25 júl 22, 15:02:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 226 227 [228] 229 230 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1326056 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3405 Dátum: 14 márc 28, 12:46:14 »

Az Grimmjownak milyen szívás lett volna/lenne, ha a TS alatt azért gyúrta fel magát Vasto Lorde szintre, hogy Ichivel harcolhasson. Képzeljétek el az arcát, hogy egy pokoli tréning után elmegy Karakurába, hogy harcolhasson Ichivel aki megígérte neki, hogy harcol vele amikor csak akarja. Elé áll, Ichi megindul az irányába és csendben elsétál mellette mert semmi szellemi ereje nem maradt és nem is érzékeli. xD Az a pofára esés. Nevet

Ha Kanpachi nem is adja vissza Yachirunak a harcot azért remélem, hogy nyomatnak egy közös harcot. Hisz a Gremmy gyengéje, hogy észben kell tartania azokat a dolgokat, amiket elképzelt mert különben elveszti a hatását. Yachiruról is megfeledkezett és vissza is álltak a csontjai. Szóval minél több mindenre kell figyelnie annál gyengébb lesz.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3406 Dátum: 14 márc 28, 13:33:42 »

Én kétlem, hogy Grimmi ilyen szintre emelkedett volna. Még az espadak között is csak a 6. helyen tanyázott. Azt eltudom képzelni, hogy most már ott lenne az első háromban, de azt nem, hogy jóval meg is haladja őket. Hozzáteszem, hogy már ez is hatalmas erőnövekedést feltételez. Ehhez két év kevésnek kell hogy legyen bár ki tudja mi jár Kubo fejében ezzel kapcsolatban. Ráadásul semmi olyan különös technikával nem rendelkezett az erején kívül amely igazán veszélyessé tenné őt a többiekre nézve. Például mint Barragan vagy Starrk. Az egyértelmű, hogy erősebbé kellett válnia de a nagysága kérdéses. Ichigoról tudjuk az okát, hogy miért volt csak ennyi ereje. (Bach) Nála viszont most már jelentős növekedés várható, hiszen kiküszöbölték ezt a hibát, sőt most már támogatást is kap tőle. Most már teljesen, félelem nélkül képes lehet kihasználni a kardjai által nyújtott képességeit. Továbbá még tovább nőtt az ereje a fullbring miatt amely az alapját erősíti. Szóval Grimi nem lehet ellenfél számára jelenleg.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3407 Dátum: 14 márc 28, 14:45:40 »

Egyelőre még korai erről vitázni,beszélni,mivel nem tudhatjuk milyen mértékben erősödnek egymáshoz képest.
Sok minden van még Hm-ben,köztük Urahara is aki orvosolhatja a problémát.

Ha mégi olyan mértékben erősdönek,mint ahogy leírtad akkor még Shikai-al versenyeben lehet. Gondolkozik
Lényeg hogy adjon bele mindent,ami tőle tellik.
Naplózva

DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3408 Dátum: 14 márc 28, 15:49:56 »

Grimmnek nem is pontosan az elmúlt 2 év az érdekes, hanem az elmúlt 5 nap, ami alatt valmilyen alkut kötött Uraharával. Amiben elmebeteg poweruptól kezdve örök harclicensz Ichigoval bármi lehet. Mivel Urahara részéről valószínű csak annyi történhetett, hogy álljon át hozzájuk.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3409 Dátum: 14 márc 28, 16:40:22 »

Az alku szerintem nem állhat másból mint az, hogy Urahara összehozza őket egy jó kis meccs erejéig. Mondjuk ez igazából Kenpachival lenne jó mert mindketten baromira szeretnek harcolni. Nagyon jó haverok lennének akik együtt kocsmáznának két menet között Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3410 Dátum: 14 márc 28, 16:43:38 »

De ezt már Ichi is megígérte neki annó, hogy annyiszor harcol vele, amennyiszer akarja.
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3411 Dátum: 14 márc 28, 17:41:10 »

Grimm az utóbbi napokban biztos fejlődött nagyobb ütemben mint az előző két évben mivel gondolom nem csak nézte Inoue-ék edzését (amit gondolom Urahara feldobott kicsit) hanem részt is vett benne.

