24 nov 22, 16:56:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162321 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
BlackPoet
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #195 Dátum: 13 szep 17, 12:02:07 »

Hát nem tudom, de nekem ez a fejezet volt a legunalmasabb, mind közül. A Médium legyőzése... jó legyen legyőzése, röhejesre sikeredett. És csak azért kellett odahozni azt a csomó Metal Vessel használót, hogy a végén mindegyik csak álljon és bámuljon, mint a faszent. Millió köszönet mangaka-sama... bow
Most már csak az az érdekes kérdés, hogy mi lesz Reimmel és Magnostaddtal, hogy Seherezade és Mogamett meghalt. És vajon mi lehet Judás és a fehér sárkány célja?
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 17, 12:25:37 írta BlackPoet » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #196 Dátum: 13 szep 17, 12:56:45 »

Nem teljesen értem Mogamett pálfordulását. Most miért kezdett egyenlően tekinteni az átlagos emberekre?

Gyokuennek jelentették, hogy a Reim Magija meghalt és a Rukhja arra  a helyre ment. Erre válaszolt, hogy ez jó hír. Melyik a jó hír, hogy Scheherazade meghalt, vagy, hogy a Rukhja elment arra a helyre? Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #197 Dátum: 13 szep 19, 18:29:04 »

Végre megérkezett a Szindbád manga folytatása, méghozzá egy nagyon élvezetes fejezettel: Kúl

http://www.mangareader.net/adventure-of-sinbad-prototype/10

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #198 Dátum: 13 szep 19, 18:41:40 »

Ez tényleg nagyon jó volt.

http://www.mangareader.net/adventure-of-sinbad-prototype/10/7
Csak nekem ugrott be erről a lámpásról ez Nevet:
Első ránézésre nagyon hasonlítanak.
Naplózva
Bastian

« Válasz #199 Dátum: 13 szep 19, 19:20:22 »

Áh, tudtam, hogy valahonnan ismerős volt az a lámpás. Ha tudatosan lett ilyen, akkor plusz pont Ohtakának. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 19, 19:24:17 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #200 Dátum: 13 szep 19, 19:31:30 »

Tőlem, mint Aladdin rajongó, hatalmas plusz pont, ha tényleg tudatosan lett ilyen. Ennél már csak az lenne jobb, ha az egyik dzsinn olyan kaliberű lenne, mint Dzsini (Robin Williamses).
Naplózva
Bastian

« Válasz #201 Dátum: 13 szep 19, 19:50:57 »

Az animében a Dzsinnek kékek, szóval bármi lehetséges. Mosolyog
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #202 Dátum: 13 szep 19, 20:03:21 »

Most így belegondolva: a dzsinnek kékek, most meg a lámpás. Még kiderül, hogy nem is annyira magától jöttek neki ezek az ötletek. Nevet

Én így Alma Torani visszaemlékezésnél eltudnék képzelni egy olyan dzsinnt. Ahogy eddig láttuk, mindegyiknek megvolt a saját személyisége. Tán van egy ilyen személyiségű is.
Naplózva
Bastian

« Válasz #203 Dátum: 13 szep 19, 20:30:04 »

Ha lesz ilyen Dzsinn, akkor azt egy troll karakter fogja megkapni. Olyan, aki laza, állandóan vigyorog, de játssza a hülyét, közben pedig nagyon erős.  Nevet

Ha már jövő héten véget ér a Magnostadt arc, akkor én egy kis rendezvényt várok utána, ahol kiengedik majd a gőzt.
Vagy Kouen teszi félre a büszkeségét és meghív mindenkit, mert segítettek vagy Shindobaddo-party lesz.  ikszdé
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #204 Dátum: 13 szep 19, 20:41:21 »

Tőlem akármelyik lehet, de az utóbbi jobb lenne. Nevet Szerintem az még lesz, hogy Aladdinnak be kell számolnia Kouennek arról, amit megígért neki, ergo tökéletes alkalom egy kis visszaemlékezésre.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #205 Dátum: 13 szep 19, 20:44:56 »

Jó lenne egy ilyen troll karakter a dzsinn mellé, úgyis hiány van belőle a mangában. Nevet

Egy One Piece féle arc lezáró buli? Mik lennének ott. xD Valamiért olyan sejtésem van, hogy Aladdin, Szinbád és Alibaba a bordélyházban kötne ki, mint még mielőtt különváltak, csak most Morgiana kirángatná őket onnan. Nevet Esetleg Kouen és Szinbád ivó cimboráká válnának.^^

Az Aladdin féle visszaemlékezés tetszetős ötlet. Esetleg fel is vezethetné a következő évadot.

----------------
Jobb ötlet, hogy megtudjuk, hogy mi Judal és Hakuryuu szándéka. Érdekes lenne látni, hogy Judal ideiglenesen Aladdinnékkal utazna, valamilyen közös cél elérése végett. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 19, 21:50:58 írta Tilon » Naplózva

Bastian

« Válasz #206 Dátum: 13 szep 19, 21:58:12 »

Be le se merek gondolni milyen lenne Kouen részegen, ha már lezáró buli. smirksweat
Lehet átmenne kerítővé és elkezd Alibabával vagy Szindbáddal jópofizni, hogy nem akarják-e elvenni az ő gyönyörű Kougyoku húgocskáját, ha már Balbaddban meghiúsult a nász. ikszdé
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #207 Dátum: 13 szep 20, 19:49:26 »

Kouen részegen nagyon nagy lenne, ha valami ilyesmi lenne. Nevet

Amúgy most így az utolsó fejezet végén ugye megjelent Ugo, mint a Szent Templom őrzője. Most egy kicsit utánanéztem és megnéztem ezt: http://magi.wikia.com/wiki/Djinn

Ha jól veszem észre, akkor az eddig megismert dzsinnek közül egyedül Ugo lóg ki a sorból. Ő már szinte egy hatalmas ember csak kék és van egy harmadik szeme, míg a többiek eléggé eltérnek több szempontból is és csak Ugo használ lábakat, míg a többieknek nincs igazán. Meg Ugo nem is számozott, és még mindig Salamon a mestere, míg a többieknek nem.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ez nagyon furcsa ez. Lehet, hogy ő ember volt és meghalt, de Salamon visszahozta dzsinnként? Gondolkozik
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #208 Dátum: 13 szep 20, 20:33:24 »

Lehet, hogy Ugo fődzsinn vagy valami hasonló volt, esetleg ő volt a legelső úgymond a nulladik dzsinn. Esetleg neki más feladata volt, mint a társainak. Az nagyon érdekel, hogy mit "beszélt" a többi dzsinnel, mikor találkoztak. Az is furcsa, hogy ő az egyetlen dzsinn, aki saját maga harcol.

Tegnap én is néztem a Wikit de nekem más keltette fel a figyelmem.
-According to some sources, Morgiana does not wear any undergarments.
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20130226193243/magi/images/a/ab/Morgiana%27s_Concept_Design_-_No_Undergarments.png
Nem csoda, hogy minden rúgása betalál, mert direkt nem kerülik ki. Nevet
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #209 Dátum: 13 szep 20, 20:39:08 »

Egyeseknek milyen a fantáziája. Nevet smirksweat

Na az engem is érdekelne, hogy miről beszélgettek. Meg Amon is eléggé meglepődött mikor találkozott vele. Az hogy magától harcol az tán Aladdin kívánsága miatt van, de tényleg érdekes, hogy csak ő harcol saját akaratából.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins