24 nov 14, 18:10:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hunter x Hunter ( 2011 )  (Megtekintve 135874 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #450 Dátum: 14 jún 17, 16:43:01 »

Azért szerintem ezt nagyon elrontották... Amilyen jó openingek vannak a régi verzióban, itt is lehetnének teljesen különbözőek, hisz a 2011es változat endingjei is azok, és a Kite-oson kívül nekem mind baromira tetszett.
Ebből már sehol se tudnak jók kijönni, hisz ha maradnak a dalszövegnél csak más képsorokkal akkor senki se lesz meghatódva, viszont ha most újítanak be egy új zenét, akkor meg az fog hülyén kinézni az előzőekhez képest :/
A Dragon Ball Z-ben is ezt nem szerettem csak, hogy alig volt opening váltás, bár én az egészet magyar szinkronnal és megvágott verzióban néztem (nem volt op/ed/előző/következő rész tartalma ) és így volt minden rész 16-17 perces ikszdé One Piece-el is ez lenne a helyzet Mosolyog
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #451 Dátum: 14 jún 17, 17:55:32 »

Megnéztem a részt és az utalás fényes volt mint a nap. Nagyon átjött a lényeg az eheti részből. Nálam még mindig nagyon kimagaslóan teljesít a hunter x hunter. Főleg, hogy a következő történetszál érdekében felfrissítettem a memóriám és elolvastam újra azokat a manga fejezeteket. Jó lesz a történetszál nagyon. Nevet

Gyro az ki volt, mert nem emlékszem rá. :/
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #452 Dátum: 14 jún 18, 12:08:10 »

Gyro volt NGL vezetője, tehát "királya" http://hunterxhunter.wikia.com/wiki/Gyro Neki láthattuk még a gyerekkori flashbackjét annó, amikor az apja mondta neki, hogy "Ne okozz senkinek se bajt" és gyakran meg is verte.

134. rész:
Whooow. Le a kalappal a Madhouse előtt, nagyon jól visszaadták ezeket a történéseket a mangához képest, sőt sokkal jobb is lett az egész. Elég durva, hogy igazából semmi akció nem történt a részben, mégis végigizgultam az egészet. Nevet 2 és fél fejezetet dolgozott fel az epizód, tehát közel se volt vontatott.

tyber22: Csak berakták az emberiség bűnei képsorokat az animébe is Nevet Szerintem nagyon minőségien csinálták meg ezeket is.
Úgy néz ki tényleg "méreg volt a rózsában" és ez fogja okozni a Király és az őrzőinek kihalását :S Mondjuk Pouf-ot nem bánom, de Meruem a részek folyamán egyre csak szimpatikusabb lett számomra, de a mai részben már azt is bátran állíthatom, hogy a kedvenc karakterem lett a Kiméra hangyából, sőt talán az egész HxH-ból is (bár Hisokához viszonyítva elég szoros a meccs ) Nem semmi, hogy így megváltozott és ez lett belőle. Én már a Netero elnökkel való harcánál is éreztem, hogy mintha Meruem lenne a jó, nem pedig a rossz. Azonban ebben a részben ez egyértelművé vált. Azt mondta Pouf-nak, hogy kérdezze ki Knuckle-éket, majd ha már nem tudnak mit mondani, engedje szabadon azokat... NEM MEGÖLNI VAGY MEGENNI... Szabadon engedni!!! Továbbá Welfin-t is szabadon engedte még azután is, hogy beszólt neki, hogy ő nem tartja Meruemet Királynak inkább az ellenségésgének. Nem semmi!

Az is nagyon adta, amikor farkas-koma kimondta Kumogi nevét... Elég epic jelenet lett Pouf legnagyobb bánatára ikszdé
Továbbá az is kiderült, hogy Youpi-t inkább a méreg ölte meg, mintsem Welfin, bár szerintem az akkori formájában farkas is legyőzte volna könnyen, de persze ez sejthető volt, hogy inkább a méreg viszi el, hisz az orrából is folyt a vér előtte.

Mindenféle kétséget kizáróan, ez a rész hihetetlen jóra sikeredett, a részemről 5/5. Egyetlenegy negatívumot tudnék felhozni, az pedig Welfin gyors megöregedése... Már Knov-nál sem tetszett, de ott legalább nem ilyen gyorsan történt meg az egész :/

Ja meg még egy dolog. Mangareaderhez képest (http://www.mangareader.net/hunter-x-hunter/313/14) a Horrible animében van egy elég nagy különbség a fordításban. A rész végéről szól. A mangában azt mondja a Király, hogy "Azt kívánom bárcsak találkozni tudnék azzal a személlyel és ha lehetséges jó lenne emberként élni" Tehát Ő akarná látni Gyro-t és ő vagy általánosságban mondja, hogy jó lenne az emberi élet. Az animében pedig Welfinnek mondja és nekik kívánja azt, hogy emberekként éljenek. Megpróbáltam kiérteni japán szinkronból, ott meg így néz ki a dolog majdnem biztosan: "Jó lenne találkozni azzal a személlyel és ha lehetséges, remélem mindketten emberként tudtok majd élni" Szerintem ez a helyes formája, de majd érdekel Tapion-sama fordítása is.