Bár ha Urahara poweruppolta kicsit Grimmet akkor biztosra veszem, hogy trollkodás képpen valamilyen pecsétet Grimm tudta nélkül ültetett bele arra az esetre ha ellenük fordulna.Szerintem nem fog, a háború alatt legalább szövetségesek lesznek, de én Uraharából kinézek valami trollkodást Nevet

Grimmjow Inoue és Chad szerintem ugyanolyan dolgon mentek át mint Ichigo Rukia Renji Byakuya csak nem nullás hanem Urahara kivitelben Nevet

Grimm harcstílusát egyébként imádtam feloldás után.Hasonlókat bármeddig eltudnék nézni.Imádom a harcművészetet és szerintem ezért fogott meg annyira nekik a feloldott kard nélküli bunyós állapot Nevet

Ichi belépője ha már felmerült azt nagyon nem szeretném, ha úgy hozná be Kubo, hogy egy fejezet utolsó oldalán láthatjuk.Nem lenne annyira jó mintha pl 14. oldal körül felbukkan (ha meg kell menteni valakit) elkezd dumálni valakivel az ottlévő quincyket figyelmen kívül hagyva amire azok felidegesednek és megtámadják Ichit aki kard nélkül megöli (inkább csak kiüti mivel nem rá vall, hogy megöl egy ellenfelet, bár amikor Tsukisima ellen átment pszihoba azt nagyon bírtam Nevet ) az nagyon badass lenne Nevet persze nem muszáj ennek lennie az érkezésének előtte mutathatják ahogy ti is mondtátok "csendben" megérkezik csak itt tűnne fel mert itt lenne rá szükség.

Ha már belépő régebben leírtam, hogy Inoue is bizonyíthatna ha a HM team úgy érkezne meg, hogy az ő ereje kihat egész Seireteire és visszaállítja SS-t quincyland helyett Nevet
És kiegészíteném annyival, ha a helyszínen lévő shinigamikat nem is gyógyítja meg, az idő visszaforgatásával levehetné róluk Bach "nyomát".Ezzel azért elég rendesen kivenné a részét és nem nagyon kellene már többet csinálnia kis aszisztokon kívül Nevet mondjuk szerintem az egyik gyengébb csajt a 4 közül tuti megkapja ellenfélnek bár még kérdéses velük mi van.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #3412 Dátum: 14 márc 29, 15:59:47 »

Amugy most már biztos nem halt meg a 2 sérült kapitány. Hiszen a srác ezt is csak képzelte hogy meghalnak de ha ö hal meg szerintem olyan mintha meg sem történt volna. Hisz Jacsiru is visszaváltozott
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3413 Dátum: 14 márc 29, 16:21:32 »

igen valószínű arról is "megfeledkezett", hogy megölte őket és így túlélték de mivel senki sem vette észre két félhullát akik eszméletlenek nem feltétlen a képességével kellett kivégeznie simán elvághatta a torkukat stb. bár ehhez hasonló azon a képkockán nem látszott.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #3414 Dátum: 14 márc 29, 16:27:09 »

Szerintem ez a beképzelt gyerek nem használ semmilyen fegyvert... Csak a képzeletét
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3415 Dátum: 14 márc 29, 16:29:14 »

Valószínű.Mindestre mégis könnyen megölhette őket képzelet nélkül is.
Még az se kell komolyabb nyoma legyen.
Egyszerűen és elegánsan megfosztja őket a levegőtől,és probléma megoldva. Gondolkozik
Egy Félholt nem sokat tud tenni ellene.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 29, 16:34:06 írta K ichigo » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3416 Dátum: 14 ápr 02, 09:00:05 »

http://www.mangapanda.com/bleach/575
Végre van tényleges harc!
Naplózva

vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3417 Dátum: 14 ápr 02, 10:27:24 »

zsír! és még csak most kezdik komolyan venni a harcot:) eddig is milyen showt mutattak már ezek ketten, na most mi lesz majd, ha kenpachi elkezd darálni:D
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #3418 Dátum: 14 ápr 02, 10:32:50 »

Jaj megvan már honnan van kubonak az ötlet ! Persze hogy a Zöld Lámpás képregény vagy Filmböl  ikszdé bow
http://collider.com/wp-content/uploads/green-lantern-movie-image-ryan-reynolds-chaingun-01.jpg
Aki nem ismeri , amit elképzel megjelenik , minél jobb a képzelő ereje anál erősebb Mosolyog
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3419 Dátum: 14 ápr 02, 10:37:34 »

Én meg azt hittem, hogy a Full Metal Alchemistből. Greemy egy alkimista. Pojén
Naplózva

Oldalak: 1 ... 226 227 [228] 229 230 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins