Hát, ahogy olvasom, ez egy állami (miniszteri) díj, amit minden évben 11 embernek osztanak ki, akik kimagasló eredményt értek el a bizonyos évben, természetesen 11 különböző kategóriában.
Kishimotot a "media art" kategóriában díjazzák.
És ahogy olvasom, azt a bizonyos Nana Mizukit is díjazták, akiért Kuro, meg asszem te is oda vagy Sergei
Még tavaly.
Hát gratula Kishimotonak, őszintén nem gondoltam volna, hogy ennyire el fogják ismerni, de örülök neki, összességében abszolút megérdemli, a kisiklások ellenére is
)
Szerk.:
Exkirion ez a fanopening elképesztő...openingnek katasztrofális lenne, gyakorlatilag elmeséli az egész végjátékot, de nekem, mint mangásnak, elképesztő...tele van erős, vagy finom utalásokkal, szimbólumokkal, nagyon jók a vágások, tényleg, nagyon-nagyon jó
Mondjuk a zene nem jön be, és Sasuke rinneganját is megoldhatták volna szebben is, de egye fene.
Azonban utolsó openingnek én inkább valami egyszerűbbet, valami...metaforikusabbat választanék. Nem egyértelmű képekkel, hanem mint pl. a mostani openingben, amikor a kis Narutotól távolodik Sasuke, majd utána rohan, valami ilyesmit, amit az animések könnyű szívvel megnézhetnek. Valamit, ami inkább az érzelmekre hat... ha értitek mire gondolok.
Pl. Nagyon remélem, hogy nem dobják be Rikudou arcát, Sasuke rinneganját, Kaguyát...stb.
Na mindegy, majd meglátjuk, max. az animések majd átugorják.