25 ápr 07, 16:05:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto.games.la (Ultimate Naruto - Free Browser RPG)  (Megtekintve 41128 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Taqee
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #75 Dátum: 14 feb 12, 15:19:43 »

Hali, valaki megtudná mondani, hogy a Chidori mire jó? van egy rakat... és nem tom mire használni
Naplózva
A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #76 Dátum: 14 feb 12, 18:51:09 »

Ha meg lenne/van Sasuke akkor azzal fejleszthetnéd de amúgy nincs haszna
Naplózva

Taqee
Újonc
*

« Válasz #77 Dátum: 14 feb 18, 17:14:27 »

Hát egy játékért nem fogok fizetni :-D és így nincs meg... van valami mód rá, hogy eltudjam tüntetni?
Naplózva
BrV
Újonc
*

« Válasz #78 Dátum: 14 feb 25, 19:45:17 »

Sziasztok!Igazából nem kell VIP-t venni csak reklámozzák...Ha eljutottam 72es szintig anélkül akkor most is megleszek.Sasuke amúgy is gyenge és még assaultert is támad.Amit javaslok helyette:Naruto vagy Zabuza.
Nekem megvan Kakashi,Naruto,Sakura,Gai,Haku,Karin,Hinata és S1en játszom BrV01 néven.Ha valaki esetleg ugyanitt játszik az szoljon Mosolyog
Naplózva
Taqee
Újonc
*

« Válasz #79 Dátum: 14 márc 01, 17:56:22 »

Ugyan ott játszok  Nevet Mondjuk én random nevet választottam így Kreha Koala a nevem ott  ikszdé
Naplózva
sKILLand
Újonc
*

« Válasz #80 Dátum: 14 márc 27, 10:27:10 »

Valaki tudja, hogy a Masters/Slaves-nél az EXP-t mikor írják jóvá?
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #81 Dátum: 14 márc 27, 19:55:21 »

Ha jól emlékszem azonnal amint rákattintasz az extract gombra.
Naplózva

Hector20
Újonc
*

« Válasz #82 Dátum: 14 ápr 17, 18:31:45 »

Sziasztok, valaki nem tudja hogy lehetne tovább fejleszteni ezt az új tojás bigyót? vagy hol lehet vele exp et szerezni?
Naplózva
viperccobra
Újonc
*

« Válasz #83 Dátum: 14 ápr 17, 22:25:04 »

kincsestérkép és farmolsz oszt ja szerencséd van kapsz ami kell

Én Orora hajtok, és eddig van 1 darab bigyó hozzá (a 40-völ, vagy mennyiből)
Szal türelem nindzsát terem.

szerencsés esetben 1-2 hónap alatt kifarmolható.  Nyelvesít
Naplózva
viperccobra
Újonc
*

« Válasz #84 Dátum: 14 ápr 17, 22:27:06 »

Sziasztok tudnátok a játékban segíteni? lv 55-ön vagyok.
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #85 Dátum: 14 ápr 17, 22:30:38 »

Konkrétan miben kéne segíteni?
Naplózva

alisagreen
Újonc
*

« Válasz #86 Dátum: 14 júl 10, 09:08:35 »

én is level 38 vagyok most épp egy 20 millió hps dögöt gyepálunk elég sokan ez valszeg summon lesz kiváncsi vagyok mit fog adni amint végeztünk vele leirom közösbe mellesleg a csapatom sasuke és hinata + én  elvileg ahogy lépjük a rangokat úgy tudunk több embert bevenni a csapatba rangokat arenazassal lehet ugyebár lépni és chuninnál kapjuk meg a  4-et. www.gogames.me ,Arenaba mellesleg ahogy észrevettem minden egyes játékosnak megérik a blockos jewelek mivel elég gyakran blokkol és vissza támad  Mosolyog a közös szerver ötletétt támogatnám bár az úgy lenne szerintem igazán ideális hogy akkor mindenki egy olyan szerverre menne ahol még senki sincs és level 1 től huzná a kariját kb 2 óra játék alatt megvan a level 20 ahogy én ezt észrevettem de lehet most túlzok egy kicsit Nevet
Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #87 Dátum: 14 aug 02, 09:35:24 »

Üdv! Kérdésem a következő lenne, a mostani alap felállásom Vanguard:Gai, Assaulter: Kakashi, Gaara, én, Support:Danzo.
Gaara-t leszeretném váltani egy másik emberre, na itt jönne a kérdésem is.Jiraiya-t vagy Uchiha Itachi-t rakjam a helyére?
Mert ugye már van 250 olyan cuccom Jiraiyahoz, Itachihoz pedig 320 kellene.Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #88 Dátum: 14 aug 02, 10:42:10 »

Mondanám, hogy Itachit hozd ki, mert az a 70 tekercs kb semmi, de Kakashid is van és Danzoud, szóval 2 AoE karival már rendelkezel. Bár 3 olyan karival már biztos szép dolgokat lehet alkotni. Ráadásul gondolom már nézelődsz a Bar-ban is, szóval előbb-utóbb (sejtem előbb) megválsz majd Danzoutól és/vagy Kakashitól.
De azért várd meg egy másik ember véleményét is. Én Itachira voksolnék. Én is őt hoztam, igaz, más csapat felállításhoz. ^^
Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #89 Dátum: 14 aug 02, 20:06:45 »

Hali, hát igen szeretném majd Danzo-t is váltani a Bar-ból, de még igencsak messze vagyok attól, hogy egyáltalán gondoljak rá..Szomorú Most lv.85-ös vagyok és még a water cuccokkal is alig-alig vagyok meg éppen 2 karira össze tudtam szedni a felszereléseket, fegyverek nélkül sajnos...:S Gold Ninja Soul-t csak a lassú Bar-os folyamattal tudok szerezni?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins