Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #330 Dátum: 07 szep 23, 10:37:00 » |
|
Látom a sok olvasást nem csak rám lehet ragasztani. Én se írom le hogy mit olvastam már meg amugy sem tudnám mindegyiket mert valamelyiknek nem tisztán emlékszem a címére.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #331 Dátum: 07 szep 23, 14:18:55 » |
|
Nekem az anyukám csinálta ezt kiskorában, 3 könyv megtelt (elég vastagok) az olvasónaplójával... Elég sok mindenhez adott kedvet, de én lusta voltam folytatni a hagyományt...
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #332 Dátum: 07 szep 23, 14:23:33 » |
|
Én kis koromban utáltam olvasni de az Alapítvány és a Harry Potter meggyőzött.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #333 Dátum: 07 szep 23, 14:24:34 » |
|
Olyan kicsi már nem lehettél, ha a Harry Potter győzött meg.....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #334 Dátum: 07 szep 23, 14:39:00 » |
|
Az alapítványt olvastam előbb kb 10-12 éves koromban. Egyébként még álltalános iskolás voltam amikor kijött a harry potter.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #335 Dátum: 07 szep 23, 14:50:06 » |
|
Gyűrűk Urát csak ajánlani tudom mindenkinek ki pedig már olvasta az kutassa fel a szilmarillok c müvet illetve a Gyűrű keresését Más: Nemere Istáv irásia is nagyon jók!!
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #336 Dátum: 07 szep 24, 08:38:03 » |
|
Én most olvatam ki Dean R. Koontz-tól a Lélekgyűjtőt és nagyon tetszett Ki olvasta Clive Barkertől a Kárhozatot? most kezdtem el ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #337 Dátum: 07 szep 24, 14:52:21 » |
|
Hát én úgy vagyok vele hogy leveszek egy könyvet a polcról és elkezdem olvasni.Ha tetszik befejezem ha nem akkor nem. A kötelezőkre is igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #338 Dátum: 07 szep 24, 20:39:04 » |
|
húú bárcsak én is válogathatnék jó sok könyvetek lehet akkor :o én ált. vagy azért kezdek egybe mert sokan ajánlották vagy mert egy író stílusa meg tetszett és tőle vettem még könyvet vagy csak úgy hasraütészerűen vásárlok egyet volt már ilyen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #339 Dátum: 07 szep 27, 12:53:12 » |
|
én általában elolvasom a hátulján a könyv tartalmát, és arról döntök h érdekel-e+ a borítóról xD persze a borító sajnos sokszor megtéveszt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #340 Dátum: 07 szep 27, 13:56:06 » |
|
A hátoldalon lévő tartalom is. Jártam már így: Olvasom a tartalmát a könyvnek, hú ez jó könyv. Elkezdem olvasni, dosztig másról szól . De azért nem volt rossz könyv.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #341 Dátum: 07 szep 27, 13:59:10 » |
|
én most egkötelezőt olvasok és nem is ojan rosz kötelezöhöz képest xD a címe : Zabhegyező
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #342 Dátum: 07 szep 27, 17:39:27 » |
|
Én is olvasok most egy könyvet.A kötelezőmet. 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blodwolf
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #343 Dátum: 07 szep 27, 18:32:26 » |
|
látom nem csak mangakat olvastok ^^, én is a HP miatt kezdtem el olvasni addig rüheltem és halálra untam magama kötelezőkön.aztán jött a vérfarkasos szenvedély és nesznekem itt van pl. a lázmocsár farkasa(libabör sor.),a vérfarkas visszatér(Leslietől)....a Lord of the ringsen megint csak bealudtam....most jelenleg ANita Blake sorozatot olvasgatom Laurel K. Hamilton tollából,bár múlthéten megvettem az új könyvét,az Árnyak csókját igaz keményen a 3dik oldalig jutottam (lehet h. folytatni kéne),de írtó uncsi ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|