2 rész maradt az ívből... Az előzetest nem kellett volna Gonnak elpoénkodnia...
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #453 Dátum: 14 jún 18, 13:27:07 »

Fórumokon most feljött Gyro neve azért kérdeztem. Nem emlékszek rá tisztán. Milyen szerepe van most neki? Nem ezelött, hanem most?

Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #454 Dátum: 14 jún 18, 14:37:59 »

Ahogy mondtam NGL vezetője volt, Ikalgo és Welfin főnöke, akit úgy látszik, nagyon szerettek.
Hogy most mi van vele nem tudni. Olvastam olyan kommenteket, hogy Meruem előző (tehát emberi életében) Gyro volt, ami nem hülyeség. 2 rész maradt az ívből, biztos lesz róla is szó, legalábbis remélem, ha már ennyire feljött megint a neve. Addig még biztosat nem tudunk mondani, kivéve aki olvassa a mangát, de az meg spoiler lenne.
Naplózva

tyber22
Chuunin
*

« Válasz #455 Dátum: 14 jún 19, 10:12:04 »

134. rész
Hogy én mennyire de mennyire szeretlek téged Madhouse !! Ilyen gyönyörűen meganimálni és visszadani és néhol túlszárnyalni  a manga hangulatát ! Kész vagyok teljesen Nevet Csabi28: Igen, én is megkönnyebbülve néztem a rész elején mikor berakták azokat a részeket, bár én azt gondoltam, hogy palm fogja azt mondani, hogy méreg volt a bombában, de aztán belegondolva, ő honnan tudta volna.. így logikus, hogy a narrátor mondta el. És igencsak elgondolkodtató az üzenete egyébként, hogy kik az igazi rosszak, sőt az egész arc, végülis a hangyák akik alapból ugye apró eltaposni való bogarak,kerekednek felül és pusztítják az embereket,és egy torz valóságot létrehozva ezzel, de aztán ugye mint a királytól is láttuk, hogy milyen emberséges tud lenni, de ezek a képsorok mégis ráébresztenek arra, hogy mi emberek se vagyunk jobbak, pont ahogy palm is mondta, sőt mi még rosszabbak vagyunk akármelyik élőlénynél, fantasztikusan lett felépítve az egész dolog, és aki szerintem kicsit jobban és mélyebben belegondol, annak kicsit talán katartikus lehet, visszagondolni a korábbi kimérás részekre, és aztán megnézni ezt a pár jelenetsort. A rész pedig nekem is nagyon bejött. Komolyan ez az anime már szinte művészet, meg a manga is....utoljára talán még anno a dragon ball-t meg a fairy tail elejét élveztem ennyire mint ezt a gyöngyszemet ! Szegény welfin LoL Nevet Hát azért én nem csodálom hogy úgy megöregedett...azért a király elég keményen kiadta magából az auráját,meg a szándékát. És ahogy elképzelte ahogy nem egyszerűen megölik,hanem gyakorlatilag leharapja a fejét,és annak, hogy elmeneküljön egy fikarcnyi esélye sincs, így nem csodálom, hogy ilyen sokkot kapott. Az előzetesen én jót nevettem Gon hangján Nevet Ha már most egy darabig úgyse látjuk őt, legalább a hangját halljuk  Kúl Még 1 részt várok ebben az "arc"-ban Nevet vagyis inkább 1 jelenetet,ami igen pajkos lesz  Ördögi  A mangát amugy olvassa valaki ?  Érdekes dolgok vannak abban is
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #456 Dátum: 14 jún 19, 10:40:32 »

A mangának van külön topic nyitva. Megtalálod itt: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=8473.0
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #457 Dátum: 14 jún 22, 17:35:16 »

Azért ez elég szemét egy dolog. Ennyire megkedveltetik az emberrel Meruem-et, erre meg ilyen aljas módon minden előjel nélkül akarják kiírni. Ez a méreg dolog nekem olyan váratlan, mintha azt gondolta volna a szerző, hogy "Fene, most túlságosan felerősítettem Meruemet és nagyon furcsa lenne, ha bárki is legyőzné. Áhh megvan, legyen méreg a bombában és így, akkor ölhetem meg, amikor csak akarom!"

Én pedig tök jó ötletnek tartom, hogy ő uralkodjon a világon. De most komolyan nem is kéne mutatni róla semmit, még Gon és Kilua sztorijába se kavarna bele semmit. Egyszerűen minden menne a maga megszokott ütemében csak nem országok lennének, hanem egy királyság. Pont olyan lenne, mint a valóságban. Lecserélik az ország vezetőségét de minden marad ugyanabban.

