Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #390 Dátum: 07 dec 27, 22:17:26 » |
|
én szeretem a jó vaskos könyveket. kivéve ha uncsik. de az uncsikból a vékonyat se szeretem.
Szerintem ezzel mindenki így van... De a vastag még jó önvédelmi fegyver is! Szóval többfunkciós.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #391 Dátum: 07 dec 27, 22:22:33 » |
|
a barátnőmmel nemrég fogadtunk, hogy ki tudja-e olvasni az odüsszeiát egy hétvége alatt. én a nemre fogadtam. nyertem. természetesen. egy ien hülyeséget ember nem tud ennyi idő alatt kiolvasni. nem lehetetlen, csak egyszerűen nem tod rávenni magad arra, hogy egész nap olvass egy kalap @#&°%-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #392 Dátum: 07 dec 27, 22:29:46 » |
|
Én is egyszer elővettem az Odüsszeát, az első odalon feladtam... Egyszerűen lefárasztott olyan unalmas... Volt régen egy ifjúsági regény a Timur és csapata... Kissrácként könyvmoly voltam (ennek már vége) na szóval rongyosra olvastam a könyvet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #393 Dátum: 07 dec 27, 22:30:17 » |
|
őőőő...igaz! Ha nem pofátlanság, hogy beleugatok! én bírom az Odüsszeiát, magát a történetet, de hogy végigolvasni... szeretek olvasni, de ez tényleg nem könnyű...bár relatív... én most Vavyan Fable Álomhajszáját olvasom és nagyon rohadt jó, azt leszámítva, hogy nagyon gyorsan követik egymást az események! De beajánlnám ezúton mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #394 Dátum: 07 dec 27, 22:31:49 » |
|
am most megy a moziban az arany iránytű. azt én még alsós koromban olvastam könyvben, és északi fény volt a címe. vki olvasta még? am én nem emléxem már h mien volt a könyv, csak kérdezem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #395 Dátum: 07 dec 27, 22:34:37 » |
|
Igen most megy a moziban és a film sztem elszomorító az olvasmányhoz képest. Minő véletlen, hogy édesanyámnak épp ezt a könyvet vásároltam meg poton pénzért egy Alexandriában Karácsonyra...mindössze 1500 Ft-. Olvastam is és atörténet megfogott, de nem annyira mint például Tolkien irományai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #396 Dátum: 07 dec 27, 22:36:04 » |
|
Miért van az,hogy erről az Álomhajszáról nincs egy ismertető sem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #397 Dátum: 07 dec 27, 22:38:01 » |
|
Pont pár oldallal arrébb erről beszéltünk Holnap megyünk megnézni a filmet... tegnap egyik barátom mondta, rossz kritikákat kapott... hát, ezek után kíváncsi leszek rá xD ... Nekem könyv-formában nagyon tetszett az egész trilógia, bár ahhoz nehéz volt (nem tudom, milyen szinten, de valamennyire, valahol), hogy másodszorra is végigolvassam őket ;D Ettől függetlenül még mindig a kedvenceim közé tartozik, ahogy "Az emlékek őre" is Azt elkezdtem másodszorra, de nem sokáig haladtam vele... na, az tényleg nehezebb falat - nagyon elgondolkodtató, én azt ajánlanám mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #398 Dátum: 07 dec 27, 22:39:50 » |
|
Ha visszaolvastok, akkor erről már beszéltünk, talán pont az előző oldalon.. : Szerintem is jó könyv. De persze az Álomhajszához képest unalmas, vagyis enyhén elfogult vagyok Fable-val szemben.. :-[ Kedvenceim az Álomhajsza mellett a Varázscsók, Sárkánykönny ... :sziv: :sziv: :sziv: Na ezeket rongyosra olvastam, főképp tinikén, de ha unatkozok (meg bármikor), még mindig szívesen veszem a kezembe.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #399 Dátum: 07 dec 27, 22:40:37 » |
|
Morimoto:
szeretnéd, ha ismertetném? vagy ezt hogy érted? esetleg utánanéztél és nem találtál róla semmit? Fantáziaregény, ami nem jellemzi Fable írónőt, de nem hinném, hogy ne lene róla említés a világhálón, hiszen tényleg jó olvasmány...
Arvael:
a film pedig nagyon lelett rövidítve...hidd el...van olyan rész is amit bereklámoztak de a mozivászonra fel sem raktak és van olyan szereplő aki csak 5 percet kapott. Igaz a látvány az nagy...a New Line Cinema-nak köszönhetően, füle ugyan van, de majdd nézdd meg a végét! nem lesz befejezése!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 27, 22:41:41 írta Gk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #400 Dátum: 07 dec 27, 22:41:00 » |
|
Nah igenXD "Szerencsére" én nem olvastam a könyvet, szal nem lesz mihez hasonlítanom. Az emlékek őrét bár már elég régen olvastam, nekem is nagyon tetszett, megint el kéne olvasnom Anyám nagy Vavyan Fable fan, majd megnézem akkor, biztos ez a könyv is benne van a gyűjteményében Gondolkodtam is rajta h elolvasom valamelyiket csak azt nem tudtam érdemes-e. Amúgy most Az ember tragédiáját kéne elkezdenem olvasni, csak nagyon nem akar menni :-X Így inkább a Nyakig a miszóban japán pszichothrillert olvasom... mondhatni...érdekesXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #401 Dátum: 07 dec 27, 22:50:35 » |
|
z ember tragédiája volt az egyetlen kötelező középiskolában, amit egyáltalán elkezdtem olvasni és nem rövidített formában :-X De csak kb. a feléig jutottam, pedig egészen tetszett : Aztán érettségin azt húztam De vagy 3-4-féleképpen, két különböző tanárral vettük át anno, mikor aktuális tananyag volt
Nekem Apum szokta olvasgatni Vavyan Fable könyveit, de... hát, miután egy novella író pályázaton azt mondták az irományomra, hogy nagyon Vavyan-Fable-esre sikeredett, ráadásul mindezt úgy, hogy egy fia sort sem olvastam a szerzőtől, valahogy mindig ódzkodom elkezdeni olvasni a könyveit :-X Tudom, én hülyeségem, ne is mondjátok^^"
GK: köszi az infót... de hogyan is lenne vége, mikor még van két rész? :huh: Mindenesetre majd kíváncsi leszek... akkor az utsó pár oldalt ma elolvasom, mert már volt jó pár éve, hogy olvastam xD Csak, hogy holnap képben legyek xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #402 Dátum: 07 dec 27, 22:54:36 » |
|
áá minden depressziósnak a kezébenyomnék egy egy Fable-t, szerintem tutira kigyógyulnának minden gondból, bajból! Bár neki is vannak kevésbé sikerült irásai, de az nagy szó, ha tényleg hozzá hasonlítottak. Vagyis én nagyon büszke lennék rá, vagy nem is nagyon büszke vagyok rád unokahugi(??) !!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #403 Dátum: 07 dec 27, 22:55:26 » |
|
Vavyan Fable könyveket nekem drága egyetlen édes anyukám olvasott. Tyűű én kötelező olvasmány talán egyedül Egri Csillagokat olvastam ki.. de engem valahogy inkább a Világháborús könyvek ejtenek rabul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #404 Dátum: 07 dec 27, 22:57:04 » |
|
Nálam egyetlen kötelező amire emlékszem h tetszett, tehát ki is olvastam az Az aranyember volt^^ Az Egri csillagokat viszont nagy kínok árán olvastam ki, szörnyen rühelltem :-X az Ábel a rengetegben című kötelező: belenéztem, és tettem félreXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|