24 nov 22, 10:43:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162132 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #180 Dátum: 13 szep 01, 14:38:26 »

Személy szerint nálam a manga jobb, de az anime is jó. Amúgy itt van kérdésedre a válasz:
Nyugodtan kezdd csak el, hiszen sok apróbb dolgot átugrottak vagy megváltoztattak az animében, nem beszélve arról, hogy bizonyos eseményeket előrehoztak. A végén már össze-vissza ugráltak a fejezetek sorrendjéhez képest és Sötét Király Alibaba is filler volt. Alibaba sem úgy találkozott Aladinnal, ahogyan az első részben bemutatták. Aladdin először a 6. részben megismert két kereskedőlánnyal találkozott, amit kihagytak az animéből, pedig a lányok mondták is, hogy már találkoztak a kis Magival.

18. rész feldolgozott fejezetei: 77, 78, 80, 81, 82
19. rész feldolgozott fejezetei: 79, 83, 84, 85, 86
20. rész feldolgozott fejezetei: 86, 87, 88, 89, 90, 113
21. rész feldolgozott fejezetei: 90, 91, 92, 93, 94, 95
22. rész feldolgozott fejezetei: 96, 97, 98, 110
23. rész feldolgozott fejezetei: 99, 100, 101, 102, 111
24. rész feldolgozott fejezetei: 102, 103, 104, 107, 108
25. rész feldolgozott fejezetei: 105, 109, 113, 114, 115

Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #181 Dátum: 13 szep 01, 15:20:07 »

Sziasztok!

Na most egy kérdésem lenne erről a mangáról/animéről. Mielőtt bele kezdenék érdekelne, hogy mi a 25 részes anime mennyire áll kapcsolatban a mangával. Tehát mettől meddig van feldolgozva, vagy mi az ami kimaradt az animéből, de a mangában benne van. Kényelmesebb lenne nekem is hátra dőlve nézni az animét, de a ti véleményetek érdekel, hogy szerintetek melyik a jobb?

A legjobb megoldás a manga ledarálása majd az anime. Ebben a sorrendben rendkívül feltűnő a sok, kicsi változtatás/kihagyás, amit az anime elkövetett. Ettől függetlenül az anime is egy jól sikerült alkotás összességében.  Mosolyog
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #182 Dátum: 13 szep 01, 17:16:20 »

úgy is most ősszel kezdődik majd a második évad, szóval nem kell sokat várnod a folytatásra. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #183 Dátum: 13 szep 01, 20:48:33 »

Tudom hogy késő van, de hátha érdekel vkit az új fejezet: http://www.mangapanda.com/magi/195 Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 01, 20:55:32 írta CsukiIce » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #184 Dátum: 13 szep 01, 21:05:32 »

Ha ez volt a történet 1/3, akkor mi lesz itt még? Ohh My God
Hát metal vessel használókból nincs hiány és még szerintem lesznek is. Azért remélem rájuk is kitérünk a jövőben, mert csak az alakjukat láttuk most.
Morgiana nem kicsit erősödött meg. Nevet
Seherezádé meg szerintem méltón halt meg. Jól láttam, hogy megjelent Alibaba és Aladdin jövőbeli énje? Nevet Szerintem még lesznek időugrások.
A vége meg egy hatalmas támadás. Még 1-2 fejezet és vége ennek az arcnak szerintem.
Naplózva
Bastian

« Válasz #185 Dátum: 13 szep 01, 22:17:12 »

Morgiana még mindig erősödni akar. Valaki szóljon már neki, hogy az ellenségnek is kellene adni egy kis esélyt.  ikszdé
Aminek külön örültem az az, hogy a Drakon-féle átváltozásról is kaptunk némi információt. Yunan szerint, akik elérik az asszimilációt, azok soha többé nem változhatnak vissza emberré. Valamit valamiért. Armakan az öccsén valószínűleg Sharrkant érti, Artemina a lányán pedig Pistikét. Darius király pedig Spartos népének királya, Rametoto pedig Hinahoho törzsének vezére. Éljenek a kapcsolatok. Mosolyog Seherezádé is szépen búcsúzott(Érdekes találatot dob be Seherezádé helyett a helyesírás ellenőrőző smirksweat ). Megcsodálhattuk vele jövő Aladdint és Alibabát egy pillanatra. Mu is talpon van. Kúl

