zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #180 Dátum: 13 szep 01, 14:38:26 » |
|
Személy szerint nálam a manga jobb, de az anime is jó. Amúgy itt van kérdésedre a válasz: Nyugodtan kezdd csak el, hiszen sok apróbb dolgot átugrottak vagy megváltoztattak az animében, nem beszélve arról, hogy bizonyos eseményeket előrehoztak. A végén már össze-vissza ugráltak a fejezetek sorrendjéhez képest és Sötét Király Alibaba is filler volt. Alibaba sem úgy találkozott Aladinnal, ahogyan az első részben bemutatták. Aladdin először a 6. részben megismert két kereskedőlánnyal találkozott, amit kihagytak az animéből, pedig a lányok mondták is, hogy már találkoztak a kis Magival.
18. rész feldolgozott fejezetei: 77, 78, 80, 81, 82 19. rész feldolgozott fejezetei: 79, 83, 84, 85, 86 20. rész feldolgozott fejezetei: 86, 87, 88, 89, 90, 113 21. rész feldolgozott fejezetei: 90, 91, 92, 93, 94, 95 22. rész feldolgozott fejezetei: 96, 97, 98, 110 23. rész feldolgozott fejezetei: 99, 100, 101, 102, 111 24. rész feldolgozott fejezetei: 102, 103, 104, 107, 108 25. rész feldolgozott fejezetei: 105, 109, 113, 114, 115
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #181 Dátum: 13 szep 01, 15:20:07 » |
|
Sziasztok!
Na most egy kérdésem lenne erről a mangáról/animéről. Mielőtt bele kezdenék érdekelne, hogy mi a 25 részes anime mennyire áll kapcsolatban a mangával. Tehát mettől meddig van feldolgozva, vagy mi az ami kimaradt az animéből, de a mangában benne van. Kényelmesebb lenne nekem is hátra dőlve nézni az animét, de a ti véleményetek érdekel, hogy szerintetek melyik a jobb?
A legjobb megoldás a manga ledarálása majd az anime. Ebben a sorrendben rendkívül feltűnő a sok, kicsi változtatás/kihagyás, amit az anime elkövetett. Ettől függetlenül az anime is egy jól sikerült alkotás összességében.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #182 Dátum: 13 szep 01, 17:16:20 » |
|
úgy is most ősszel kezdődik majd a második évad, szóval nem kell sokat várnod a folytatásra.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #183 Dátum: 13 szep 01, 20:48:33 » |
|
Tudom hogy késő van, de hátha érdekel vkit az új fejezet: http://www.mangapanda.com/magi/195
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 01, 20:55:32 írta CsukiIce »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #184 Dátum: 13 szep 01, 21:05:32 » |
|
Ha ez volt a történet 1/3, akkor mi lesz itt még? Hát metal vessel használókból nincs hiány és még szerintem lesznek is. Azért remélem rájuk is kitérünk a jövőben, mert csak az alakjukat láttuk most. Morgiana nem kicsit erősödött meg. Seherezádé meg szerintem méltón halt meg. Jól láttam, hogy megjelent Alibaba és Aladdin jövőbeli énje? Szerintem még lesznek időugrások. A vége meg egy hatalmas támadás. Még 1-2 fejezet és vége ennek az arcnak szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #185 Dátum: 13 szep 01, 22:17:12 » |
|
Morgiana még mindig erősödni akar. Valaki szóljon már neki, hogy az ellenségnek is kellene adni egy kis esélyt. Aminek külön örültem az az, hogy a Drakon-féle átváltozásról is kaptunk némi információt. Yunan szerint, akik elérik az asszimilációt, azok soha többé nem változhatnak vissza emberré. Valamit valamiért. Armakan az öccsén valószínűleg Sharrkant érti, Artemina a lányán pedig Pistikét. Darius király pedig Spartos népének királya, Rametoto pedig Hinahoho törzsének vezére. Éljenek a kapcsolatok. Seherezádé is szépen búcsúzott(Érdekes találatot dob be Seherezádé helyett a helyesírás ellenőrőző ). Megcsodálhattuk vele jövő Aladdint és Alibabát egy pillanatra. Mu is talpon van. UI: Láttátok, hogy volt Extreme Magic a fejezetben?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 01, 22:18:28 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #186 Dátum: 13 szep 02, 10:08:15 » |
|
Még csak 1/3-nál tartunk és máris megmentették a világot és láttuk a legerősebb szereplők legerősebb támadását. xD Seherezádé szépen ment el, inkább így segíteni mindenkit, hogy nyerjenek, mint várni a halálra. Az elején kellet egy kis idő mire leeset, hogy ki ez a sok Metal Vessel használó meg a Householdjaik. Morgiana és Mu volt a legmenőbb ebben a fejezetben. Azért Morgiana durván nézne ki, ilyen alakban. Bár a Cerberusos csaj egész jól néz ki.^^ De ha nem tudnak visszaváltozni emberré az azt jelenti, hogy most változtak át először és utoljára? Szinbád Extreme Magic-ja olyan fontos, hogy kétszer lett hangsúlyozva egymás után.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 02, 10:09:50 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #187 Dátum: 13 szep 07, 12:50:40 » |
|
SPOILER!!! 196. fejezet szövege: http://mangahelpers.com/t/aegon-rokudo/releases/38663Nagyon érik a manga vége, mert most már tényleg mindenki megérkezett. Maximum egy visszaemlékezéssel lehetne folytatni, semmi mással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #188 Dátum: 13 szep 07, 13:02:40 » |
|
Én úgy képzelem, hogy a Királyválasztás még mindenképpen meg lesz csinálva, ami a sok jelöltet tekintve igencsak hosszú lesz. Valamint Gyokuen is aktív még nem is beszélve az Al-Thamen többi tagjáról. ^^ ...És a Médium még mindig talpon van. >.<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 07, 13:03:17 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #189 Dátum: 13 szep 08, 20:36:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #190 Dátum: 13 szep 08, 21:05:46 » |
|
Kicsit rossz, hogy nem sikerült elpusztítaniuk, de jó fejezet volt.
Most megmentik a kancellárt, de tuti, hogy ugyanúgy végzi, mint Cassim. Titus rukhja is megjelent és végre megtudták, hogy meghalt. Judal és Hakuryuu is megjelent. Hakuryuu jól néz ki ebben a formában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #191 Dátum: 13 szep 08, 21:43:02 » |
|
Most akkor Judar jó fiú lett vagy mi? A szavai és az arckifejezése is erre enged következtetni. Hány fejezetet bír még ki a Médium?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #192 Dátum: 13 szep 09, 15:42:45 » |
|
Ha jól értem, akkor minimum 72 Metal Vessel van a világban? Akkor még bőven lehet erős szereplőket behozni a sztoriba. Gyokuennek megvan a gazdag/gonosz nőszemély "kéztartás a száj előtt" nevetése. Jól átvertem magam. Azt hittem, hogy Aladdin Yunannal ment találkozni a kancellárral csak második olvasásnál tűnt fel, hogy Miss Yamnak szólítja. meg kellet néznem a Wiki-n, Yunan nemét, hogy biztos legyek benne. Az elején Titus is átvert mindenkit, hogy lány. Így azért több értelme van, hogy a fogadott lánya megy hozzá.^^ Csak emlegetni kellet Judal és Hakuryuut. Judalból valahogy nem tudom kinézni, hogy jó fiú lett. Talán a fekete haj teszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #193 Dátum: 13 szep 16, 15:12:07 » |
|
Itt van a 197. fejezet. http://www.mangareader.net/magi/197Egy újabb rég nem látott szereplő is feltűnik csak, hogy tényleg ne maradjon ki senki ebből az Arc-ból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #194 Dátum: 13 szep 16, 17:48:43 » |
|
Ezzel a fejezettel már tényleg mindenki megjelent ebben az arcban.
Mogamett meghalt, de legalább normális volt. Titus rukhja meg Ugóhoz ment. Remélem ezt nem lesz lógva hagyva x időre. Még a kövi fejezet és vége lesz ennek az arcnak. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után most mi lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|