BlackPoet
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #195 Dátum: 13 szep 17, 12:02:07 » |
|
Hát nem tudom, de nekem ez a fejezet volt a legunalmasabb, mind közül. A Médium legyőzése... jó legyen legyőzése, röhejesre sikeredett. És csak azért kellett odahozni azt a csomó Metal Vessel használót, hogy a végén mindegyik csak álljon és bámuljon, mint a faszent. Millió köszönet mangaka-sama... Most már csak az az érdekes kérdés, hogy mi lesz Reimmel és Magnostaddtal, hogy Seherezade és Mogamett meghalt. És vajon mi lehet Judás és a fehér sárkány célja?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 17, 12:25:37 írta BlackPoet »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #196 Dátum: 13 szep 17, 12:56:45 » |
|
Nem teljesen értem Mogamett pálfordulását. Most miért kezdett egyenlően tekinteni az átlagos emberekre? Gyokuennek jelentették, hogy a Reim Magija meghalt és a Rukhja arra a helyre ment. Erre válaszolt, hogy ez jó hír. Melyik a jó hír, hogy Scheherazade meghalt, vagy, hogy a Rukhja elment arra a helyre?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #197 Dátum: 13 szep 19, 18:29:04 » |
|
Végre megérkezett a Szindbád manga folytatása, méghozzá egy nagyon élvezetes fejezettel: http://www.mangareader.net/adventure-of-sinbad-prototype/10
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #199 Dátum: 13 szep 19, 19:20:22 » |
|
Áh, tudtam, hogy valahonnan ismerős volt az a lámpás. Ha tudatosan lett ilyen, akkor plusz pont Ohtakának.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 19, 19:24:17 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #200 Dátum: 13 szep 19, 19:31:30 » |
|
Tőlem, mint Aladdin rajongó, hatalmas plusz pont, ha tényleg tudatosan lett ilyen. Ennél már csak az lenne jobb, ha az egyik dzsinn olyan kaliberű lenne, mint Dzsini (Robin Williamses).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #201 Dátum: 13 szep 19, 19:50:57 » |
|
Az animében a Dzsinnek kékek, szóval bármi lehetséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #202 Dátum: 13 szep 19, 20:03:21 » |
|
Most így belegondolva: a dzsinnek kékek, most meg a lámpás. Még kiderül, hogy nem is annyira magától jöttek neki ezek az ötletek. Én így Alma Torani visszaemlékezésnél eltudnék képzelni egy olyan dzsinnt. Ahogy eddig láttuk, mindegyiknek megvolt a saját személyisége. Tán van egy ilyen személyiségű is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #203 Dátum: 13 szep 19, 20:30:04 » |
|
Ha lesz ilyen Dzsinn, akkor azt egy troll karakter fogja megkapni. Olyan, aki laza, állandóan vigyorog, de játssza a hülyét, közben pedig nagyon erős. Ha már jövő héten véget ér a Magnostadt arc, akkor én egy kis rendezvényt várok utána, ahol kiengedik majd a gőzt. Vagy Kouen teszi félre a büszkeségét és meghív mindenkit, mert segítettek vagy Shindobaddo-party lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #204 Dátum: 13 szep 19, 20:41:21 » |
|
Tőlem akármelyik lehet, de az utóbbi jobb lenne. Szerintem az még lesz, hogy Aladdinnak be kell számolnia Kouennek arról, amit megígért neki, ergo tökéletes alkalom egy kis visszaemlékezésre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #205 Dátum: 13 szep 19, 20:44:56 » |
|
Jó lenne egy ilyen troll karakter a dzsinn mellé, úgyis hiány van belőle a mangában. Egy One Piece féle arc lezáró buli? Mik lennének ott. xD Valamiért olyan sejtésem van, hogy Aladdin, Szinbád és Alibaba a bordélyházban kötne ki, mint még mielőtt különváltak, csak most Morgiana kirángatná őket onnan. Esetleg Kouen és Szinbád ivó cimboráká válnának.^^ Az Aladdin féle visszaemlékezés tetszetős ötlet. Esetleg fel is vezethetné a következő évadot. ---------------- Jobb ötlet, hogy megtudjuk, hogy mi Judal és Hakuryuu szándéka. Érdekes lenne látni, hogy Judal ideiglenesen Aladdinnékkal utazna, valamilyen közös cél elérése végett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 19, 21:50:58 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #206 Dátum: 13 szep 19, 21:58:12 » |
|
Be le se merek gondolni milyen lenne Kouen részegen, ha már lezáró buli. Lehet átmenne kerítővé és elkezd Alibabával vagy Szindbáddal jópofizni, hogy nem akarják-e elvenni az ő gyönyörű Kougyoku húgocskáját, ha már Balbaddban meghiúsult a nász.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #207 Dátum: 13 szep 20, 19:49:26 » |
|
Kouen részegen nagyon nagy lenne, ha valami ilyesmi lenne. Amúgy most így az utolsó fejezet végén ugye megjelent Ugo, mint a Szent Templom őrzője. Most egy kicsit utánanéztem és megnéztem ezt: http://magi.wikia.com/wiki/DjinnHa jól veszem észre, akkor az eddig megismert dzsinnek közül egyedül Ugo lóg ki a sorból. Ő már szinte egy hatalmas ember csak kék és van egy harmadik szeme, míg a többiek eléggé eltérnek több szempontból is és csak Ugo használ lábakat, míg a többieknek nincs igazán. Meg Ugo nem is számozott, és még mindig Salamon a mestere, míg a többieknek nem. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ez nagyon furcsa ez. Lehet, hogy ő ember volt és meghalt, de Salamon visszahozta dzsinnként?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #208 Dátum: 13 szep 20, 20:33:24 » |
|
Lehet, hogy Ugo fődzsinn vagy valami hasonló volt, esetleg ő volt a legelső úgymond a nulladik dzsinn. Esetleg neki más feladata volt, mint a társainak. Az nagyon érdekel, hogy mit "beszélt" a többi dzsinnel, mikor találkoztak. Az is furcsa, hogy ő az egyetlen dzsinn, aki saját maga harcol. Tegnap én is néztem a Wikit de nekem más keltette fel a figyelmem. -According to some sources, Morgiana does not wear any undergarments. http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20130226193243/magi/images/a/ab/Morgiana%27s_Concept_Design_-_No_Undergarments.pngNem csoda, hogy minden rúgása betalál, mert direkt nem kerülik ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #209 Dátum: 13 szep 20, 20:39:08 » |
|
Egyeseknek milyen a fantáziája. Na az engem is érdekelne, hogy miről beszélgettek. Meg Amon is eléggé meglepődött mikor találkozott vele. Az hogy magától harcol az tán Aladdin kívánsága miatt van, de tényleg érdekes, hogy csak ő harcol saját akaratából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|