25 márc 14, 09:25:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 404 405 [406] 407 408 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 995378 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #6075 Dátum: 15 aug 10, 08:52:52 »

Mivel itt mindenki koczka, arról szeretnék információt kapni hogy egy intel i5-ös procihoz milyen alaplap kellene?

h87-esről hallottam hogy jó lenne hozzá.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6076 Dátum: 15 aug 10, 09:11:27 »

Ez a kérdés így nehezen érthető. Csak arra vagy kíváncsi, hogy milyen socket (foglalat) legyen a deszkán, vagy, hogy milyen márkát ajánlanánk? Az utóbbi esetében nyilván az a fő kérdés, hogy mennyit szánsz rá. 20-30 között már tök jók vannak, egy időben sokat nézegettem, én is akartam i5-ős procit. Csak aztán a válság elvitte a tervet.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #6077 Dátum: 15 aug 10, 09:31:53 »

1150-es foglalat. h87-es van 30-ért azt dicsérik és elég sokáig ki fog tartani.

hát lesz vagy 150 mire egyesével összerakom, és még így olcsón megúszok egy erős/stabil gépet, mondjuk egy ideig marad a procis beépített gpu, majd valamikor egyszer veszek egy videokártyát is :DD mondjuk kevesebbet fogok inni és deák téri csajokra sem fogok költeni : (((

aki havi 400kt keres mmo questekkel az 1 hónap alatt összerakja ezt : ((
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6078 Dátum: 15 aug 10, 09:52:51 »

Asus/MSI/Gigabyte ez nagyjából ugyanaz a színvonal. Szóval a h87 se lehet rossz, 30at érdemes rászánni, ha erős hépet akarsz.

Nekem is kéne bővíteni, de semmi pénz. Mondjuk nekem az ősrégi Sapphire HD5500 kurva jól működik, szóval ez lesz az utolsó, amit lecserélek benne. De proci + deszka + memória azt sajnos egye kéne, mert ezek közül egyet se tudok újrahasznosítani.

Kéne nekem is írni pár mmo kvesztet.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6079 Dátum: 15 aug 10, 10:40:21 »

Syzy a profilomon ott a gépem.linkje egy olyat rakj össze és megleszel a kövi 3évre.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6080 Dátum: 15 aug 10, 13:22:20 »

aki havi 400kt keres mmo questekkel az 1 hónap alatt összerakja ezt : ((

Megint csak a kifogásokat keresed : (((
Persze ha menő lennél, akkor azonnal egy i7 -et vennél, és hagynád az 5-öt : ((
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #6081 Dátum: 15 aug 10, 20:06:32 »

Syzy a profilomon ott a gépem.linkje egy olyat rakj össze és megleszel a kövi 3évre.

AMD proci? ne nevettess Nevet

a többi alkatrész aprroved de AMD proci :DDD várj még 5 percig nevetek.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6082 Dátum: 15 aug 10, 20:15:14 »

Nemtom mi bajod az AMD procikkal. Bivaly erősek,tökéletesek játékra.Nyilván nem képesek renderelésnél hozni azt amit egy I7 de játékra tökéletesek.Megjegyzem mostanában a legtöbb játék full AMD supporttal jön.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #6083 Dátum: 15 aug 17, 09:39:33 »

Na hát nekem meg úgy tűnik pont ezzel van bajom. Nevet
http://oi59.tinypic.com/w9k6qr.jpg

Hónapok óta kínlódok vele de még senki nem adott rá értelmes választ, hogy mégis mi a túrót kéne vele csinálni, főleg mivel nem csak játék közben csinálja, és egymás után van hogy folyamatosan, még az előző leállásnak vége sincs de jön a következő.
Szóval ha valaki tud érdemleges segítséget nyújtani azt szívesen fogadom.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 17, 09:44:17 írta Veracchi » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6084 Dátum: 15 aug 17, 10:05:02 »

Vga driver hiba töröld le és rakd föl újra vagy rakj fel egy frissebbet.
Catalyst 15.7 van nekem jelenleg az a legújabb.Asszem.
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #6085 Dátum: 15 aug 17, 10:17:52 »

Köszi! Wowban most írta az egyik srác, hogy neki is hasonló gondja volt, és kiderült, hogy memóriahibás a kártyája.
De amúgy nekem s legfrissebb van fent szóval. ikszdé De megpróbálom.

Megnéztem, elv nekem 13.9 van de erre írja, hogy a legfrissebb van telepítve, wut?
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 17, 10:20:36 írta Veracchi » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6086 Dátum: 15 aug 17, 10:49:38 »

AMD proci? ne nevettess Nevet
Nekem is az van, egyetlen gond vele, hogy helikoptereket megszégyenítő hangja van GTA-zás közben, úgyhogy fejhallgató nélkül nem is érdemes játszanom. xDD
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6087 Dátum: 15 aug 17, 10:58:15 »

Ishida olyan ventit kell rá rakni ami hűt is meg nincs hangja.
Arctic freezer van az enyémen kb 3 éve és olyan halk hogy föl sem tűnik ha negy.A vganak van ha megy a Gta de az nem csoda.

Veracchi nekem akkor volt ilyen bajom amikor elszaródott a vga driver.Ezért gondoltam azt hogy neked is ez a baja.Ha a kártya memóriája bakos az nem így jelentkezik hanem indításnál egy fekete/csíkos képernyővel.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 17, 11:00:40 írta CapacRaimi » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6088 Dátum: 15 aug 17, 11:00:57 »

Revo Uninsataller-el régi driver le, újraindítás, legfrisebb driver-t kézzel leszedni a netről, és feltenni. Csak a lényeg, hogy a lehető legtisztább install legyen. Legalábbis én ilyen szituációban csak ebben bízok. Nem érdemes frissítgetni, ilyesmi.
Naplózva
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #6089 Dátum: 15 aug 17, 13:51:50 »

Letöröltem, visszatettem, erre ez:
http://oi59.tinypic.com/e1bt6b.jpg

Pedig mindent úgy csináltam mint előtte. Ez már nekem magas. ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 404 405 [406] 407 408 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins