24 nov 14, 03:50:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 162
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Könyvek, képregények  (Megtekintve 404454 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Kenshin
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #360 Dátum: 07 nov 14, 20:39:37 »

Új könyvre leltem (zsebpénz megint oda) : Obermeier Siegfried : Salamon és Sába királynője. Még az elején tartok, de eddig egész érdekes, mellesleg nem találjátok ki miről szól!  Nevet
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #361 Dátum: 07 nov 14, 21:15:07 »

Anyukám régebben imádta az önéletrajzos könyveket (mármint nem szárazon, mint irodalomból, hanem regényben elmesélve), adott kölcsön 2őt, és már én is megszerettem őket Nevet A Henri Toulouse-Lautreceset (plakátművészetet indítja be, szal művész) nemrég olvastam el, és mindjárt a Puccinisat (zeneszerző) is befejezem^^

Meg a gésás könyvek azok, amiket nagyon szeretek, eddig 3 db van belőlük, remélem sikerül még beszereznem Nevet
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #362 Dátum: 07 dec 16, 11:59:01 »

Megint egy újdonság a láthatáron..  Nevet Philip Pullman Az arany iránytű. Ez egy fantasztikus lendületű trilógia, teljesen különbözik az eddigi fantasy világoktól, de nagyon hatásos és egyedi. Azt hiszem a mozikban is most adják az első részét, ha csak egy kicsit is van olyan jó, mint a könyv, akkor siker lesz. Mindenesetre nekem nagyon tetszik pénteken vettem meg az első részét, és most fejeztem be a 2, ráadásul alig várom, h belekezdjek a harmadik részbe.. !!  :Mosolyog Mert kivételesen nem kell várni, ami + ezernyi jó pont a részemről. Ja és elég érdekes világképet vázol fel, a jó és a rossz fogalmát egy kicsit megbolygatja.. kacsint Kb. Isten tényleg annyira jó és a bukott angyalok a gonoszak?? hm...hm.. kacsint

Rövid ismertető
Képzelj el egy világot, ami olyan, mint a miénk, és mégsem. Ahol lelked egy része állatdaimón formában testesül meg. Ahol a jegesmedvékből zsoldoshadsereg szervezhető. Képzeld el, hogy több világ párhuzamosan létezhet egymás mellett, és az átjárás sem lehetetlen, sőt, két különböző világ gyermekei, Lyra és Will egy harmadikban találkoznak, hogy beteljesítsék a sorsot és bevégezzék küldetésüket - egy világokra szóló élethalálharcban, ahol az arany iránytű mutatja az utat. A kaland elkezdődött, Az arany iránytű trilógia első részét, az Északi fényt pedig további izgalmas kötetek folytatják...
Naplózva

De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #363 Dátum: 07 dec 16, 12:15:22 »

Ó! Ez a Sötét Anyagok Trilógia!!! Mikor is olvastam...? ??? Hát, 5 éve már biztos, ha nem több :-X Nekem is nagyon tetszett, nagyon szerettem!^^ Szerintem nagyon jól kitalálta Philip Pullman; nagyon izgalmas, nagyon érdekes és fantasy!!! Kell ennél több...?! Sőt, még egy csipetnyi romantika is jutott bele (márha lehet annak nevezni, ami benne van xDD)
Azt mondod, moziban is megy...? :o Látszik, hogy kiestem a mozi világának körforgásából, fogalmam sem volt róla :-X :-[
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #364 Dátum: 07 dec 16, 13:44:57 »

Mostanában divatba jött megfilmesíteni a könyveket... Legalább nem kell olvasni!
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #365 Dátum: 07 dec 16, 13:47:44 »

Dehogynem! Nevet Akármilyen jól is jó az adaptáció, a mozgófilm és a könyv más-más eszközökkel tud hatni a nézőre/olvasóra, ill. egyáltalán kifejezni magát, így aztán mindenképpen más élmény ugyanazt a történetet elolvasni vagy megnézni Nevet
(vlmi még megmaradt médiakultúrából vagy mi a nyavalyából :-X)
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #366 Dátum: 07 dec 16, 13:58:17 »

Kellemetlen de igazad van! Én lusta vagyok elolvasni, egy könyvet, amikor megnézhetem filmben... Tudom hogy nem ugyan az, néha teljesen más... Kissrácként szerettem olvasni, de ez mára megváltozott... Inkább megvárom a film verziót... Ez van...
Naplózva
memoryan
Vendég
« Válasz #367 Dátum: 07 dec 16, 14:13:37 »

A knyvek sztem is jobbak, mint a filmek pl.: Eragon valaki látta filmben? Vagy könyveben? Könyvben sokkal jobb izgalmasabb, a másik egy csomó fontos dolgot kihagyot film
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #368 Dátum: 07 dec 16, 14:21:19 »

Ha a filmben minden benne lenne, ami a könyvben az jó volna! De asszem egy mozifilm akkor úgy 4-5 óra hosszás lenne... Tehát hogy is fogalmazzak... Nem lehet egy filmbe mindent bemutatni, ami a könyvben benne van!
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #369 Dátum: 07 dec 16, 15:12:18 »

Én most (a tankönyveimen kívül Szomorú) Kroó László GAranyi világfa című könyvét olvasgatom, nem tudom ki is meri közületek...
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #370 Dátum: 07 dec 16, 16:52:32 »

Én legutóbb a Vad Bandát olvastam el(focis konyv). Azaz az első kötetét.
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #371 Dátum: 07 dec 16, 16:53:49 »

én meg szeretném most beszerezni a Szilmarilokat, meg valami új könyvet a 2. VH-ról Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #372 Dátum: 07 dec 16, 16:56:49 »

Victor Hugo: Nyomorultak. Egy nagyon jó könyv. Bár sajnos abba kellet hagynom, nem nagyon vam időm az olvasásra.
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #373 Dátum: 07 dec 16, 17:02:01 »

A filmeket össze se lehet hasonlítani a könyvekkel, és persze az írott mű vezet fényévekkel. Szerintem az csak veszít, ha a film formátumban elkészített lebutított, a szereplőket is elég felületesen ábrázolt  cselekményt veszi alapul, és nem azt, amit valóban egy alkotó készített. Ne értsétek félre vannak nagyon jó filmek is, de teljesen más az eredeti és a jóval megkurtított forgatókönyv, amit véleményem szerint csak néhány nagyon jó színész tud feldobni. A forgatókönyvben tulajdonképpen a fél könyvet kivágják és a teljeset csonkává teszik, néha még érteni se lehetne a cselekményt az eredeti mű ismerete nélkül (ld.:HP sorozatok). Különbenis a fantáziád a legjobb mozi!! Az Eragont már a plakátok alapján se néztem meg a moziban, pedig könyvben "átfutottam" rajta 3szor. Mosolyog Szóval éljen az olvasás!!!

Ja és megindult a karácsonyi dömping: megjelent a Szeptimusz 2. kötete is Repülés Angie Sage-től
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #374 Dátum: 07 dec 16, 17:10:18 »

az eragon filmváltozata...
ami a Hp illeti, az első két rész meg úgy ahogy, de a többi, szinte már teljesen más mű.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 162
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins