Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4590 Dátum: 11 nov 29, 18:48:18 » |
|
Akkor alsó. Bár minden relatív. Közepes kategóriás mondjuk egy samsung galaxy ace, vagy egy x10 (nem a mini). Ennél már csak a 2makkos procisok a jobbak, de az még nincs sok. Maradjunk annyiban, hogy árkategóriájában az X8 egész JÓ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4591 Dátum: 11 nov 29, 18:55:36 » |
|
Khmm.. nekem most X10 mini prom van, de bántam, mert 35 K ért lehet venni ZTE Bladet, sokkal jobb és a képernyö is nagyobb
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4592 Dátum: 11 nov 29, 19:15:20 » |
|
Lenne egy Planet wrt-414 router-em. A gondom az lenne, hogy 80/25-ös netem van, de speedtest 30/13-at mér. Poén, hogy torrent nem képes 1.6MB-nál gyorsabban letölteni. Feltöltés alig éri el az 50kB-ot... Ha simán a gépbe dugom a kábelt akkor normális a le- és feltöltésem is. A router-t muszáj használnom, mivel húgomnak van laptop-ja és kell neki is a net (de minek... ). Esetleg meglehetne oldani anélkül, hogy egy másik router-t veszek? Ha van rá mód, akkor a választ "szájbarágósan" szeretném, ugyanis nem értek hozzá .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4593 Dátum: 11 nov 29, 19:40:31 » |
|
Wifit próbáltad? Magyarosabban internetlopás Akár fel is jelentheted magad ami9ért a saját interneted lopod és ha nyered a pert fizetned kell magadnak
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4594 Dátum: 11 nov 29, 19:57:57 » |
|
Húgom "lopja" tőlem . Nekem asztali gépem van, ami kábellel a router-re van kötve. Most lett DIGI köttetve, fél órát szenvedtem még működésbe hoztam a router-t. Ha a router ki van iktatva, mint írtam tökéletes, de amint bekötöm minden tönkre megy... Ja és a laptop-on se jobb a helyzet. Gondolom a router-el van a baj (ennyit bír szegényke... :S), esetleg valamit rosszul állítottam be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4595 Dátum: 11 nov 29, 20:04:57 » |
|
Sziasztok, abban szeretnék segítséget kérni, hogy kéne egy jó konzol, és nem tudom mi tévő legyek, melyiket vegyem, melyik jobb az xbox 360 vagy a ps3-mas? Valamit abban szeretnék még segítséget kérni, hogy hol találok nagyábol olcsón, és úgy hogy nem vernek át. Mivel nem tudom, hogy ez reklámnak számít-e vagy sem, ezért kérem aki tud segíteni, lehetőleg pm-et küldjön. A segítséget előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4596 Dátum: 11 nov 29, 20:25:55 » |
|
A Wifin mérsz 30/13-at? mert már az is csoda wifin... IEEE801.11g wifi névleges sebessége 54Mbps, de az a névleges jó ha 20 átmegy rajta...
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4597 Dátum: 11 nov 30, 15:55:27 » |
|
Wifi-n 20/16-ot mérek. De nem is az a probléma, hogy húgomnak lassú (csak fészbúkozik), hanem hogy nálam az... Azt nem értem, hogy asztali gépen miért csak 30/13-at mérek. Egyik ismerősömnek van egy Linksys router-ja (akkor vette mint én, 3-4 éve), ő két asztali gépet köt össze és mind a két helyen simán megvan a 70/20 (ami nem 80/25, de 10MB-al tölt le). Valószínű, hogy a router nem bírja. Mindenféle hülyeség rá van írva, köztük az 54Mbps és LAN/WAN 10/100M, mondjuk egyikről se tudom mit jelent . Persze a LAN és WAN-on kívül .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4598 Dátum: 11 nov 30, 20:52:58 » |
|
54Mbps az a wifi elméleti maximum átviteli sebessége... a 10/100 LAN, WAN azt mondja, hogy 100Mbit/s-et bír... Őszintén szólva a te routered gyártójáról nem halottam, az ismerősödnek azért megy minden, mert a Linksys az a Cisco gyárta az egyik legnagyobb hálózatis cég:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4599 Dátum: 11 dec 01, 15:48:21 » |
|
Sziasztok, van egy x360 om- arcade, venni akarok hozzá hdmi kábelt, az lenne a kérdésem hogy a fat, arcade gépen is van ehez csatlakozó vagy usbbe kell dugni, vagy pedig a régi av kábel helyére? Ezzel kapcsolatos, hogy hd-tv-t(82 cm, divx, usb, stb LG) venni akarok hozzá, mert az sd tv pl a skyrim betűi olvahatotlanok, tudtommal az xbox nem full hd-s, hanem csak hd -s, akkor tehát szép olvaható kép lenne ezen a tv-n? nha és az utsó kérdés. hogy venni akarok még 1 16 gigás pendrivet, felmásolni arra vinyó gyanánt a játékot, amit éppen tolok, fel lehet rá másolni és arról futtatni, vagy ahoz mindeképpen a gyári vinyó kell? Köszi előre is.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4600 Dátum: 11 dec 01, 16:35:30 » |
|
54Mbps az a wifi elméleti maximum átviteli sebessége... a 10/100 LAN, WAN azt mondja, hogy 100Mbit/s-et bír... Őszintén szólva a te routered gyártójáról nem halottam, az ismerősödnek azért megy minden, mert a Linksys az a Cisco gyárta az egyik legnagyobb hálózatis cég:D
Magyarul szólva egy rakás... És esetleg tudnál ajánlani egy router-t, ami kitudja használni a netem? Lehetőleg valami olcsóbbat... . Az se baj, ha nem wifi-s, mert van elég kábelem, hogy laptop-ot is összekössem (na meg nem is olyan drága méterje ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4601 Dátum: 11 dec 01, 18:21:13 » |
|
Nem drága méterje a kábelnek? errő az jut eszembe, hogy ma megnéztem a teszkóban, és a tízméteres kábel valami 5-6ezer forint, én meg megvettem 100 forintért a kábelt méterre magamnakXD nekem most egy 3050Ft-os TP-link routerem van... ez volt a legolcsóbb, de müködik egyelőre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4602 Dátum: 11 dec 01, 18:42:35 » |
|
Én is egy 6m-es darabot vettem 120ft/m áron. Amit vennék (persze, ha olcsón hozzájutok wifi-s router-hez akkor nem) az is ennyi lenne. Sokan mondták, hogy ne vegyek TP-link router-t, mindenki a Linksys-t ajánlja, de a legolcsóbb amit láttam az is 12k volt... A TP-link bírná a netem? A 100 közül melyik fajtát érdemes megvennem? Ez a 3050FT-os vétel megközelítőleg mikor történt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4603 Dátum: 11 dec 01, 18:49:02 » |
|
1-2 hete vettem a pclandben... tplinknél is van rosszabb... smc-t ne vegyél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4604 Dátum: 11 dec 01, 19:08:58 » |
|
laci1005, nem tudom milyen suliba jársz, ha jársz egyáltalán, de a sulikban szinte mindig Linksys van az EU-s pénzekből, na szóval, csak azt akarom mondani, hogy kérdezd meg nem-e eladó valamelyik.
Tavaly így vettem 6 darabot is a suliban, ott állt bontatlanul 2 éven keresztül. Mondjuk nálunk volt hálózatépítés oktatás szakmaként (Ott maradsz érettségi után plusz x évre...) úgyhogy lehet, hogy csak onnan volt, de egy próbát megér.
A másik nekem alapból Linksys volt itthon 3 év garanciával, idén 4 éves és semmi jele az elhasználódottságnak, szóval olcsó helyett lehet, hogy többre mész a tartóssal. (Mondjuk az olcsó is lehet tartós.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|