Igen, Illumi-t én se csípem, annyira hátborzongató, elég csak a tűs "plasztikai sebészetére"gondolni
Olyat normális ember nem csinál. Meg annyira érzelem hiányos, hogy ugyanazzal a pókerarccal mondja azt, hogy "megöltem", mint pl. azt, hogy "vicceltem"
Viszont csak egy bérgyilkos, tehát igazából csak játssza a szerepét.
Nekem inkább a kövér kocka tag, Milluki nem tetszik. Annyira "jaj de megverném" sunyi képe van, hogy egyszerűen utálom és kész
Egyébként elég nagy űr lesz bennem, ha véget ér ez a sorozat, mert nagyon megkedveltem, talán még a Naruto-nál is jobban. Egyszerűen annyira minőségi munkával csinálta meg az összes részt a Madhouse, hogy már csak a látványért is érdemes nézni. De maga a története mindent visz!!! Véleményem szerint még Oda-tól, a OP készítőjétől, is jobb fordulatokat és történetvezetést tud produkálni a mangaka.
Viszont akkor is gyengébb a One Piece-től, hisz itt annyira nem érzek "fő, verérlő célt", hogy az már nevetséges. Egyszerűen nézem-nézem, de nem értem, hogy miért és hogyan jönnek ezek az ívek
Még a Kiméra hangya előtt Gon apjának a keresése volt talán az indok, a történet fő mozgató ereje, de azután nagyon a háttérbe szorult ez.
Lehet még mindig ez a lényeg, csak olyan annyira nem mondogatják már, meg most ugye Gon sincs magánál, hogy nem tudom felfogni az ívek értelmét és kapcsolatát, DE!
Ettől még leírhatatlanul izgalmas és élvezhető az egész anime
Bár a Kimérahangyát inkább ne vegyük bele... Az is jó lett volna, ha fele olyan hosszú meg stb. okok, de erről már írtam.