25 feb 17, 01:40:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 406 407 [408] 409 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 983110 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Capac
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

MLG Noscope Master

« Válasz #6105 Dátum: 15 szep 01, 14:47:27 »

Egy óra múlva használható oprendszer lesz a gépeden. Nevet
El is felejtettem hogy a win7 egy csotrogány hulladék.
Micsudi addig örülj amíg Cortana el nem küld a p.csába Nevet hiszen nő ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 01, 14:50:10 írta CapacRaimi » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6106 Dátum: 15 szep 01, 15:55:21 »

Azért aranyos, hogy DOS parancssorban kell még hackelni a Windowst 2015ben. Nevet Amúgy nem tűnik rossznak a Win10, de én ennek mindenképpen adok még legalább egy fél évet. Addigra kiforrja magát.

Ja, meg a screenshotok alapján, ez a rendszer nem túl szép. xD Ami azért meglep, hogy ennyire fapadosat csináltak. A 8as pl. nagyon jól nézett ki, csak semmi Windows formája sem volt.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6107 Dátum: 15 szep 02, 10:04:41 »

Amúgy hogy működik a Cortana?
mondod neki hogy nyissa meg az xy mappát és játsza le az xy filmet megteszi?
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6108 Dátum: 15 szep 02, 11:57:53 »

Nem tudom az én win10emen nincs, és úgy tudom Magyaroknak még egyelőre nincs olyan. smirksweat

Nekem eddig am bejött a win 10. Csak az asus kiadhatna rá drivereket, mert bosszantó, hogy a kártyaolvasóm nem megy ikszdé
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6109 Dátum: 15 szep 17, 14:32:34 »

Ha a legális Winwatt  programot akarom telepíteni suliból, hálózati kulccsal, és első lépésként egy .reg fált kéne megnyitni de nemsikerül, akkor mit kell csinálni?

Ha csak simán dupla kattintással nyitom meg firefoxból, akkor új ablakban ezt írja ki:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Environment]
"NSP_HOST"="193.6.145.167"

Elvileg ezeket a lépéseket kell végig csinálni. Már letöltöttem mindet, de ha jól értem a reg fájllal kell kezdeni, ami nem jön össze. Szomorú
1.    Minden illegáis watt program és kulcs letörlése. Célszerű a legális, gyártó specifikus watt programot (pl. danwatt) is.
2.    Internethez hálózati kábelel csatlakozni! (elvileg megy wifi-vel is, de nem mindenkinek)
3.    Bausoft honlapról letölteni
 3.1    Winwatt gólya telepítője/gasnet32 telepítője/chm-bau32/légforgalom számító/Isobau/waternet telepítője (attól függően melyik kell)
 3.2    idapi16/idapi32 telepítője (waternetnél kell csak az idapi16)
 3.3    Sentinel hardver kulcs programja
4.    sentinel-hack.reg fájl elindítása (hozzáadja a regisztrációs adatbázishoz)
5.    Sentinel hardverkulcs program telepítése
6.    idapi16/idapi 32 telepítése
7.    Winwatt gólya/Gasnet32/Chm-bau32/légforgalom számító/Isobau/waternet telepítése
8.    A számítógép újraindítása (általában szükséges, hogy érzékelje a hálózati hardver kulcsot)
9.    A program elindítása. Módosítanunk kell a jelszavakat.
10.   Manuálisan beírjuk a halozatijelszavak.pdf fájl alapján

(win7 64bit)
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 17, 16:05:09 írta ATON14 » Naplózva

....................................................................................................................
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6110 Dátum: 15 szep 21, 14:39:35 »

Holnap veszek egy új gépházat,viszont az csak az asztalom alá fér el.A kérdés, hogy az ábra alapján,pontosan elhelyezett erősítőm ami egyben a sub is,okozhat bármi kárt a gépben?
Pontosítok,arra célzok hogy berezonál-e tőle annyira pl az egyik hdd hogy tönkremegy?
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6111 Dátum: 15 szep 21, 22:28:06 »

Sos. Mi az a játék ami kvázi már benchmark és le lehet vele tesztelni egy új faxa kis gamer pc-t mit tud. i5 és gtx 960 Nevet ki akarom hajtani Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6112 Dátum: 15 szep 22, 06:55:21 »

Erre a legjobb a Battlefield 4 Siege of Sanghai mappja,ami köztudottan zabálja a cput meg a gput.
Ha nincs bf4 akkor crysis 3 (mlg mindig) gta5
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6113 Dátum: 15 szep 22, 09:23:51 »

kész hogy a crysis 3 még mindig grafikai etalon Nevet Arra gondoltam még hogy egy agyon modolt skyrimet szedek le, de megtalálni a kismillió modot ami kell. -.-"   hát nyet poén ikszdé Bárcsak lenne egy alapból modolt letöltési lehetőség de hát nem nagyon találtam
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6114 Dátum: 15 szep 22, 10:14:39 »

A Crysis 3 nem csak egy grafikai orgazmus,de jól is van optimalizálva.Ez sajna a Sykrimről nem mondható el ikszdé
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6115 Dátum: 15 szep 22, 11:29:53 »

A suliba bizonyos okok miatt szutyok xp-t rakott fel a rendszergazda, de azon kívül, hogy kopp úgy néz ki, mint LemonNation semmire sem képes, világtalan ember. Nem bírta felrakni a gépekre a drivereket, a vga-t feltoltuk magunknak, de annyira életképtelenek a gépek, hogy a hangot képtelenek voltunk. Any idea?  Gondolkozik
Tettünk fel drivereket, meg sok mindent megpróbáltunk, de sehogy sem jó. A hang vezérlés sem gyün elő
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6116 Dátum: 15 szep 22, 11:51:41 »

Huhh hát azzal el fogtok szarakodni. Eszközkezelőben a kérdéses driverek hardver azonosítóit nézzétek meg és pci database-en meg tudjátok nézni milyen gyártó milyen eszköz. aztán jöhet a driver vadászat :/ ezt én is utálom. A rendszergazda meg csináljon magának kistestvért
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6117 Dátum: 15 szep 23, 07:48:42 »

Az a rendszergizda egy pöcs.Alapjáraton miért rak föl valaki egy gépre ikszpét?
Még egy 32 bites w7 is jobb Nevet
nadenadenahhh....
Viszont a legnagyobb baj a driver keresésekkel az hogy valszeg maga a gép sem mai darab.Bár egy realtek drivernek mindenféleképpen lennie kell a neten.Nézzétek meg a biosban hogy véletlenül nincs-e letiltva az alaplapi hangkártya.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6118 Dátum: 15 szep 23, 08:47:03 »

Egy olyan gépre, amire csak XP-t lehet feltolni, még mindig ott van a Win7 Starter. Nem egy nagy szám, de pl. a driverekkel nincsen gondod.

Istenem, ez a WinXP meg driver dolog, mennyi régi emléket hoz elő, egész napos windows telepítés + konfigurálás, stb. ikszdé
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6119 Dátum: 15 szep 23, 09:43:26 »

Nem volt könnyű, de végül megcsináltuk xD baszakodtunk vele már vagy egy hete, eufórikus érzés volt amikor sikerült xd
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Oldalak: 1 ... 406 407 [408] 409 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins