Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2460 Dátum: 09 szep 10, 16:18:03 » |
|
Halii. Öm nemtudom mit kap ilyenkor a mozillám, de mostanában 10percenként előjön egy-egy reklám. Úgyértem, új ablakban. Éss azt szeretném kérdezni, hogy mit kezdjek vele? Előre is köszcsymöszcsy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2461 Dátum: 09 szep 10, 16:22:20 » |
|
Gyümi! Futtass víruskeresőt, valószínűleg ez segíteni fog a problémán. Ha nem telepítsd újra, a Mozzillát. Ne csak úgy, hogy uninstall aztán install, hanem az új feltelepítése előtt kézzel töröld ki az uninstall után megmaradt file-okat, esetleg registry tisztítást is végezz. Ha ez sem segít, telepítsd újra a Windowst.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 10, 16:22:58 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2463 Dátum: 09 szep 10, 16:29:53 » |
|
Nekem az a véleményem, hogy vírus nem maradjon a gépen. Inkább újrateszem a wint, mint, hogy vírussal használjam. Bár erre nem szokott szükség lenni, szinte minden vírust ki lehet irtani vírusírtóval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2464 Dátum: 09 szep 10, 16:51:54 » |
|
Trojan hunter... egyétek és vegyétek ingyenes:D a reklámos faxságokat is leszedi. Én nem értem nekem nincs is vírus írtomxD. Leszedek egyet de szerintem egy szem vírusom nem leszxDD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 10, 16:53:13 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2465 Dátum: 09 szep 11, 16:09:32 » |
|
Nem tud adni valaki egy olyan linket adni ahonnan letudom tölteni a "Comic Font Hun" betűtípust. És lenne valaki olyan kedves, hogy megmondaná hogyan tudom betenni Paintba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 11, 16:10:20 írta tsaba94 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2467 Dátum: 09 szep 11, 16:47:47 » |
|
Csak olyan van ahol regisztrálni kell... Én kerestem minen hol,beírtam a googleba is de semmi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2468 Dátum: 09 szep 12, 23:09:31 » |
|
Én azt szeretném kérdezni vkitől,hogy mért van az hogy nekem csúszik a felirat a 125-ös részhez??Mindent úgy csináltam mint eddig hogy bemásoltam egy mappába az animét meg a feliratot is,és ugyan azt a címet adtam nekik,és mégis csúszkál.Ha tud valaki légyszi segítsen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2469 Dátum: 09 szep 13, 07:49:07 » |
|
a név az mind1, az hogy melyik mappába vannak az mind1, az számít, hogy melyik feliratot illeszted a videóra. Hleszedsz egy HD(High dimension)/HQ(high quality) videót akkor nagy valószínűséggel picit más leszhozzá a felirat, mint a 480p-s hez, de attól függ, hogy milyen hosszú a videjó, meg hogy van megvágva, szal nem kell átnevezni, hanem nézd meg a sorozatszámot, és az ahhoz való subot töltsd le/illeszd hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2470 Dátum: 09 szep 13, 08:20:34 » |
|
Akinek megvan eltudná nekem valahogy küldeni a "Comic Font Hun" betűtípust?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2471 Dátum: 09 szep 13, 10:01:31 » |
|
a név az mind1, az hogy melyik mappába vannak az mind1, az számít, hogy melyik feliratot illeszted a videóra. Hleszedsz egy HD(High dimension)/HQ(high quality) videót akkor nagy valószínűséggel picit más leszhozzá a felirat, mint a 480p-s hez, de attól függ, hogy milyen hosszú a videjó, meg hogy van megvágva, szal nem kell átnevezni, hanem nézd meg a sorozatszámot, és az ahhoz való subot töltsd le/illeszd hozzá.
Valószínüleg ez lehet a probléma,HD vidit töltöttem,hozzá taka feliratot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #2472 Dátum: 09 szep 15, 16:35:46 » |
|
OFF:A HD az nem High dimension hanem High definition ON: Valakinek nincs meg,vagy nemtudja honnan tudnám eltölteni a sick business 1et vagy 2őt?? Már kerestem mindnehol,találtam is 1 torrentet de else indul a letöltés http://www.youtube.com/watch?v=rh79yBfrUps&feature=fvwItt egy kis bemutato h miről is szol eza film
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 15, 16:36:28 írta Zsombee-kun »
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #2473 Dátum: 09 szep 15, 17:00:14 » |
|
20 GB-os XBOX360-am van, és nem tudom, hogy arra hány játék fér... KB. mennyi? Vagy inkább vegyek nagyobbat? Mert most 12,7 GB van még szabadon, és csak a GTA IV van rajta. Mert akkor gyorsan tele lesz... Tehát egy átlag játék mennyit foglal?
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2474 Dátum: 09 szep 15, 20:10:25 » |
|
Változó... A játékok lehetnek bármekkora terjedelműek...
Szerintem nézd meg hogy mekkora a játék amit fel akarsz tölteni.. De szerintem 2-3 játéknál több biztos nem fog felférni rá...
Átlagban úgy 6-7 gigásak az X-BOX játékok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|