Miroku
|
|
« Válasz #2415 Dátum: 09 aug 31, 14:30:06 » |
|
gond van a zenelejátszóval .. vagyis úgy az egész hanggal .. mert a Media Player a következőt írja ki:
A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt, mert probléma van a hangeszközzel. Lehet, hogy nincs hangeszköz a számítógépben, előfordulhat, hogy más program használja, vagy hibásan működik. ésés hangeszközt honnan tudok leszedni? a google nemszeret ..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 31, 14:35:12 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2416 Dátum: 09 aug 31, 16:59:31 » |
|
Olyan technikai problémám van, hogy mikor kiírok dvd-re egy feliratos animét, vagy bármit, akkor a tv-n sokszor nem hozza ki a hosszabb szövegeket. Ilyenkor mi a megoldás? Lehet hogy a tv van rosszul beállítva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2417 Dátum: 09 aug 31, 17:15:12 » |
|
Miroku kedves,lehet tönkrement a hangkártyád ^_^ nálam is ez volt anno a probléma,és láss csodát,az ment tönkre. Shiro én is csak azt tudom mondani hogy nézd meg,nincs-e zárolva.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2419 Dátum: 09 szep 01, 02:02:12 » |
|
Nem tudja vki, h mit kell letölteni ahhoz, hogy a vlm mutassa, hogy mit waccsolok you tube-on?
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2421 Dátum: 09 szep 01, 10:55:31 » |
|
Nekem egy olyan segitség kellene ,hogy valaki megtudná e nekem mondani ,hogy : -Gigabyte UD3 alaplap -hard Western Digital 640GB SATA-II -PowerColor ATI Radeon HD3650 1GB DDR2 128-bit vidikártya -KingMax FBGA Mars 2GB DDR2 800MHz ram -AMD Athlon 64 X2 5200 2.7 Ghz ezek a cuccok pászolnak majd? (az alaplap és a proci az tuti ,csak a többi elgondolkodtat) (a kocka topicba már kérdeztem ,de most már minden alkatrészt kinéztem és 2 cuccot meg "kicseréltem") Fontos lenne tudnom ,ne szórjak már el annyi pénzt feleslegesen :'DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 01, 10:56:52 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #2422 Dátum: 09 szep 01, 11:28:10 » |
|
A bótban kérdezd meg, hogy az alaplapod felismeri-e az 1GB-s videókarcsit. A többi passzol, csak minimum egy WinXP SP2 legyen a gépeden, mert anélkül csak 130 GB-ot fog felismerni a vinyóból a rendszer ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2423 Dátum: 09 szep 01, 11:33:45 » |
|
Köszike ,csak az a baj ,hogy a bót Bukarestben van és online rendelem meg...de csak megoldom azt is valahogy >>(ezért nem irok új háészt) Dancsa felhivtam őket ,még 2gb-osat is elbir
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 01, 14:04:38 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2424 Dátum: 09 szep 01, 13:59:05 » |
|
Jókorszólsz Cart, hogy SP1 nem ismer fel a 130nál nagyobb részét.... én szívtam ezzelXD
Ipirike, nem feltétlen kell fizikailag jelenlenned a boltba egy kérdéshez, online módon is lehet kérdezni, mint pl E-mailXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
geridus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2425 Dátum: 09 szep 01, 19:29:34 » |
|
Hy valaki tudna segíteni a dvd lejaátszó beolvassa a shippuden részeket el is indítja csak a 2-3-4 másodpercnél átugrik a kövi epizódra valaki megtudná mondani mi lehet a gond ? Előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2426 Dátum: 09 szep 01, 19:32:20 » |
|
Najó...Csinálhatnánk, egy olyan szabályt:? "Ha DVD lejátszós kérdésed van, alapvető megadandó információ: -DVD lejátszó tipusa -A film kódolása -a film felbontása -a film formátuma -a felirat formátuma". Ezek valamelyike nélkül, nem sokat tudunk segíteni ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2427 Dátum: 09 szep 01, 21:12:18 » |
|
"a dvd lejaátszó beolvassa a shippuden részeket el is indítja csak a 2-3-4 másodpercnél átugrik a kövi epizódra" Ismerős probléma! Ha jó a tippem, rosszul van megírva a DVD... Legalábbis nekem írott DVD csinált már ilyet.. Az íráskor megsérültek a fájlok, és a sérült fájlt nem tudja olvasni az asztali lejátszó, ezért az olvasó átugorja azt a területet, és csak a következő rész elején kezdi olvasni... A számítógép olvasója meg gond nélkül tudja attól olvasni persze..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geridus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2428 Dátum: 09 szep 02, 13:26:25 » |
|
ok kösz megpróbálom megírni mégegyszer:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2429 Dátum: 09 szep 02, 15:11:39 » |
|
Írd meg Nero-val a lehető legkisebb írási sebességgel, és kapcsold be az Írás utáni ellenőrzést!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|