Amy Lee D.
|
|
« Válasz #300 Dátum: 07 aug 11, 11:56:15 » |
|
rdekesen hangzik a könyv tartalma De miért baj hogy Peter Jackson rendezi szerintem nagyon jó rendező
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #301 Dátum: 07 aug 11, 18:25:13 » |
|
Baj nincs vele, csak nekem fura, hogy ehhez a könyvhöz pont ő nyúlt. Valahogy nekem nem illik a képbe, de sztem valószínű csak én vagyok ezzel így
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #302 Dátum: 07 aug 12, 07:31:39 » |
|
Új könyvet kezdtem: A halál ezer arca.. a cím is sejteti milyen novellák vannak benne. Engem például teljesen ledöbbentett, h Jack London ilyeneket is tud írni, azt hittem, h csak kellemes ifjúsági regényekben alkotott nagyot. Most látszik mekkorát tévedtem!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #303 Dátum: 07 aug 19, 15:09:18 » |
|
Éljen tegnap óta a kezemben a Battle Royale :ninjaboldog: :ninjaboldog:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #304 Dátum: 07 aug 19, 16:37:09 » |
|
Hú nem rég láttam én is csak éppen nem volt nálam annyi pénz, hogy megvegyem. ;D
Na de egyébként megéri az árrát?
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #305 Dátum: 07 aug 19, 17:37:36 » |
|
nagyon nagyon megéri nekem eddig nagyon tetszett mindenkinek aki bírja a vért, a halált és nem sírja el magát könnyen melegen ajánlom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #306 Dátum: 07 aug 19, 19:17:05 » |
|
A legjobb könyvek: Harry Potter és Démonvilág!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #307 Dátum: 07 aug 19, 22:20:49 » |
|
nah... a Démonvilág...az mi? tudom, hogy csak egy csapda...aztán megmondjáto, hogy degáz, hogy nem ismeri...de nem esik le... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #308 Dátum: 07 aug 19, 22:41:04 » |
|
végre megszereztem a naruto könyvet én se nagyon ismerem a Démonvilág címü könyvet :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
|
« Válasz #309 Dátum: 07 aug 19, 22:56:40 » |
|
Naruto könyv? oO' Nem a mangára gondolsz? :-X A Démonvilágot én se ismerem. De rákerestem, Darren Shan egyik könyvsorozata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #310 Dátum: 07 aug 19, 23:22:21 » |
|
jól van na ma már késő van és néha más szóval helyetesitem a dolgokat :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #311 Dátum: 07 aug 19, 23:28:49 » |
|
jah már vágom...én aszittem, hog Hp és a Démonvilág jah...jóvanna Darren Shan meg gyerekhorror...vagyis: gagyi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #312 Dátum: 07 aug 19, 23:39:33 » |
|
Vááááá Méghogy gagyi? Egyáltalán nem a horror a lényege, cseppest sem félelmetes, de hihetetlen világot épített fel, különleges szereplőkkel és élvezhető fogalmazásmóddal. Egy pillanatig sem unatkoztam miközben olvastam, végig fenntartja a feszültséget és a vámpíros sorozat végére olyan csattanót tett, hogy még a mai napig nem hevertem ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #313 Dátum: 07 aug 20, 00:01:06 » |
|
ha jó könyvet akarsz olvasni, vagy ne olvass, vagy olvass ismeretterjesztőket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #314 Dátum: 07 aug 20, 00:03:56 » |
|
Nem tudom ez ellenkezik-e a fórumszabályzattal, de beírom: he?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|