig még nem lesz megjavítva a nyakék. Részről-részre egyre biztosabb vagyok, hogy Chitoge az a lány. Raku milyen lányokat szeretsz? A lányosakat xD Ki hitte volna, hogy Mari apja pont Kenpachi.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #209 Dátum: 14 ápr 26, 19:33:24 » |
|
A Marika szeretési indexem megugrott ebben a részben. Marika túlságosan is adorable volt ebben a részben. FéligOFF: @Tilon Igen, Kenpachinak is ő adja a hangját, de ha jobb párosítást akarsz találni, akkor a Hunter X Hunter-t mondanám. Rakunak a hangját a HxH-ban lévő hangyák királya adja és Marika apjáét a HxH-ban a király felségőre adja és itt fordult a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|