Grimm az utóbbi napokban biztos fejlődött nagyobb ütemben mint az előző két évben mivel gondolom nem csak nézte Inoue-ék edzését (amit gondolom Urahara feldobott kicsit) hanem részt is vett benne.
Bár ha Urahara poweruppolta kicsit Grimmet akkor biztosra veszem, hogy trollkodás képpen valamilyen pecsétet Grimm tudta nélkül ültetett bele arra az esetre ha ellenük fordulna.Szerintem nem fog, a háború alatt legalább szövetségesek lesznek, de én Uraharából kinézek valami trollkodást

Grimmjow Inoue és Chad szerintem ugyanolyan dolgon mentek át mint Ichigo Rukia Renji Byakuya csak nem nullás hanem Urahara kivitelben

Grimm harcstílusát egyébként imádtam feloldás után.Hasonlókat bármeddig eltudnék nézni.Imádom a harcművészetet és szerintem ezért fogott meg annyira nekik a feloldott kard nélküli bunyós állapot

Ichi belépője ha már felmerült azt nagyon nem szeretném, ha úgy hozná be Kubo, hogy egy fejezet utolsó oldalán láthatjuk.Nem lenne annyira jó mintha pl 14. oldal körül felbukkan (ha meg kell menteni valakit) elkezd dumálni valakivel az ottlévő quincyket figyelmen kívül hagyva amire azok felidegesednek és megtámadják Ichit aki kard nélkül megöli (inkább csak kiüti mivel nem rá vall, hogy megöl egy ellenfelet, bár amikor Tsukisima ellen átment pszihoba azt nagyon bírtam

) az nagyon badass lenne

persze nem muszáj ennek lennie az érkezésének előtte mutathatják ahogy ti is mondtátok "csendben" megérkezik csak itt tűnne fel mert itt lenne rá szükség.
Ha már belépő régebben leírtam, hogy Inoue is bizonyíthatna ha a HM team úgy érkezne meg, hogy az ő ereje kihat egész Seireteire és visszaállítja SS-t quincyland helyett

És kiegészíteném annyival, ha a helyszínen lévő shinigamikat nem is gyógyítja meg, az idő visszaforgatásával levehetné róluk Bach "nyomát".Ezzel azért elég rendesen kivenné a részét és nem nagyon kellene már többet csinálnia kis aszisztokon kívül

mondjuk szerintem az egyik gyengébb csajt a 4 közül tuti megkapja ellenfélnek bár még kérdéses velük mi van.