UI: Láttátok, hogy volt Extreme Magic a fejezetben? Faceg
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 01, 22:18:28 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #186 Dátum: 13 szep 02, 10:08:15 »

Még csak 1/3-nál tartunk és máris megmentették a világot és láttuk a legerősebb szereplők legerősebb támadását. xD

Seherezádé szépen ment el, inkább így segíteni mindenkit, hogy nyerjenek, mint várni a halálra.
Az elején kellet egy kis idő mire leeset, hogy ki ez a sok Metal Vessel használó meg a Householdjaik. Nevet
Morgiana és Mu volt a legmenőbb ebben a fejezetben. Kúl Azért Morgiana durván nézne ki, ilyen alakban. Bár a Cerberusos csaj egész  jól néz ki.^^ De ha nem tudnak visszaváltozni emberré az azt jelenti, hogy most változtak át először és utoljára?
Szinbád Extreme Magic-ja olyan fontos, hogy kétszer lett hangsúlyozva egymás után. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 02, 10:09:50 írta Tilon » Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #187 Dátum: 13 szep 07, 12:50:40 »

SPOILER!!!

196. fejezet szövege: http://mangahelpers.com/t/aegon-rokudo/releases/38663

Nagyon érik a manga vége, mert most már tényleg mindenki megérkezett. Maximum egy visszaemlékezéssel lehetne folytatni, semmi mással.
Naplózva

Bastian

« Válasz #188 Dátum: 13 szep 07, 13:02:40 »

Én úgy képzelem, hogy a Királyválasztás még mindenképpen meg lesz csinálva, ami a sok jelöltet tekintve igencsak hosszú lesz. Valamint Gyokuen is aktív még nem is beszélve az Al-Thamen többi tagjáról. ^^
...És a Médium még mindig talpon van. >.<
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 07, 13:03:17 írta Bastian » Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #189 Dátum: 13 szep 08, 20:36:53 »

Megérkezett az új fejezet: http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/v20/c196/1.html
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #190 Dátum: 13 szep 08, 21:05:46 »

Kicsit rossz, hogy nem sikerült elpusztítaniuk, de jó fejezet volt.

Most megmentik a kancellárt, de tuti, hogy ugyanúgy végzi, mint Cassim. Titus rukhja is megjelent és végre megtudták, hogy meghalt.
Judal és Hakuryuu is megjelent. Hakuryuu jól néz ki ebben a formában.
Naplózva
Bastian

« Válasz #191 Dátum: 13 szep 08, 21:43:02 »

Most akkor Judar jó fiú lett vagy mi? A szavai és az arckifejezése is erre enged következtetni.  Hmm?
Hány fejezetet bír még ki a Médium? ikszdé
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #192 Dátum: 13 szep 09, 15:42:45 »

Ha jól értem, akkor minimum 72 Metal Vessel van a világban? Akkor még bőven lehet erős szereplőket behozni a sztoriba.
Gyokuennek megvan a gazdag/gonosz nőszemély "kéztartás a száj előtt" nevetése. Nevet

Jól átvertem magam. Azt hittem, hogy Aladdin Yunannal ment találkozni a kancellárral csak második olvasásnál tűnt fel, hogy Miss Yamnak szólítja. meg kellet néznem a Wiki-n, Yunan nemét, hogy biztos legyek benne. ikszdé Az elején Titus is átvert mindenkit, hogy lány. Így azért több értelme van, hogy a fogadott lánya megy hozzá.^^

Csak emlegetni kellet Judal és Hakuryuut. Judalból valahogy nem tudom kinézni, hogy jó fiú lett. Talán a fekete haj teszi.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #193 Dátum: 13 szep 16, 15:12:07 »

Itt van a 197. fejezet. Nevet http://www.mangareader.net/magi/197

Egy újabb rég nem látott szereplő is feltűnik csak, hogy tényleg ne maradjon ki senki ebből az Arc-ból. ikszdé
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #194 Dátum: 13 szep 16, 17:48:43 »

Ezzel a fejezettel már tényleg mindenki megjelent ebben az arcban.

Mogamett meghalt, de legalább normális volt. Titus rukhja meg Ugóhoz ment. Remélem ezt nem lesz lógva hagyva x időre. Még a kövi fejezet és vége lesz ennek az arcnak. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után most mi lesz.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins