Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #495 Dátum: 14 júl 07, 20:44:59 » |
|
Kite halála engem sem hatott meg, de inkább Gon jelleme tetszett az egészben. Viszont ez is véleményosztó.
Mivel Gon teljesen le van épülve szerintem nem fog tudni Nen-t használni, még ha túl is éli. A legrosszabb esetben is újra kellene kezdenie az egészet elölről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
danomics
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #496 Dátum: 14 júl 07, 22:12:03 » |
|
Még az előző hozzászólásomhoz hozzátennék annyit hogy királynő is válhat a közkatonákból, de ahhoz meg kell hogy ismerjék a "feltétel nélküli szeretetet" amitől sokak szenvedtek rémálmok és egyéb sokk miatt az után a bizonyos rész után, tehát ne is említsük Engem igazán sokkolt Kite halála én nagyon megtudtam kedvelni Sajnos a 2011es anime ezt elrontotta, nekem ez az egyik negatív véleményem a kevés közül. Ha úgy indult volna mint a manga sokkal jobban kedvelték volna többen Kite karakterét, de hát ez van... Ponzu halálánál kezdtem rájönni hogy Togashi képes meglépi azokat a határokat, amit más mangakák nem mernek. Amúgy Pokkle halála is kimaradt az animéből, bár az szerintem inkább vicces mintsem sokkoló http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130807041852/hunterxhunter/images/a/ac/PokkleDeath.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #497 Dátum: 14 júl 08, 02:02:25 » |
|
Honnan vette valaki, hogy új opening és ending lesz? Forrást kérek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #498 Dátum: 14 júl 08, 08:47:58 » |
|
Mivel új ívbe lépünk és nagyon régóta ez az opening és ending van, így 99.99%, hogy mindkettőt frissítik, de majd este meglátjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
danomics
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #499 Dátum: 14 júl 08, 19:25:28 » |
|
Na az opening az nagyon jó lett, én szeretem a ju dzsaszt tráj ágéjn úgyhogy engem nem zavart a zene a képek meg hihetetlenül elletek találva, és annyira még spoileresnek sem mondható, csak egy képet ad hogy miről fog szólni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #500 Dátum: 14 júl 08, 19:31:24 » |
|
Egyetértek. Szabályosan kirázott a hideg az egyik jelenetnél. Kiváló opening. ^^ Ha nem akartok várni a részre, akkor megtekinthetitek az openinget, igaz a minőség nem a legjobb: https://www.youtube.com/watch?v=KfJNeE4JfqsAz ending állítólag marad a Hyori Ittai, viszont egy másik versszaka fog menni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 08, 19:32:04 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #501 Dátum: 14 júl 08, 19:35:58 » |
|
Elég sokáig akarják hagyni a hyori ittait. Az opening jó, de meg vagyunk szokva vele. Kell majd valami új.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tyber22
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #502 Dátum: 14 júl 08, 21:35:41 » |
|
137. rész Na gyorsan ledaráltuk ezt is. Hát kérem szépen az új Opening valami kegyetlen Annyira frissítő é üdítő volt látni ezt az új képsorokkal telerakott openinget, hogy szinte szavakba önteni is nehéz. A grafikai megvalósítása az bitangos lett ! Nem túl spoileres de mégis pont olyan, hogy felkeltse az érdeklődésünket. A hosszú kimérás után nagyon jó volt ezt látni. Az ending nem lett túl hosszú, és igaz ugyanaz a hyori ittai maradt, de az a fantasztikus 4es ott a képen,az szépen fest Na a rész meg, hát igen, végre Hisoka is visszatért,és választ kapunk, hogy miért nem volt benne a hangyás arc-ban. Jó volt újra látni,bár nekem a lilás rózsaszínes haja jobban tetszett. Tudom,hogy ez a vöröses barna az eredeti, de én a 2011es változattal ismerkedtem meg jobban a HxH-val és a pinkes hajával szoktam meg. Egyébként jó rész lett. Pariston nagy forma És jó volt a szavazáskor pár régebbi arcot is viszont látni. Fura ezeket a részeket végre animében is látni. És mindenki kedvenc kommentátora átkerült a következő rész előzetesét bemutató részlegbe. Gon után fura volt őt hallani Szóval ismét király rész, szokásos HxH minőség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
danomics
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #503 Dátum: 14 júl 08, 23:02:55 » |
|
Na végül az endinget is megnéztem, én örülök a Hyori Ittainak, nem kicsit dobta fel az elmúlt részeket, és ez a fele is jó lesz ebből a szempontból. Nem valami képgazdag lett, de jól is van ez így, ez jelképezi hogy az animének csak néhány hónapja maradt Jó látni eggyütt a 4 gengsztert, ha csak egy picit is Lehet nem is az de azért pici SPOILER: leorio renje/hatsuja zöld lett végül, én pirosra számítottam de ez is jól néz ki, goné narancssárga, kurapikáé sárga killuáé kék és végül leorioé zöld jól ki lett találva Hisoka az előzetesben nagyon nem tetszett, de így nem volt rossz, kevésbé nőies mint az előzetesben. A Zodiákusok hangja jó lett, mindegyikhez passzol. Szerk: egyedül ami nem tetszik az Botobai arca, olyan hülyén néz ki így piros fehéren, úgy lett volna jó ha az egész arca bőrszínű.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 08, 23:05:44 írta danomics »
|
Naplózva
|
|
|
|
lewwwi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #504 Dátum: 14 júl 13, 00:57:08 » |
|
A HXH mangát kik fordítják? valaki tud egy weboldalt ahol ez megvan? Előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #505 Dátum: 14 júl 14, 11:57:24 » |
|
A felirat: a fordítás elkészült, lektorálásra várunk. Utána azonnal publikálni fogjuk. A késés a csapat nyaralása miatt történt.
HxH manga: mi fogjuk csinálni, már hozzá is láttunk, csak egy emberrel lassan haladunk egyelőre. De lesz ez még így se. Kitartás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #506 Dátum: 14 júl 15, 15:10:56 » |
|
Az új opening: Tényleg kegyetlen jó lett! A zene már a könyökömön jön ki, de az új képsorokkal nagyon szép párost alkot A grafika és látvány lenyűgöző, le a kalappal a Madhouse előtt, hogy egy ilyen jó openinget össze tudtak dobni, 5/5! A rész: Úgy érzem, visszatérünk a HxH régi és eredeti hangulatához Már magában azért is, mert rengeteg szereplő visszatért és valahogy olyan hunteres hangulat volt az egész epizód végéig A szavazás tetszett, amikor Ging és Mr. Bab összenéztek a húzásnál, akkor már tudtam, hogy ezek sunyulnak valamit Az új szereplők is érdekesek és az ábrázolásuk is jó lett, ahogy a rész is: 4/5Szerintem izgalmas évad lesz ez Az ending: Itt viszont hatalmasat csalódtam... Nem elég, hogy már ennek a zenéjét se változtatják, csak leadják a dalszöveg másik felét, de a képi világ is borzasztóan egyszerű és semmilyen... Ennyire kifáradtak az überjó opening elkészítése után ?? Még egy új zenére se tellett ? Elég sokáig tartott ezt megemésztenem, de a nyitány minősége miatt megnyugodtam. Ezt az endinget annyiból tudom csak "értékelni", hogy tényleg egy ilyen "utolsó kaland" hangulata van, hisz 99% eséllyel ez lesz az utolsó ív az animében, még ha nem is örökre, de nagyon sok ideig. Egyébként borzalmas ez az ending: 1/5Az előzetes: Amikor meghallottam a Narrátorunk hangját, nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek De kicsit később rájöttem, hogy ez ugyancsak egy jó megoldás a Madhouse-tól! Sőt, hamarabb is rájöhettek volna erre! Gon már több rész óta kómában van, jó hogy nem beszél és amikor dumált, akkor is csak egy "poénos" hatást akart vinni az egyébként vérkomoly előzetesekbe... Nagyon groteszk volt, így viszont csúcs szuper. Ahogy látom újra a Zoldyck család lesz a reflektorfényben
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 15, 15:11:33 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #507 Dátum: 14 júl 15, 20:37:45 » |
|
Az OP tényleg klassz lett. Néztem is, hogy megfog nőni az 1 négyzetméterre jutó Zoldycok száma. Az Endinget átugrottam, ezek szerint helyesen. Érdekes figurák ezek a Zodiákusok. Tudod, hogy valami gáz van velük, ha Ging néz ki a legnormálisabban xD. Van kb 2-3 amelyik normálisnak tűnik de a többi az hanyagolható. A Patkány olyan sunyi, hogy nem csodálom, hogy azt a becenevet adta neki az öreg. Ging is szépen sunyúlt a babszemmel. Az nem tetszett, hogy befolyásolja az egészet de az igen, hogy izgalmasabbá akarja tenni. Mondjuk attól még pocsék apa marad. A rész második fele viszont nagyon bejött. A sok régi szereplő felbukkanásának örültem. Kár, hogy Hisoka kevés ismert szereplőnek mondta el az erőszintjét. Az övét is jó lenne tudni. De ha Illumi 95, akkor neki egy afölött kell lennie.Ha tippelnem kéne akkor Ging olyan 120, Netero 150, Meruem 170 majd 200+ az új erejével. A szavazás, ahogy látom el fog töróülni a Zoldyck ív mellet.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #508 Dátum: 14 júl 15, 22:38:34 » |
|
Én úgy tippelek Hisoka 100, és magához képest nézi kb. %-os arányban, hogy ki hol állhat. Kíváncsi volnék Killua és Gon-ra, hogy mit mond rájuk 138: Túl sok volt a duma. De legalább képbe kerültünk sok fontos információval, amik valószínűleg hamarosan értelmet is nyernek. Kíváncsi vagyok, hogy ez a fura képesség miből ered? Mi az alapja? Nen egyáltalán? De ha nem, akkor mi? És ha neki lehet ilyen, akkor tuti másnak is... És ez az elnökválasztás elég uncsi, nem is baj ha nem e körül forog a történet. Meglepődtem azon, hogy mennyire nem kedvelik Ging-et. Remélem egyszer majd ő is megmutatja az erejét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #509 Dátum: 14 júl 16, 19:28:07 » |
|
Azt a rohadt, horrorfilmeket megalázó epizódot láthattunk! Legalábbis engem elég keményen kiakasztott Alluka képessége, nem semmi! Az elnökválasztós beszélgetés nem kellett volna az elején, elég volt bőven a 137. részre, ez foroghatott volna Kilua és a családja körül teljesen. Emiatt csak egy 4/5. Viszont a rajzolás és a grafika ívről ívre jobb a Madhouse által Emlékszem, hogy az első arc-ok színvonala is tetszett, de nem semmi, hogy ilyen szintre fejlődött a sorozat. A Madhouse köztudott tény, hogy nagyon tud teljesíteni, de hogy egy ilyen hosszú animét is felkaroljon és végig tartsa a minőséget, hát ez engem még mindig nagy elégedettséggel tölt el Egyébként tényleg úgy néz ki, hogy ez az ív 13-14 részes lesz maximum, mivel ez az epizód is 2 manga fejezetet dolgozott fel. Remélem inkább 14 lesz amúgy, mert akkor kerek 150 epizódra "végződne" a HxH Madhouse-os változata
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|