Welfin jelenete nekem is nagyon tetszett. Hogy ott agyal ezerrel az első és egyben utolsó szaván, majd kinyögi, hogy Komugi! xD Mekkora volt már, mert mindenki erre várt, hogy Meruem végre emlékezzen rá! Nevet

Na, de komolyan. Ne haljon már meg Meruem! Kinek jó az? Valahogy a HxH-ban a rossz karakterek sokkal jobbak, mint a jók. Mintha meg lenne cserélve.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #458 Dátum: 14 jún 22, 18:38:40 »

Nem mondanám, csak egyből felkapott dolognak, hogy csak úgy ki lett találva ''később'' a halála. Ha meg tovább is élne, az emberiség nem adná meg magát neki, szóval harc lenne, amiben csúnyán veszítene. Nem egy olyan vadász van, akinek ereje meghaladja Netero-ét. Lehetnek sokkal erősebbek is.

Értem mire célzol vele. Én se értettem még elsőnek miért haljon meg, de olyan sok dologra nem menne sajnos.

Szerintem már érthető bőven a lényeg. Szeretne még játszani egyet Komugi-val. Hátha legyőzi.

Egyet kell értsek. A rossz karakterek jönnek be nekem is jobban. Itt érdekes ellentétek vannak. Emiatt is imádtam meg ezt a művet.

Szerintem amúgy alapból feltűnhetett, hogy nem átlagos bomba volt az. Direkt áldozta fel magát Netero. Mindenre számított. Ha meg is menekülne ne élje túl, hanem haljon meg.

De az ő karaktere eddig a legjobb. Karakterfejlődés volt bőven.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #459 Dátum: 14 jún 23, 10:41:52 »

Mondjuk az alap erejével legyőzte az öreget és most már még erősebb lett, mert megkapta Poufék erejét is. Mondjuk csapatmunkával biztos le lehet győzni. De biztos forma bontó lenne, ha mégis uralkodna a világ felett.

Visszagondolva, ha Gon felgyorsította a teste növekedését, aminek hatására megnőt a haja, akkor a körmei miért nem nőttek meg?  Nevet Azon kívűl, hogy nem lett volna szép látvàny.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #460 Dátum: 14 jún 23, 14:19:18 »

Ennyi erővel lehetett volna jó szőrös szakálla és borostája az arcán is Nevet Szerintem így is elég nevetséges volt a hosszú hajjal, nagyon el vette volna az epik hangulatot több tíz centis körömmel, meg akkor hogy szorította volna be az öklét ?  Gondolkozik

Egyébként én is támogatom a Meruem-et elnöknek kampányt, csak kár, hogy erre semmi esély Szomorú
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #461 Dátum: 14 jún 23, 15:27:19 »

@Tilon

Még van mit megtudni a HxH világáról. Meruem csak egy a sok közül. Nála vannak sokkal speciálisabbak.

Elég annyit mondanom, hogy honnan jött a hangyák királynője, azaz Meruem anyja. Na majd ott...
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #462 Dátum: 14 jún 24, 21:46:00 »

A múltkori rész után nem éreztem ezt olyan nagy durranásnak. De megható volt, főleg a vége.

Tényleg érdekes jelenség, hogy a gonoszokat megkedveljük. De azért kíváncsi vagyok, hogy Kilua apja hova tűnt, mert ők is feltűntek a kastély körül. Leölt egy hangyát, majd nem mutatták többet. Lehet akkor lelépett?

És kíváncsi vagyok hogy folytatódik a történet, most félig-meddig lezárult egy szál úgy érzem.
Naplózva
tyber22
Chuunin
*

« Válasz #463 Dátum: 14 jún 25, 07:24:15 »

135.rész: Hát ez is elérkezett, a nagy finálé az utolsó játszma, gyönyörű,megható lezárása egy nagyon jó ARC-nak ! Véleményem szerint ebbe a részbe csak 1 dolog nem kellett volna, az pedig az előzetes a következő részhez ! Az valahogy kizökkentett a rész varázsából, ha az előzetest is kihagyták volna, és komugi szavaival befejezik a részt, egy hihetetlen gyönyörűen kidolgozott lezárást kaptunk volna. Bár így is az lett szerintem, csak az az előzetes úgy nem illett bele  >.<#  Úgyhogy most jöhet az ARC új arcokkal  ikszdé  Babfejet jó volt azért újra látni Nevet Palm meg sokkal jobban néz ki igy hangyásan mint eredetiben Nevet Fura belegondolni azért,hogy vége a kiméra hangya ívnek,igencsak hosszú lett. Ennél tökéletesebben nem lehetett volna meganimálni, úgyhogy nice job Madhouse.
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 25, 07:56:55 írta tyber22 » Naplózva
Hige
Chuunin
*

« Válasz #464 Dátum: 14 jún 25, 17:15:22 »

Köszi, hogy szóltál, hogy van új rész. Nevet
Hú a végén bekönnyeztem....  Sír Sokkal jobb volt, mint a mangában.
Durva volt, mikor Meruem, a nagy király letérdelt Palm előtt.
Na de most már nagyon izgatott vagyok az új arc miatt.  Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins