Hú, de rég írtam már errefelé, elég beteg viccek kerültek ide, amik az egyik osztálytársamra emlékeztetnek. Idézek tőle néhány viccet

:
-Mit hallasz, ha a gyrost a füledhez teszed?
-A Bárányok hallgatnak!
Mi a közös a japán felhőkarcoló tetejéről leeső porcelán vázában és abban, hogy Pécset egy kóbor kutya talál egy csontot? Egyikben sincs mazsola.
-Hány japán kell egy villanykörte becsavarásához?
-Egy.
- Hogyan lesz a póknak telefonja?
- Felmászik a sarokba és telefonja...
Na és néhány normálisabb:Ifjabb koromban utáltam esküvőkre járni, mert a nagymama korban lévő csoroszlyák állandóan odajöttek hozzám, beleböktek a bordáim közé és a fülembe vihogták: "Te leszel a következő... he-he-he..." De abbahagyták ezt a sz@rakodást, miután én is ugyanezt kezdtem csinálni a temetéseken...
- Drágám, mondd, hogy szeretsz!...
- Szeretlek.
- Mondd azt, hogy, imádlak, életem, te vagy a mindenem...
- Imádlak, életem, te vagy a mindenem.
- Most mondj valamit magadtól is, kérlek...
- Aludjá má b*zeg...
Az illuzionista egy hajón dolgozott. Minden héten tartott egy bemutatót.
Mindig más volt a közönség,így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a
műsorszámot adja elõ. Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt.
Egy idõ után műsor közben bekiabált és elárulta a titkokat:
- Á, nézzék, ez egy másik kalap!
- Á, nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva!
- Á, el van dugva egy kártya a kabátujjában!
Az illuzionistát bosszantotta,de nem volt mit tegyen. Egyszer egy baleset miatt a hajó elsüllyedt. Nem maradt életben csak az
illuzionista meg a papagáj. Néhány napig mindkettõ egy deszkán úszkált, miközben szótlanul, ellenségesen méregették egymást. Végül a papagáj megszólalt:
- Feladom b*zeg! Hol a hajó?
Két óvodás megy az utcán. A kislány egy óvatlan pillanatban benyúl a fiú gatyájába és a következőt kérdezi. - Na, mit fogok? A kisfiúnak felcsillan a szeme és csak ennyit mond: - Sz*pni!
Hogyan halt meg az első felesége? - kérdi a bíró a vádlottat. - Gombamérgezésben. - És a második? - Ő is gombamérgezésben. - És a harmadik? - Koponyaalapi törésben. - Mi történt vele? - Nem akarta megenni a gombát.
A kétgyerekes család megy kirándulni. Egyszer csak elütnek egy rókát. A gyerekek megszólalnak: - Csupa vér az ablak júj de jó júj de jó! Mennek tovább elütnek egy őzikét: - Csupa vér az ablak júj de jó júj de jó! Mennek tovább egysze r csak defektet kapnak. Kimegy anyuka elkezdi szerelni az autót. Apuka rálép a gázra és elüti anyukát. Megszólal apuka: - Csupa vér az ablak júj de jó júj de jó! A gyerekek elkezdenek sírni. - Miért sírtok gyerekek? - Nem láttuk!
Erről pedig nem tudom, hogy volt-e már. Remélem nem, de nem tudom, honnan ismerős:Egy egyetemista fiú az egyetem ebédlőjében le szeretett volna ülni egy üres helyre, épp az egyik pedagógusa mellé, engedélyt kér, hogy leülhessen, de a tanár mogorván így válaszol:
- Tudja, fiam, egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak.
- Jó, akkor továbbrepülök! - felelte a diák. A tanár ezen vérig sértődött, és elhatározta, hogy a vizsgán megbuktatja a fiút, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott, ezért a tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntő kérdést ad:
- Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikban pedig ész van. Melyiket választod?- Az aranyat - mondja a diák.
- Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot.
- Mindenki azt, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák. A tanár majd megőrül, és azt írja a dolgozatra: szamár. A diák anélkül, hogy belenézne, fogja a dolgozatát és kimegy a teremből. Rövid idő múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól:
- Elnézést, tanár úr, aláírta, de nem írt rá jegyet!