Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6090 Dátum: 15 aug 17, 13:54:23 » |
|
Bonyolult lenne így elmagyarázni főleg hogy angolul van,ezért itt a catalyst oldala ahol lépésről lépésre elmagyarázzák mit kell tenni. http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/26494-Radeon-MOM-CCC-implementation.aspxAmúgy mi a karid pontos neve? mert lehet hogy szimplán csak nem a hozzá illő drivert szedted le. Írd le és utána nézek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 17, 13:55:56 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6091 Dátum: 15 aug 17, 13:55:49 » |
|
Köszönöm, megpróbálok valamit kezdeni vele hátha sikerül.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6092 Dátum: 15 aug 17, 13:59:11 » |
|
Küldtem privit,írd le a vga pontos nevét,számát.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #6093 Dátum: 15 aug 22, 20:33:40 » |
|
A Tumblr oldalon hol lehet most bekapcsolni az "Ask box"-ot? Fontos lenne. Megvan, mindegy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 22, 21:04:34 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6094 Dátum: 15 aug 23, 16:49:02 » |
|
Valaki nem tud működő hívásrögzítő appot windows phonre-ra 8.1 alá? én nem találtam olyat ami működik
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6095 Dátum: 15 aug 23, 17:32:06 » |
|
Elvileg nincs is, legalábbis egy éve nem volt, ez az MS üzletpolitikája.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6096 Dátum: 15 aug 26, 17:33:36 » |
|
Ha a gépemből kiesett a bekapcsoló gomb, akkor azt hogyan tudnám bekapcsolni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6097 Dátum: 15 aug 26, 17:50:40 » |
|
Há' rakd vissza.Amúgy meg kell lennie ott egy kis érintkezőnek amit benyom a gomb.Azt benyomva ugyanúgy mukodik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #6098 Dátum: 15 aug 26, 17:52:10 » |
|
Ja, dugj be valami kicsi dolgot oda, hogy be/kinyomhasd.
*If u know, what I mean*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6099 Dátum: 15 aug 31, 19:28:07 » |
|
Ha már Windows Phone,tudjátok hogyan lehet leválasztani a régi telóról a microsoft fiókot? Megvan már egy ideje a 630 és szeretném elpasszolni az 520-t viszont a microsoft fiókom még mindig rá van kapcsolva a telefonra.Emiatt eladni sem tudom,mert lazán lenézheti róla az új tulaj az adataimat,képeimet,jelszavaimat stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6100 Dátum: 15 aug 31, 21:41:35 » |
|
Beállítások - > Névjegy - > Telefon alaphelyzetbe állítása
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6101 Dátum: 15 aug 31, 21:51:24 » |
|
Zsír! Köszönöm! Neg is csináltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6102 Dátum: 15 szep 01, 14:29:21 » |
|
néhány napja egyszerűen nincs start menüm. a windows gomb se nyitja meg a billentyűzeten sem sehogy nem tudom előcsalni. Win.10-em van. van valami tipp hogyan hozhatnám vissza? idegesít a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6103 Dátum: 15 szep 01, 14:32:59 » |
|
Tegyél be egy Windows 7 lemezt. Indítsd újra a gépet. A menüben válaszd a Windows 7 telepítése menüpontot, kövesd az utasításokat. Egy óra múlva használható oprendszer lesz a gépeden.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6104 Dátum: 15 szep 01, 14:44:35 » |
|
megoldottam ám szeretem a win10-et, jól elcsevegek cortanaval és el tudom indítani a pöngészőt meg a torrentet miközben pakolászok a szobámban hangvezérléssel itt volt a megoldás hülye is vagyok hogy nem ide rohantam először helpért http://dirtywindows.hu/2015/04/27/windows-10-tp-ismert-hibak-es-megoldasok/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|