Egy alapon Nell-t és Mery-t?? Hummm szerintem sem..... :-X szerény vélemény :-[
Én is csak azért bátorkodtam ezt megtenni, mert a könyv hátulján azzal a feltételezéssel éltek, h aki olvasta B. Mary-t és tetszett neki,na az Nell-t imádni fogja... ??? Nálam ez nem jött be.
Oké, h reklámfogás és még be is vált, mert mindkettőre áldoztam... :-[
Amúgy mindjárt befejezem Fable-től a Mesemaratont, és bejön, még fogok olvasni Fable-tól (lesz is mit)
Kösz az 5letért Kenshin^.^
Örülök neki!! Hajrá! Tényleg van választék! Nekem másik nagy kedvencem tőle a Szennyből az angyal, azon szakadni fogsz a nevetéstől!
Vagy bármelyik fantasy könyvét is nyugodt szívvel tudom ajánlani!
16-os karika? de hogy lehet nagykorú felügyelete mellett?
Nem fogod elhinni Zistenem, de nálam tényleg volt szülői felügyelet és irányítás..
Bár nem úgy, ahogy te képzeled, és nem bántam meg, mert a generációm nagy részével ellentétben imádok olvasni és ez annak köszönhető, h a megfelelő könyvek kerültek a kezembe.
Az egész úgy történt, h megtaláltam anyának a fiatal korában vezetett több kötetes olvasónaplóját, már az is elég érdekes olvasmány volt...
de jó könyvekhez is vezetett el!
A 16-os karikáról meg csak annyit, h nem hinném, h bármilyen könyv jobban tudna sokkolni, mint 1-1 főműsoridőben vetített film.
Mellesleg nagyon bírom a mostani ifjúsági irodalmat, ha belegondolok, h nekünk "csak" pöttyös könyveink voltak..!
Hú azokat is nagyon szerettem, áá vagy Gerald Durrell könyvei. Egyszerűen hihetetlen jók.
De most említettek egy csomó számomra ismeretlen írót, azt hiszem holnap felfedező indulok a "könyvpiacon". A mostani listámon most csak két regény van, sűrgősen bővíteni kell a választékot!
ááá érzem megint elverem az összes pénzem... :'(