Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2445 Dátum: 09 szep 06, 09:36:04 » |
|
Hi! Az a gondom, hogy kiírtam double layer dvd-re egy játékot (Gran Turismo 4), de a konzolom nagyon lassan olvassa be. Az gond, hogyha a dvd-re 2.4x van írva és én 2x-szel írtam meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2446 Dátum: 09 szep 06, 10:30:00 » |
|
sztem nem, mert ált az a max sebesség, de ha újraírod megláthatod, persze RW-s DVD-re írtad
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2447 Dátum: 09 szep 06, 15:06:16 » |
|
Emberek kéne 1 sürgős segítség. Az Arthur Király 2004-as filmet szeretném letölteni de nem találom csak angolul. Ha valaki meg tudna dobni egy linkel azt megköszönném. Mindegy hogy warezos vagy torrentes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shikamaru12
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2448 Dátum: 09 szep 06, 16:39:33 » |
|
hali! leszedtem egy játékot ps2-re és amikor kicsomagolom akk ad egy mdf és egy mds file-t na ezeket ugyanúgy ki lehet írni mintha iso lenne vagy ez már nem ps2-es játék?előre is köszönöm a válaszokat u.i.: én ezt a topicot tartom a legmegfelelőbbnek erre a kérdésre, vhogy a játékokhoz nem találtam ennyire odaillőnek bocsi ha rossz helyre írtam vki adjon légyszi választ ha nem tudja senki akk pü-ben elég annyit h "bocs nem tok segíteni" csak mer nagyon sürgős és eddig ahol néztem egy értelmes választ se kaptam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2449 Dátum: 09 szep 06, 16:51:35 » |
|
Mikor írtad te ezt? o_O Amúgy igen, betöltöd neroba, vagy valami más íróba és kiírod vele simán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #2450 Dátum: 09 szep 06, 21:35:22 » |
|
xDD nah matek xD : SZóóval ahlmaz->részhaémaz Ugye van egy 4 tagú halamz pl 4,5,6,7 és ebből 15 db részhalmaz lesz ( 4 5 6 7 4,5 4,6 4,7 5,6 5,7 6,7 4,5,6 4,5,7 4,6,7 5,6,7 és a 4,5,6,7) xDD és azt hogy elehtne megoldani, hogy ha ezeket nem írod le akkor vmi egyenletel ki lehetne számítai, h. 4db os halmazból lesz 14 db részhlmaz? tehátvmi oylan h n-1*(n+1) avgy valamixD, tehát h 5ös halmazból ki leehtne e számolni h mennyi lesz? LOOL érthető voltam vmennyire?xDD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Shikamaru12
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2451 Dátum: 09 szep 07, 09:03:34 » |
|
Mikor írtad te ezt? o_O Amúgy igen, betöltöd neroba, vagy valami más íróba és kiírod vele simán és az mdf-et ha neroba csinálom akk gondolom kép project szal mintha iso lenne és utána az mds-et is lehet ugyanúgy hozzáadni vagy azt mint adatot adjam meg??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2452 Dátum: 09 szep 07, 12:27:39 » |
|
...
Jéé én az ilyen n-est gyökökkel meg hatvánnyal csináltam na de hmm ,hát én úgy tanultam ez az n-est ,hogy a közös nevezőket kiirod (ebben az esetben vedd az n-t) ,oo most látom ,hogy csak 2 van szerintem akkor egyszerűen szorozd be őket ,és lesz n a 2-on és -1 --- Nekem van valami vakációs házim matekből ,de az istennek sem jut az eszembe ,hogy hogy is kéne :'DD a végén mindig valami kiszmithatattlanság jön ki.Szóval hát ez oylan kétismertlenes egyenlet rendszer ,valahogy igy néz ki azén feladataim is ---> csak nálam vannak y-ok meg zárójelek és negativ számok is.A 4 lépését ismerem ,de még is amikor az egyik ismeretlent már majdnem kiszámoltam volna oylan jött ki ,hogy -17y=0,46 ,na és ezt ,hogy francba osszam el -17-el ,hogy meglegyen y értéke ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 07, 12:29:38 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiroky
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2453 Dátum: 09 szep 07, 14:48:42 » |
|
Sziasztok! Már nagyon régóta keresek egy Naruto Shippuudenes zenét, de eddig sehol nem láttam, letöltéseknél sincs, és nagyon szeretném megszerezni:( úgyhogy légyszíves segítsetek nekem, mert annyira jóóó Benne van: http://www.dota-utilities.com/2009/07/naruto-shippuden-124-watch-naruto.html 124. rész közepén amikor Sasuke elmondja Deidara-nak ,h védte ki a jutsu-jáz + még benne van csomó részben : pl. amikor Sasuke megmutatja abban a különös dimenzióban Kabutonak ,h hogyan ölte meg Orochimaru-t. + még amikor először harcol Sasuke Jugo-val a nemtudomhanyadikrészben. Előre is köszi a helpet!! Bye, Hiroky
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2454 Dátum: 09 szep 09, 09:17:56 » |
|
Akadt egy kis gondom a 3. particióval ,ezezk szerint nincs is és újraszeretném particiónálni a win 7-el ,de fogalmam nincs mit jelent az ,hogy telepitőmező (mert ez irja "A particiókon végződő modositásokhoz újra kell inditania a Windows rendszert a telepitőmezőről" ---> életemben nem hallottam ezt a szót egybe :'DDD) ------------ Lol ,na ezt szépen félreolvastam te jó ég ,telepitőlemezm helyet telepitőmező De még igy sem tudom megcsinálni a particiónálás ,ha újrainditom a telepitést csak nem lehet majd újraparticiónálni ,teljesen összekuszál ez a win ----- Végül sikerült telepités nélkül is megoldani (megtaláltam azt a 300 gigát)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 09, 09:39:06 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
geridus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2455 Dátum: 09 szep 09, 13:26:36 » |
|
Nem tudja valaki hogy mikor fog megjelenni a naruto shippude movie három magyar felirattal tényleg 2010-ben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2456 Dátum: 09 szep 09, 14:01:29 » |
|
Öhm lássuk csak... A hivatalos dvd japánban megjelenése után úgy körülbelül 1 hónapra.. Ennél pontosabban már csak a nyertes lottószámokat tudjuk! De ezt a kérdést feltehetted volna a saját topicában is! Itt: http://forum.naruto-kun.hu/index.php?topic=2396.0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eume
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2457 Dátum: 09 szep 09, 14:49:10 » |
|
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? A Naruto 202-203-204-es részhez keresek feliratot, nem tudja valaki hogy honnan lehet leszedni hozzá megfelelő feliratot? A választ előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|