tudom nemérdekel mások véleménye mert csak te látod a dolgokat és akinek tetszett az elvakult fan akik csak a jót látják a fejezetben de ha szerinted ebbe nem volt harc és még csak nem is Kenpachiféle akkor ajánlom olvasd el a fejezetet
amúgy elvakult hater is létezik
Nem azt írtam hogy nem érdekel mások véleménye. Ha azt sem fogod fel amit én írok akkor már értem miért látsz ennyi jó dolgot a Bleachben.
Azt írtam hogy az nem érdekel hogy ki mit dumál arról hogy HATER vagyok. Egyébként nem vagyok az csak jóval többet várnék el egy olyan háborútól ami több ezer éve dúl és egy ki..szott VÉRES háborúnak lett bekiabálva. De eddig csak a szokásos sablon Blaeach harcokat láttuk.
Egyébként olvass vissza igaz nem sok példa van rá de akad egy kettő amikor dicsértem a mangát nem is olyan rég.
Utálom ha hülyeséget magyaráznak rólam de főleg ha nem is igaz. Azt meg pláne ha kifordítják a szavaim. Attól hogy valakinek tetszik nem elvakult fan. Attól leszel elvakult fan ha beoltod azt aki leírja a negatív véleményét. Márpedig itt ez a divat.
Tetszett? Jó neked? Örülök neki. Örülj te is. Kit izgat? Engem nem! De hadd maradjon meg a saját véleményem még akkor is ha az nem egyezik a tieddel. Ezt nevezed te harcnak? Miből is állt eddig a harcuk ami 3 fejezet óta tart? 2-3 suhintás max Ken-től ettől a kitudja hogy hívják elmebeteg kényszerzubbonyostól meg volt duma, duma ja és duma az erejéről mert mind a 3 részben eddig elmondta ugyan azt. Jaj bocs használta az erejét sütit csinált a picurból, magából valami atom kemény vasat, meg elővarázsolt több 100 fegyvert. Bocs ha nem aléltam el. De egyébként a fő bajom az hogy Kenpachi leáll vele "haverkodni" ő ilyet nem szokott.
Ő csak megy előre mint valami zúzógép ordít párat elmondja milyen erőse az ellenfél és nem kíméli de itt kb csak állt, pár suhintástól eltekintve semmit se tett le.
Egyébként ahhoz hogy tudjam nem volt harc 3 fejezet óta még a szöveget se kell elolvassam a képek beszélnek. Még az idióta Renji harcában több volt.
Én sem vagyok mostani résztől elájulva, de a bleach nem dragon ball.
Ha az lenne több értelme lenne a puszta kezes harcnak mint a fegyveresnek mert a kardokkal csak karcolgatnék egymást .
Ott cell is talán használt pajzsot is magán, de nem biztos.
Szerintem fölös bele menni ezekbe a dolgokba, mert a dbz-be is volt pár logikátlanság és marhaság...főleg a ki tamadások nagyrésze.
Valóban nem Dragon Ball de könyörgöm pisztolyoktól meg gránátvetőktől sebet kapni? Ez tipikusan az az eset amikor egy átlag ember akarná lenyomni Goku-t vagy akár Ichigo-t És erre több példa is volt hogy nem sikerült nekik. Egyébként ezek meg nem egyszerű kardok. És még nekem mondják hogy olvassam el a fejezetet. Itt ugyan úgy van lélek energia mint más Shounenben, ugyan úgy vannak különleges támadások, úgymond páncélzat ami védi a csávókámat a támadások ellen. Ezért nem tudta senki megvágni régen Kenpachit. akkor miről is beszélünk?
Egyébként a mihez tartás végett. Nem csak én látom a rosszat is a Bleachben csak nem mindenki meri vagy akarja leírni mert utána jönne a sok "Hater köcsög vagy, takarodj innen ha csak rosszat tudsz írni a kedvencemről!" komment és ahhoz gondolom nincs kedvük. Engem viszont nem izgat ki mit dumál rólam szóval mindig leírom a véleményem őszintén.