24 nov 14, 18:26:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hunter x Hunter ( 2011 )  (Megtekintve 135888 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #435 Dátum: 14 jún 10, 22:34:19 »

Naa végre nem vagyok egyedül ezzel, köszönöm Szakáll  Mosolyog
A régebbi arc-ok sokkal-sokkal izgalmasabbak és pörgősebbek voltak, és nem te vagy az egyetlen, akinek Hisoka a kedvence Nevet Igazad van, lazán elnézhetett volna erre, hisz van itt tényleg csak "pár" erős hangya.
Ginget én se csípem, "magára" hagyta szegény Gon-t és egy játékot csinál az összes életveszélyes helyzetből... Utálom az ilyen apa karaktereket (mint Rebornban Iemitsu)
Én is várom már az új -majdnem biztosan- utolsó ívet az animében, ez már elég unalmas egy ideje. Az tuti, hogy a következő történet sokkal rövidebb lesz, én olyan 15 részesre saccolom.
Naplózva

Hige
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #436 Dátum: 14 jún 10, 23:13:14 »

Tök jó, hogy egyetértünk. Nevet Végre valaki, akinek Hisoka a kedvence. Nevet

Nekem a Fantom Társulat végéig tetszett az anime, addig nagyon izgalmas volt, és azt mondogattam, hogy megtaláltam a világ legjobb animéjét.
Aztán jött a Greed Island, ami már nem tetszett annyira, de benne volt Hisoka, szóval azért még odafigyeltem.
Utána jöttek a hangyák, és azt hittem egy fillerbe botlottam. Néztem is neten, hogy ez most filler? Belenéztem a mangába, és hát láttam hogy nem az... Eléggé kiábrándultam a Hunterből emiatt, de mégis tovább néztem, hátha még feltűnik Hisoka...
Vááá, tökre kiakadtam, hogy nem.  Szomorú Nem is néztem kb 2 hónapig az animét, és mikor folytattam tovább akkor is csalódás volt.  Szomorú

Ha meg tudod saccolni, hány rész lesz, akkor biztos hogy olvasod a mangát. Írtam privátban üzenetet, majd nézd meg. Mosolyog
Naplózva
tyber22
Chuunin
*

« Válasz #437 Dátum: 14 jún 11, 07:00:23 »

133. rész jó volt ez, lassan csak a végére érünk az arc-nak. hHabár most haragszom a madhousra amiért kihagyott pár oldalnyi jelenetet, amik szerintem fontosak lettek volna, de lehet hogy még pótolják a következő részekben.
http://www.mangareader.net/hunter-x-hunter/311/13  -  a 15. oldalig, a 16. oldal alja már spoileres úgyhogy azt ne nagyon nézze meg senki aki nem akarja. Bár most így visszaolvasva, lehet hogy ezt a 2 oldalt még meganimálják, jó lenne, mert van mondanivalója. 
Naplózva
DarthMango
Újonc
*

[Avatar törölve. Megengedett magasság: 200pixel.]

« Válasz #438 Dátum: 14 jún 11, 22:54:04 »

Nevetséges, hogy ennyire elvannak zárva mindentől, és hogy nem jön több vadász, hogy segítsen. Hol van Hisoka? Elvileg erős embereket keres, biztos jól elszórakozott volna a hangyákkal. Az is idegesít, hogy az elején elhúzták az egészet azzal, hogy a kis hangyákkal harcoltak, és meg kellett erőltetniük magukat, hogy legyőzzék őket... Már itt gondolhatták volna, hogy ide több vadász kell! Azon sem tudom túltenni magam, hogy ezek ilyen erősen jönnek a világra... Még Gonnak és Killuának is időbe telt, hogy megtanulják a nent, ezek meg nem is teljes emberek és mégis... Ááá idegesít...

nemértem... te végignézted az animét? vagy átugrottál 10-20 részt, mert a kedvenc karaktered nem kapott szerepet? Merthogy az általad feltett kérdésekre választ kapunk. Pont ezekről szólt az arc első fele.... (jó, az nincs kifejtve hol jár Hisoka, de basszus... nem ő az egyetlen jó karakter itt)
Naplózva
Hige
Chuunin
*

« Válasz #439 Dátum: 14 jún 12, 23:06:06 »

Hisoka a nenűzőt vitte Chrollohoz, hogy újra használhasson nent. Ha pedig sikerült, valószínű, hogy épp harcolnak.
Kb 2-3 részt ugorhattam át, amikor már elegem lett a narrátorból, de az nem az elején volt. Nem azért ugrottam át, mert a kedvenc karakterem nem volt benne, hanem mert unalmas és idegesítő volt. Miután írtam a hsz-t rájöttem, hogy tényleg mondták, mi miért van, csak mérgemben elfeledkeztem róla. Ezért bocsánat.

Nem ő az egyetlen jó karakter, ebben igazad van. Ott van még Kurapika és Leorio, akik ugyancsak nem szerepelnek most. :/ Elnézést, hogy nekem ez nem tetszik. Most mondhatnád, hogy akkor ne nézzem, ami meg is volt, mikor kb 2 hónapig szüneteltettem a nézését (igen ez már Hisoka miatt volt) De végül mégiscsak bepótoltam a lemaradást, hogy lássam hol tart. Szerencsére lassan vége lesz, és jön a kövi... bow

Egyébként bocsánat ha valakit megbántottam. Nem akarok vitatkozni.
Naplózva
DarthMango
Újonc
*

[Avatar törölve. Megengedett magasság: 200pixel.]

« Válasz #440 Dátum: 14 jún 14, 06:23:18 »

Engem csak az zavart, hogy olyan dolgokat neveztél meg nemtetszésed jeléül, amikre választ kapunk. Persze, nemtetszhet minden mindenkinek ez egyértelmű, csak ne ilyen semmi indoka legyen valakinek, ha már megindokolja. Mosolyog
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #441 Dátum: 14 jún 15, 12:38:25 »

Na ez már érdekesebb rész volt valamennyivel. Most tetszettek Werefin jelenetei is és a tervezgetések is ott voltak.
Nem semmi, hogy Pouf most csak az 1/7-ed erejével rendelkezik. Annyira nem jelent veszélyt, hogy egy sima hangya vagy Knuckle is lecsapná egyből. Csakúgy, mint farkaskoma Youpi-t Nevet Az azért kemény volt, bár nem hittem volna, hogy ilyen "könnyen" és gyorsan elintézik, bár ez érthető, hisz elég volt csak ránézni, nem sok vizet zavart. Szóval végül csak Pouf maradt az utolsó életben lévő Királyőr. Valahogy éreztem én ezt... Egyébként miért köhögött/taknyolt fel vért a Király és az őrzői ? Tényleg igaza van Palmnak és órákon belül elpusztulnak ?.............. És ekkor kicsit továbblapoztam a mangában és minden kiderült ikszdé Nem is gondoltam volna erre, elég váratlan volt a részemről Mosolyog De majd ti is megtudjátok jövőhéten.

Végre közemberek beszédjeit is hallhattuk!!! Ritka az ilyen a HxH-ban, meg kell becsülni ikszdé Ezzel szemben a One Piece animében...
Azért elég durván elrejtették csóri Kumogit Ikalgóék. Legalább valami lyukat vághattak volna a dobozba, hogy kapjon elég levegőt ikszdé

Habár most haragszom a madhousra amiért kihagyott pár oldalnyi jelenetet, amik szerintem fontosak lettek volna, de lehet hogy még pótolják a következő részekben.
http://www.mangareader.net/hunter-x-hunter/311/13  -  a 15. oldalig, a 16. oldal alja már spoileres úgyhogy azt ne nagyon nézze meg senki aki nem akarja. Bár most így visszaolvasva, lehet hogy ezt a 2 oldalt még meganimálják, jó lenne, mert van mondanivalója. 

Egyetértek veled, remélem én is, hogy befogják tenni ezeket a képsorokat, mert tényleg elég elgondolkodtatóak, hogy akkor ki is a gonosz igazából Nevet

Egy szó, mint száz, végre egy élvezhető részt kaptunk, bár nem volt semmi epic benne. A történet is haladt rendesen, hisz 2 fejezetet dolgozott fel az anime és egy Király őrzővel is fogyott a karakterek száma. Erre a részre egy 4/5-öt adok!
3 epizód maradt az ívből...

Ja amúgy meg csak én jöttem rá, hogy Palm szinkronja egy és ugyanaz, mint a FT-ben Minerváé ? Vagy nektek már hamarabb leesett ? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 15, 12:57:57 írta Csabi28 » Naplózva

tyber22
Chuunin
*

« Válasz #442 Dátum: 14 jún 15, 13:59:31 »

Én tudtam Palm hangjáról. hogy ugyanaz, még egyszer megnéztem korábban Nevet  Még 3 rész ? Nem úgy volt, hogy a 135. résszel ér véget a hangya arc ? Bár érthető,mert ahogy számolgattam a maradék manga fejezetek pont beleférnek még ebbe a 3 epizódba majd. Áh de nagyon várom már, hogy végre meglássuk az új openinget, igazi felüdülés lesz majd Mosolyog.
Egyébként elkezdtem lefordítani a mangát, az új arc-nál,mert már van egy sejtésem melyik résznél fog leállni az anime, ha leáll egyáltalán. Na szóval elkezdtem fordítani,de rengeteg szöveg van benne, és kicsit elrettentem tőle, de majd nekiállok még, mert most jelenleg nem tudok annyi időt szánni rá amennyit szeretnék. szóval majd ha kész lesz megtudjuk itt a Narutokun-on osztani majd valahogy ? (Július 22től leszek szabadságon, szóval abban az időben biztos lefordítók pár fejezetet az újakból, de ha addig is sikerül teljesen 1-2őt elfordítanom akkor jelzem itt)
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #443 Dátum: 14 jún 15, 14:40:25 »

Palm kijelentésénél azt gondolom, hogy a háttérben lévő képből ki lehetett következtetni, hogy minek köszönhető ez a váratlan fordulat. Utalásnak mindenesetre nagy volt. Hümm-hümm
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #444 Dátum: 14 jún 15, 18:37:22 »

Most hogy mondod Bastian tényleg ikszdé Bár sokkal könnyebb úgy az utalásokat keresni és észrevenni, ha tudod a spoilerét.
Áh de nagyon várom már, hogy végre meglássuk az új openinget, igazi felüdülés lesz majd Mosolyog.

Remélem csak ironikus voltál ikszdé Most komolyan új opening ? Ugyanazt a hxh-t nézzük mi ? Én csak a képsorok váltását az adott zenénél nem tekintem egy új nyitánynak, maximum verziónak. Tehát az én szemszögemből, te inkább a 5. verzióját várod ennek a "we can try again" dalszövegnek Nevet
Naplózva

tyber22
Chuunin
*

« Válasz #445 Dátum: 14 jún 15, 20:04:23 »

Ja igen, nem teljes új openingre gondoltam, hanem csak a szokásos, új kép meg jelenet váltások xD Mert már olyan soká tart ez a kimérahangyás képsoros opening, hogy kész felüdülés lesz az új szereplőkkel látni a We can try-t Nevet
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #446 Dátum: 14 jún 16, 11:37:05 »

Na most hogy így meg lett említve, lassan értem hogy miért is fog Meruem meghalni. Egyszerű tudomány ha azt nézzük. Nevet
Na szóval ez a bomba, a valóságból nézve kb. egy atombomba. Gondolom ennek is vannak mellékhatásai a robbanáson kívül (sugárzás). Pouf vért hányt szóval biztos vagyok benne hogy ő is részesült ebben a mellékhatásban... Nem olvasom a mangát, ne szóljatok, hogy jó helyen keresem a választ... Nevet Remélem meglepődök majd. Nevet

Bár Bastian hozzászólása után egyre biztosabb vagyok az elméletemben. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 16, 11:39:28 írta marioV » Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
danomics
Chuunin
*

« Válasz #447 Dátum: 14 jún 17, 11:23:44 »

Sokan unják a we can try again!-t de nekem mind az 5 verziója tetszett, bár a 2. kissé fölös volt, egyből tolhatták volna a 3.at, de mindegy. Én azóta sem untam meg, főleg a Greed Islandos verziója tetszett a dolognak Nevet A 3.ban meg Pakunoda emlék lövedéke után Uvogin mosolyán még a mai napig is sokszor meghatódok :")
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 17, 11:24:45 írta danomics » Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #448 Dátum: 14 jún 17, 11:50:19 »

Illik tudni, hogy a Departure-nek, csak 2 verziója létezik.

Naplózva
danomics
Chuunin
*

« Válasz #449 Dátum: 14 jún 17, 15:47:53 »

A zenének igazándiból van egy 4 perces+ verziója, abból vágtak össze kettőt, az egyikben try again/fly away a másikban meg try again/go away van, de képsorok alapján 5 verzió van Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins