batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4950 Dátum: 12 máj 14, 14:45:27 » |
|
Hali , a segítségeteket szeretném kérni. Mégpedig 5db zene számnak a címét szeretném megtudni . Azért tőletek kérdezem mert hátha tudjátok , vagy hallottátok esetleg stb. Ezek a zenék egy Counter Strike Source nevezetű játékon azon belül is egy "Energy" nevezetű szerveren mennek ezek a zenék. A zenék amiket keresek Innen tudjátok letölteni , csak 10-15 sec zenék vannak amiket a gép magától lementett de sajnos csak ilyen néven , ha valaki tud segíteni kérem segítsen. Előre is köszönöm. HA rendelezel androidos telóval, shazammal tudod megnézni a zenék címét.Vagy pedig online zenekerőként.De ha tudsz beszélni a szeró adminjával ő is megmondja neked.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4951 Dátum: 12 máj 15, 16:49:26 » |
|
http://www.midomi.com/Ez segíthet, töltsd fel, sé megmondja. Meg vannak letölthető programok is, amik tudnak hasonlót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4952 Dátum: 12 máj 18, 17:55:11 » |
|
Szeretném a segítségeteket kérni: Egy számot keresek, aminek nem tudom az előadóját sem a címét. A klippjében egy néger srác énekel, elég sötét klipp és közben a srác a dal szövegét jelbeszéddel is "énekli".
Előre is köszönöm a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4953 Dátum: 12 máj 18, 19:00:08 » |
|
Segítséget szeretnék kérni egy filmet keresek! Lényegében két német fiúról szól akit az osztály társai szekálnak , megaláznak és a film ezeket napokba mutatja be és a végén az egyik srác lelövi a társait sajnos a címét nem tudtam meg és szeretném újra megnézni előre is köszönöm a segítséget!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4954 Dátum: 12 máj 19, 12:06:24 » |
|
Hátööömm.. Nem tudom mennyire ideillő ez a segítség kérés, de megpróbálom.. Facebookon hogy lehet képet törölni? Túl sok képem van, máár nem kell ennyi, letörölném de sehol sem találok olyan opciót. Egyáltalán ez lehetséges, hogy törölhessek képet? Aki tudja az válaszoljon legyen szíves. Aztán lehet hogy én vagyok a vak, na mindegy. Probléma megoldva, kiderült hogy tényleg vak vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 19, 13:47:32 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #4955 Dátum: 12 máj 19, 13:11:27 » |
|
Egy kis segítség kellene azoktól, akik konyítanak a fizikához. Dolgozatot kell írnom ezzel a címmel: "Elektromágneses hullámokon működő szerkezetek a technikában". Tudnátok mondani néhány ilyen szerkezetet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4956 Dátum: 12 máj 19, 14:39:00 » |
|
Húú... hát, remélem nem mondok hülyeséget, de szerintem a rádió, a mobiltelefon, a nyomkövetők, jeladók, wifi-router. De szerintem inkább nézz utána. ^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 19, 14:39:37 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4957 Dátum: 12 máj 19, 14:51:12 » |
|
A legtöbb vezeték nélküli elektronikai eszköz, de mivel az elektromos hullámokhoz tartozik a rádióhullám, mikrohullám, röntgen stb (és ezekre keresel rá gugliban) úgy biztosan több infót találsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #4958 Dátum: 12 máj 19, 14:52:32 » |
|
Köszi, ezzel meg a google-el már megyek valamire
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4959 Dátum: 12 máj 19, 14:57:30 » |
|
Kb minden vezeték nélküli készülék elektromágneses hullámokat használ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #4960 Dátum: 12 máj 19, 14:58:40 » |
|
Tudnátok olyan oldalakat linkelni ahol 3D fájlokat lehet letölteni? (lehetőleg ingyen) Sok kell. ezeket ismerem: http://www.turbosquid.com/http://thefree3dmodels.com/http://artist-3d.com/Előre is köszi a válaszokat!(ha lesznek)
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4961 Dátum: 12 máj 20, 10:20:05 » |
|
Na, az én problémám egy telepítő cd nélküli webkamera. Genius a márkája, de a típusáról semmit nem tudok, szóval azt se tudom, milyen programot töltsek le, ami helyettesíti ugye a cd-t. Nincs esetleg valami univerzális program, ami jó ehhez a márkához? Nem sürgős mondjuk, mert ha nem sikerül megcsinálnom, majd vesznek újat, csak ha már van itthon egy, megpróbálom beüzemelni. Ötletek esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bencu
|
|
« Válasz #4962 Dátum: 12 máj 20, 10:28:08 » |
|
Üsd be, hogy Driver Genius Professional! Nekem a laptopomat jól rendbe kapta!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4963 Dátum: 12 máj 20, 10:29:00 » |
|
Gugli. Írd be, hogy Genius webcam drivers. Ha van szerencséd találsz olyan oldalt, ahol kép is van a termékekről, és akkor felismerheted a tiédet. Én így találtam az én Labtec camomhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4964 Dátum: 12 máj 20, 10:48:29 » |
|
Az a baj, hogy szinte mindegyik így néz ki. Beütöm a fajtáját, és kiadja, hogy 10-ből 5-nek ugyanilyen a külseje. Majd letöltöm az összes gyanús programot, aztán valamelyik hátha jó lesz. De Bencu, amúgy az nem valami rendszerprogram, mármint annak mi köze van ahhoz, hogy műkszik-e a webcam, vagy sem? Mióta bátyám elköltözött itthonról, elvileg én vagyok az okos, aki ért a géphez, de annyiban kimerül a tudásom, hogy letöltöm anyunak a Gossip girlt, és visszaállítom kezdőlapnak a guglit valami hülye orosz weboldal helyett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|